Ajme franica..... dati paket,reći da nisi seljanka pa zato ideš doma....,znači te žene ne zaslužuju jednaki tretman(kojeg naravno ovdje uopće nema)
Rozapre,pre strašno..........................Ona je moju djecu nazivala dvojak 1 i 2!!!![]()
Uf,stvarno me to izbacuje iz takta.
Eto ja sam rodila uKlc i srećom uz mene su bila 2 divna dr.,k tome poznaju i moje i imali su takta.Nakon poroda smjestili su me na odjel ginekologije,ne rodilišta da budem sama..imala sam cimericu stariju gospođu.
Što reći..... oni su bili obazrivi,iako su uglavnom gledali u pod i prije konačne dg. i poslije :/
Zahvalna sam opet na maminom poznanstvu,pa me obišla psihijatrica s odjela da vidi kako sam i da mi kaže da joj se slobodno javim ako zatreba
Pitam se............zar se to ne može učiniti za sve......smeta me što na opisnom pismu ništa ne piše nego samo kontrola za 6 tj.kao i za rodilje sa ŽIVOrođenom djecom,pa zar ne mogu napisati preporuča se razgovor sa psihijatrom/stručnom osobom po potrebi i sl. :?
E to je ono što mene ljuti,smeta i iako moja priča ima relativno dobra iskustva, priče dr.žena nisu nimalo takve, a potrebno je tako malo.............
Baš me zanima kako se to isto med.osoblje ponaša kada to proživljava netko iz njihovog užeg kruga![]()