Jednostavno, stavis ga kraj sebe i grlis ga dok ne utone u san. Onda ga prebacis u kinderbet sto je njeznije moguce. Problem je sto se nakon nekog vremena opet probudi pa se opet treba dizati. Zar nije to uobicajena metoda uspavljivanja ili postoji nesto bolje?
Lakse je kada je u pitanju samo presvlacenje i dojenje, ali za dojenje trebam buditi majku pa smo na kraju oboje umorni.

Inace, mislim da je prvih mjesec dana za majku posebno kriticno, kako radi psihickog stanja, tako i radi fizicke iscrpljenosti radi poroda. Cak i doktori prvih mjesec dana preporucuju rodiljama da se fizicki sto manje trose. Ti nisi nikoga imala da ti pomogne u tom periodu? Meni bi bilo zao moju suprugu pustiti u takvom stanju da si sama dize i donosi bebu na dojenje. Problem je samo sto je izuzetno tesko naredni dan izdrzati 8 sati na poslu, a za oceve nitko nema razumijevanja i isprike koje bi ukljucivale brigu za dijete cijelu noc u principu nikoga ne zanimaju. Dapace, takvo stanje kod muskaraca bi se moglo shvatiti jedino kao slabost u poslovnom svijetu.
Nikada nisam posezao za bilo kojom vrstom stimulansa pa me zanima kako zadrzati razum na poslu nakon samo 3 sata sna?