-
Mušice u sudoperu
Odjednom se pojavile prije nekih tjedan dana, one voćne-sitne. Nemam pojma ni odakle su ni što tamo rade osim što su tu da me nerviraju, Prvi dan kad su se pojavile bilo ih je i u umivaoniku a sada su samo u sudoperu. Žalim se dans prijateljici pa mi ona kaže da ih ima i ona u kadi od kad je zahladilo.
Zna li netko rješenje problema. Sve je počišćeno tip-top ali ne posustaju.
-
Joooj i kod mene...pa kaj je to najezda :?
-
Ajde, sad mi lakše, najprije me u ljetu mučili moljci, sad su došle mušice... već sam počela misliti da sa mnom nešto nije u redu...
-
Osoblje foruma
Mi ih imamo napretek, po cijeloj kuci, ako se bilo gdje ostavi i najmanji komadic voca.
Enivej, svekrva ih lovi u staklenku... Dakle, u praznu staklenku treba staviti zlicicu nekakve slatke marmelade i/ili komad voca ili paradajza i na vrhu napraviti tuljac od papira (ono sto rade kestenjari, npr.). Tuljac mora imati skroz mali otvor na vrhu, toliki da se musica jedva provuce unutra. Nakon toga, tuljac stavljen u staklenku treba zalijepiti oko ruba staklenke (selotejp ili slicno) i.. cekati. Musice idu unutra, a ne mogu van jer ne znaju pronaci put kroz rupicu...
-
-
MOje nestale.... kako došle, tako otišle.....
-
Doci ce opet nagodinu.
-
i moje su nestale,nemam pojma kako i odakle su došle... sada mi je pun veš smrdljivih martina koji bježe od hladnoće, a u proljeće škarice ... uvijek bube, a ja se užasavam buba!!! :shock:
-
Moje se izgleda grupiraju na odlazak.
Sad su se sve skupile na prozoru.
Inače ih je bilo posvuda. Košara s voćem je bila najkritičnija, preselila sam je u friž.
Skupljale su se i oko zemlje u cvijeću.
-
-
Otići će. Samo treba biti strpljiv.
To je takvo doba.
I svake godine isto.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-