-
mi smo kupili našem klincu za 3. rođendan (znam, mogli smo i prije god dana) biciklić bez pedala, nije ta marka koja se reklamira na tv-u, nego je neka njemačka (hudora) , drveni je, a obojan kao tigrić http://www.ciklo-sport.hr/proizvod/m...frad-tiger/473. presladak je. ima ga za kupiti u rog dućanu u zg-u na križanju savske i jukićeve i u utrinama.
odabrali smo ovaj jer je tigrić super i preferiramo drvene igračke, no nakon par padova se okrhnuo na par mjesta pa sam baš žalosna. nnije strašno, ali metalni bic bi sigurno bolje prošao. jučer je jako jurio i zanio se, nije valjda dobro držao volan pri velikoj brzini i pao i slomila se ova drvena kuglica na ručki. poludio je od tuge al smo je uspješno zalijepili.
netko je pisao da zamjera što se volan ne može okretati - to je jedna od osnovnih stvari na ovim početničkim biciklima, da se ne može okrenuti jer klinci tek uče voziti, a kad se na nešto popiknu ili im popusti pažnja i ne drže dobro volan, lako im se taj volan skroz zarotira i padnu ko kruške.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma