Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: vaginalete

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno vaginalete

Izgleda da sam dobila gljivice. Jučer sam na svoju ruku počela terapiju s canestenom jer se kod mog ginekologa čeka i po mjesec dana( za njih nema veze ako je hitno). Uglavnom, htjela bih se toga što prije riješiti. Jučer sam stavila vaginaletu (ima ih tri) i ujutro, nakon što sam se vratila iz šetnje s bebacem, vidim da mi je vaginaleta ispala. Dobro, ne sva, ali nije se izgleda otopila kako treba i sad ne znam, da samo nastavim terapiju s preostale dvije vaginalete? Koliko se dugo vi mažete kremom, tjedan ili više?

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ako si stavila vaginaletu prije spavanja, ne može ti ujutro cijela ispasti. Vjerojatno se otopio dio koji j etrebao, a višak "materijala" izađe van. Meni je za Canesten baš karakteristično da ima puno "otpada". Naravno terapiju moraš nastaviti, mada bilo bi dobro i dr. konzultirati.
    Kremom mažeš cca 14 dana, piše u uputstvima, koliko dana nakon prestanka svih simptoma.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Postoji trodnevna Canesten krema, dolazi u kutiji s tri aplikatora. Nikad je nisam trebala koristiti vise od ta tri propisana dana (a mislim i da se ne smije).

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa
    Postoji trodnevna Canesten krema, dolazi u kutiji s tri aplikatora. Nikad je nisam trebala koristiti vise od ta tri propisana dana (a mislim i da se ne smije).
    Ovo o čemu pričaš je krema za rodnicu, koja se aplikatorima stavlja u rodnicu, tri dana i to je to, a Lovranka je kupila prema opisanom Canesten 3+1, dakle, 3 vaginalete i tuba kreme za vanjsku primjenu.
    Vaginalete se koriste obavezno 3 dana, a krema se maže mislim da cca 14 dana, odnosno piše u uputstvima točno koliko dana nakon prestanka simptoma.
    Dakle, radi se o dvije različite stvari.

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno Re: vaginalete

Citiraj Lovranka prvotno napisa
    Izgleda da sam dobila gljivice. Jučer sam na svoju ruku počela terapiju s canestenom jer se kod mog ginekologa čeka i po mjesec dana( za njih nema veze ako je hitno). Uglavnom, htjela bih se toga što prije riješiti. Jučer sam stavila vaginaletu (ima ih tri) i ujutro, nakon što sam se vratila iz šetnje s bebacem, vidim da mi je vaginaleta ispala. Dobro, ne sva, ali nije se izgleda otopila kako treba i sad ne znam, da samo nastavim terapiju s preostale dvije vaginalete? Koliko se dugo vi mažete kremom, tjedan ili više?
    Odgovorit ću ti osobno kao žena,a ne profesionalno. Baš zato što se i meni znalo dogoditi da mi "ispadne" vaginaleta. Valjda ju nisam stavila dovoljno duboko. Otpad o kojem cure pišu je uvijek tu, ali bi trebao izgledati onako manje ili više otopljen ili barem razmrvljen u male komadiće. Ono što tad možeš napraviti da (ako imaš doma još koju kutiju Canestena ili je kupiš) produžiš terapiju jer je bolje da traje jedan dan duže. Da si mirna da je terapija potpuna. Osim toga, i sami liječnici kod malo težih kandidijaza propisuju terapiju od 6 dana pa čak i duže.
    Dakle, redovito izvana mazati Canesten kremom (za vanjsku primjenu, ne onu za vaginalnu!) dva puta kroz 10-14 dana, a navečer stavljati vaginaletu. I proći će.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

kupi acidosalus vaginalete

Acidosalus vaginalete se koriste u terapiji akutnih i kroni

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Meni one ne pomažu.

Canesten krema mi isto ne djeluje, a vaginalete su kratkog vijeka.

Jedno vrijeme mi je dr propisivala Dalacin kremu, no onda me počela iritirati.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Hvala vam na savjetima!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •