-
stiropor se odlijepljuje
još od prvog djeteta imam sačuvanu AS Chicco Sythesis
kako ću za par dana roditi i drugo dijete evo danas smo sa tavana izvukli AS da ću malo operem i stavim u pogon, kad me dočekalo neugodno iznenađenje, onaj stiropor se na jednoj strani počeo odlijepljivati ali ne do kraja, dovoljno da on više ne stoji čvrsto zalijepljen na bazu AS
što sada?
da li je moguće to pokušati s nekim posebnim ljepilom zalijepiti?
AS je kupljena početkom 2007 tako da ne vjerujem da još ima garanciju.
i još jedno pitanje, kako pravilno namjestiti AS ako beba već sjedi unutra (tj.iznesem bebu iz rodilišta u AS), kako ću dovoljno čvrsto utisnuti AS u sjedište auta?
-
Administrator foruma
što se tiče stiropora, ne znam jer bi trebalo točno vidjeti što se i kako odljepilo. u svakom slučaju ljepljenje ti nije opcija jer tako nešto proizvođač gotovo sigurno ne preporuča. iako je istekla garancija prodavač bi i dalje trebao davati podršku za robu koju je prodao pa se obrati njima za savjet i ako kažu da to nema utjecaja na sigurnost AS traži neka ti daju pismenu izjavu o tome.
što se tiče montaže kada je dijete u sjedalici, sjedalica se tada pritišće prema dolje za bočne stjenke.
-
Pitaj u trgovini gdje se prodaju sjedalice te marke, ili kod njihovog distributera, da ti saznaju od proizvodaca jel se trebas brinut oko odljepljenog stiropora. Ja pretpostavljam da ne trebas al najsigurnije je provjeriti.
Nemoj ga sama ici ljepiti jer ne znas kakav ce efekt ljepilo koje bi koristila imati na stiropor i na plastiku od sjedalice.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma