Pokazuje rezultate 1 do 21 od 21

Tema: Turbo Limach izgubio zastupstvo za Britax Roemer?

Sandee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno Turbo Limach izgubio zastupstvo za Britax Roemer?

Prije nego zaredam po ducanima traziti AS, zanima me jel' ovo samo glasina ili...?
    Naime, na webu nema uopce BR asortimana, a vidim da zastupstvo ima Filip-Trade, koji pak distribuira proizvode u Peg Perego ducan u Ilici i u Tintilinic.
    Peg Perego, jasno, ima samo svoje proizvode, a u Tintilinicu nema ni traga (barem na webu) BR-u...
    Gdje da u ZG-u uopce trazim BR sjedalicu I. grupe s Isofixom? Ili mi je bolje otici do Brezica? :?

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

jesi gledala u kiki ?

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ne znam ovo za zastupstva, ali romer ti inače ima kika, sad jel ima tu koju ti želiš to ne znam...

Sandee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Nisam gledala u Kiki, nisam se uopce sjetila, tnx!

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ako me sjećanje ne vara, vidjela sam ih u Tintiliniću u Milleniumu u Sesvetama.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ljetos sam obisla vise manje sve ducane koji drze kolica, romer sam vidjela u: Kiki, u mum4us u ilici, na zitnjaku u TL. i to je to koliko me moje pamcenje sluzi.

Sandee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Bila sam u Tintilinicu u Ilici, od AS-a I. grupe s isofixom imali su samo 1 (Chiccovu, inace, sve su im Chiccove - to mi fakat nije jasno)...

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Imaš u Kiki. Možeš čak naručiti bilo koju iz kataloga, čeka se mjesec dana.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Preporučila bih Brežice. U BC-u je velik izbor, raspoloživost ili odmah ili kroz par dana, pobiješ povrat poreza, tete ljubazneeee.
    Popiješ kavicu u Brežicama, pogledaš/kupiš AS i lijepo natrag u ZG. Kao mali izlet.
    Mi smo sve sjedalice kupovali tamo i imamo stvaro dobra iskustva.

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Slažem se s Tefil, ako ti nije problem, zaleti se do Brežica. Možeš naručiti preko maila kad pronađeš model na website-u, mi smo tako naručili peg perego kolica 3u1 i onda su me kroz 2-3 danaa obavijestili isto tako na mail da su došla i da ih možemo pokupiti.
    I da - bila su puuno jeftinija od onih u Kiki, čak i kad smo platili porez na granici (nismo imali sreće... i to je bila žena carinik! prestrašno!) i kolica su bila svejedno jeftinija 100 eura.
    A s autosjedalicom ti je ipak jednostavnije, raspakiraš ju, montiraš u auto i voziš...

Sandee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Mislim da cu i ja do Brezica - zvala sam Fun4Mum, imaju nesto Roemerica, vidjet cu jel' to cemu.
    A ne mogu vjerovati da su ocarinili kolica, obicno su dosta benevolentni prema djecjoj opremi, ta je fakat bila ono
    Trebali ste kolica profurati kroz blato i reci da nisu nova, samo ih se niste sjetili izvaditi iz auta

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

romerica u fun4mum koja je bila ljetos je bila ona crna trendline tkanina. i ja sam tri romerice kupila u brezicama, a samo jednu u kiki.

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Kolica su bila prevelika, nema šanse to sve potrpati u auto bez da skuže, plus DDV smo potvrđivali na granici, i išli smo preko male granice, tamo su nekad zaguljeni...

Nisu nam ocarinili, jer na dječju opremu ne ide carina, nego su nam naplatili PDV, to smiju. Doduše puno manji iznos smo platili nego je trebalo, platili smo samo 200 kn, a trebali smo nekih 500 obzirom na iznos kolica 3u1.
    Ali da nas je mogla pustiti i bez tih 200 kn, mogla je...

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

u novom katalogu tl-a ima romer sjedalica...

meni su baš u subotu iz Kike odgovorili na mail (alala sam upit za as) da za desetak dana dobivaju novu pošiljku svih romer as, pa pogledaj tamo....

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

mi kupili u mariboru u BC-u
    imali puno toga, i roemer i svašta još
    super su ljubazni
    a TL mi je ne bi se čudila da izgube bilo što jer im je usluga katastrofa

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

danas sam saznao da PegPerego u Ilici također drži od nedavno Roemerove sjedalice pa možete tamo isto pogledati

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

jutros se vozim kraj tog dućana i skužim da je taj peg-perego u biti fun4mum kojeg ste već spomenuli. sorry.

Sandee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Bila i tamo, imali su jednu jedinu s isofixom, a da ima 3 tocke ucvrscivanja (mislim da je to ona duofix), cijena 3000kn, ruzna boja
    Sutra slavim Dan neovisnosti u Brezicama i nadam se opustenoj atmosferi na carini

Sandee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Kupili danas u Brezicama BR Safefix plus TT - 2700 kn (- 450 kn DDV-a, dakle 2250 kn total).

Tete preljubazne, izbor BR AS ogooooman, a u ducanu sami Hrvati, cak i Oliver tresti s razglasa.

Za povrat DDV-a moram natrag k njima, ako sam dobro shvatila?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Da, povrat DDv-a je kod njih u dućanu.

Iva M. avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj TeFil prvotno napisa
    Preporučila bih Brežice. U BC-u je velik izbor, raspoloživost ili odmah ili kroz par dana, pobiješ povrat poreza, tete ljubazneeee.
    Popiješ kavicu u Brežicama, pogledaš/kupiš AS i lijepo natrag u ZG. Kao mali izlet.
    Mi smo sve sjedalice kupovali tamo i imamo stvaro dobra iskustva.
    Ovako i mi. I ne samo AS, sve veće stvari od opreme. Naručim telefonom što me zanima i kad stigne, a obično kroz par dana, oni me zovu.
    I na kraju kao član kluba dobijem i nagradne eure za potrošiti

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •