Pokazuje rezultate 1 do 19 od 19

Tema: HR, 1. program

Gabi avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno HR, 1. program

Slušajte...tema je MPO ... Karmen je u studiju.

Gabi avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

SUSRET U DIJALOGU:
    U emisiji Susret u dijalogu od 9 sati i 5 minuta poslušajte razmišljanja vjerskih predstavnika u našoj zemlji o medicinski potpomognutoj oplodnji. Doznajte njihovu reakciju na novi izmijenjeni Zakon o medicinski potpomognutoj oplodnji? Koje vjerske zajednice i crkve u našoj zemlji podržavaju restriktivniji, a koje liberalniji nacrt zakona. O svemu više u emisiji će govoriti predstavnici katoličke i evangeličke crkve, islamske i židovske zajednice te predstavnica udruge 'Roda'.

Osoblje foruma BHany avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ja ne mogu, a tako bih voljela

karmen

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

kako je bilo? Tko je gledao?

Gabi avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Uspjela sam samo nešto malo čuti...na poslu sam i stranke mi stalno dolaze.
    Čuti sam mišljenje predstavnika židovske zajednice, za njih život počinje rođenjem djeteta...podržavaju MPO, čak ga preporučuju.
    A pitanja slušatelja :? ... ta sirota djeca će se jednog dana vjenčati sa svojom braćom i sestrama...Karmen odgovorila kako je vrlo mali broj djece rođene iz doniranih spolnih stanica, a i u tom slučaju postoje stroge kontrole. Mislim da je to bila ista ona baba koja brine za svu sirotu djecu koja su zatočena u podrumima naših klinika, naravno, živa smrznuta u frižiderima .
    Bili su spomenuti i pobačaji.

VedranaV avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni je fascinantno kako se svako toliko spomene problem braće i sestara. Istovremeno se nitko ne sjeti razmišljati o preljubima i djeci nastaloj iz takvih veza (i odrasloj u međuvremenu), kojih garant ima veći broj nego djece rođene iz doniranih zametaka, jajnih stanica ili spermija. Sad su odjednom kod MPO veliki problem braća i sestre. Nevjerojatno.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj VedranaV prvotno napisa
    Meni je fascinantno kako se svako toliko spomene problem braće i sestara. Istovremeno se nitko ne sjeti razmišljati o preljubima i djeci nastaloj iz takvih veza (i odrasloj u međuvremenu), kojih garant ima veći broj nego djece rođene iz doniranih zametaka, jajnih stanica ili spermija. Sad su odjednom kod MPO veliki problem braća i sestre. Nevjerojatno.
    vidis ti, nikada o tome nisam razmisljala ali si u pravu. Samo to nikada ne bih koristila kao kontra-argument, odlazimo na sklisko tlo..........

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa
    vidis ti, nikada o tome nisam razmisljala ali si u pravu. Samo to nikada ne bih koristila kao kontra-argument, odlazimo na sklisko tlo..........
    Istina, sklisko, ali realno, tlo.

Gabi avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj VedranaV prvotno napisa
    Osvrnula se naša Karmen i na to ... mislim, na preljub i broj djece rođene u takvim vezama .

Gost 1 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Da, bila sam primorana usporediti okolnosti rođenja djece iz gameta oca koji nije muž majke u nekontroliranim, prirodnim i kontroliranim, laboratorijskim uvjetima, što je daleko sigurnije.

Žalosnmo je da se čovjek uopće nađe u situaciji komentirati na taj način, no ponekad jednostavno ne ide drugačije...

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Gost

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Gost 1 prvotno napisa
    Da, bila sam primorana usporediti okolnosti rođenja djece iz gameta oca koji nije muž majke u nekontroliranim, prirodnim i kontroliranim, laboratorijskim uvjetima, što je daleko sigurnije.

Žalosnmo je da se čovjek uopće nađe u situaciji komentirati na taj način, no ponekad jednostavno ne ide drugačije...
    ima li nacina doci do te snimke?

Hvala Gost1

Gabi avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Napokon su stavili link:

http://rnz.hrt.hr/index.php

...emisija Susret u dijalogu od 05.10. (mislim da će se ovo moći poslušati samo nekih tjedan-dva).

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Karmen

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ja svaku emisiju ili zaboravim ili uopce neznam za nju joooooooooooj bilo je danas i na novoj tv in magazin sva sreca za link

jedna nasa formasica me rasplakala

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Karmen svaka čast! Hvala

Jedva sam izdržala slušati sve gluposti koje su izgovorili sugovornici u emisiji

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Onda bolje da ni ne slušam jer se toliko iznerviram da ne mogu ni spavati bez sredstva za smirenje

drndalica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ni uz najbolju volju ovo se ne da slušati. srednji vijek. :shock:

dim avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ja sam je jutros odslušala i nije mi sjela. Imala sam osjećaj da je naša Karmen bila između 4 vatre. Čak mi se i voditeljica činila pristrana, naravno ne neplodnim parovima :/ .
    Uglavnom ja imam susjeda koji je svečenik i u međuvremenu našao ženu i ima djete s njom- kazna mu je preseljenje na drugu župu u kojoj će morati puno više raditi. Bivši dugogodišnji orguljaš u crkvi bio komunista, nikad nije vjenčan u Crkvi, djecu krstio kao odrasle 90- ih godina kad su svi to radili i oni su ogledna katolička obitelj :? ... Mogla bi tako u nedogled, ali me već nešto steže u želucu i glavi....
    Eto to je moj komentar na etičnost i moral koji Crkveni oci propovijedaju. Nije moralno biti nevjenčan i željeti djecu, a ovo gore navedeno je sve moralno .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •