-
baby bjorn active
ima li itko iskustva s ovom klokanicom? ipak ju je puno lakše koristiti nego maramu pa si premišljam kupiti ju ili ne?
-
Ja sam ga kupila kad je G imala 6 tjedana. Iako sam i prije rođenja dobila na poklon sling, nikako ga nisam mogla dobro namjestiti, i patronažna mi pokazala i prijateljica, ali nekak nisam bila sigurna s tim. G nije baš voljela biti sama u kindaču, kolicima tj.baš nije htjela samo ležati pa mi je nešto jako trebalo. Odlučila sam se za Baby Bjorn i nisam zažalila. Prvi put je počela vrištati, a ja pala u očaj, ali onda sam ju par puta stavila u to uspavanu i to je upalilo, tako se i navikla. Leđa su me ubijala, ali sam bila mirna a ona sretna. Koristila sam ga do njezinog 8.,9. mjeseca, pogotovo za uspavljivanje, kućanske poslove i tako, a i izlaske,kažem kolica joj nikad nisu bila najomiljenija. Kad je imala nekih 4.mjeseca, počela sam koristiti sling i uglavnom samju u tom nosila i van, i po doma često . Sada ima 20 mjeseci i još uvijek koristim sling, naravno ne tako često, ali mi dobro dođe.
Da rezimiram, meni su nosiljke puno pomogle i voljela sam ju u njima nositi, a njoj super. Jedino, eto ta težina za leđa i tak, al na to se čovjek navikne. Sling mi je bio praktičniji u hladnijim mjesecim jer je mogla biti u skafanderu, a ja u debeloj jakni. Može se to i sa slingom, ali je malo praktičniji sling. Prijateljice koje imaju druge nosiljke su isto jako zadovoljne, ali meni se ova kombinacija čini nekako najjednostavnija i najpraktičnija. Nadam se da sam pomogla.
-
-
nama isto super ta klokanica, pogotovo sad kad je veci
-
Moja curkica obožava Baby Bjorn Active. Sada ima blizu 9 kg i skoro 12 mjeseci i meni je malo preteška za nositi u Bjornici, ali zato ju u njoj nosi tata. Kad je dijete teže, lakše je nositi u nosiljci u kojoj dijete ne visi potpuno kao u Bjornici ili bilo kojoj drugoj klokanici. Kad je npr. u slingu, bebina težina je raspoređena dijelom i na moje tijelo, pa ispada lakše za nositi, barem meni. Jedino što moja curica ne izdrži u slingu duže od 10-15 minuta, a u Bjornici ju tata nosi i po sat vremena, čak često i zaspi s njim u šetnji.
-
I mi imamo ovu klokanicu i zadovoljni smo - i mi (roditelji) a i naša curica. Sad ju rijetko nosimo u njoj (ima 10 mj) - ja ju recimo koristim za kraće "izlete" - do dućana kad pada kiša i slično, ali kad je bila manja išli smo u klokanici u šetnje. Kad smo ju kupili naša je cura imala 3 mj i isprobali smo u dućanu i Baby Bjorn Active a i onu "običnu" Baby Bjorn (koja nema dodatnu potporu na leđima) i već s tako malom bebom je osjetno lakše nositi bebu u B.B. Active - meni je to bilo važno jer sam znala i prije imati problema s leđima. Cura je znala spavati u klokanici dok je bila mala i dok smo ju nosili "prema unutra" (prsa na prsa) a od kad ju nosimo "prema van" uživa u razgledavanju okoline iz te visoke perspektive.
-
moj ima 4,5 mj i kad ga u babybjornici nosimo da gleda naprijed uvijek ima glavu pognutu dolje, valjda zato jer ustima lovi onaj slincek, pa se cesto i nariba na bradicu... malo mi je glupo to jer nemre rukice u usta strpat (ne prihvaca dudu) pa onda ovo mora imat u ustima.
tak da ga nosimo jos uvijek okrenutog prema sebi.
nadam se da ce se to promijeniti.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma