-
Eto da se i mi javimo.
Isprobali smo u Rijeci like a bike. (da napomenem, imao je 18mj i 89cm bos)
Nasi dojmovi, MINI mu je na najnizem polozaju bio premaleni i sjedalo bi trebalo dignuti koji nivo, sto nema smisla jer bi ga prebrzo prerastao.
Mountain mu je bolji visinom, stao je nogicama ali malo nam se cini ne bas punim stopalom pa nam se to nije svidjelo tako da smo odustali od njega i na kraju ipak narucili Strider!
Nekako nam se taj mountain cinio glomaznim prema njemu, valjda radi te siroke ''daske'' sprijeda, i malo preteskim za njega, cini mi se da ima 3,7kg. Ovaj Strider je za djecu od 1-5g i nema vise od 3kg tako da je to po nama bolje za manju djecu. I ima sa strane na kotacima za nogice sto je bolje kad poraste.
Jos jedan plus, sjedalo se moze spustiti nisko kao na like a bike Mini, ali zato mu je najvisi polozaj veci, tj kao na like a bike mountain npr.
Na njihovim stranicama pise da je to vec za djecu 76cm visine cca, sto je po meni odlicno.
Eto valjda smo pomogli nekome tko recimo ima nize dijete mozda ili je kao mi pa pocinje rano, na kraju sa svime cijena dodje opet jeftinije nego like a bike, ali ne bas puno.
(jos uvijek ga cekamo tako da cemo javiti kako smo zadovoljni tek kasnije).
I eto danas muz vidio Kettlera, akcija u super Konzumu, cijena 150kn. Ali iskreno to sto se volan okrece meni je jako bitno i ne bi to htjela, ipak ja to gledam za 19-omjesecno dijete ali i za malo vece to mi se ne bi svidjelo, djeca se zagledaju,zaborave..
Nisam vidjela, ali muz kaze da je katastrofa, na dodir nije to to, ali s druge strane kao i za sve ''koliko para toliko muzike''. Tako da vjerujem da je super za tu cijenu na akciji.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma