Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Štrajk ili prestanak?

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Imam dvoje djece. J je prestao dojit s godinu dana, nekako spontano. L me zeza. ima 10 mj. i počela je sa štrajkom dojenja, koji traje sad već 6 dana! Odbija cicu, ako je i uspije nekako uhvatit, povuče doslovno 3-4 puta i onda obavezno i bez iznimke ugrize. Nakon ugriza vragolasti smiješak. Bole me cice, gubim volju za sve. Odbijanje i ugrizi ne izostaju ni kad je pospana, ni usred noći, ni u mirnom okruženju kad smo samo ona i ja... Sad već pomišljam da se ne radi o štrajku, nego o odbijanju dojenja. Dobro je prihvatila dohranu, bez cice nije gladna... No, probala sam je i pustit da ogladni pa onda cica. Opet isto ponašanje.

Ima li netko savjet za nas izgubljene u dojenju?

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Nama se to dogodilo prije mjesec dana...
    Bježao je od sise kao vrag od tamjana, strašno nešto.
    Ako bi i stavio bradavicu u usta, toliko je divljački zagrizao da je krv šikljala i po njemu i po meni.
    Baš je bilo strašno.
    Uspostavilo se da mu je odjadnom raslo jako puno zubića i da ih je na gojci "žuljao".
    Trajalo je 48 sat i prestalo naglo kako je i došlo.

Nadam se da će i vama biti tako neki banalan razlog.

Do tada...
    Je li jednako i danjui i noću?
    Možeš li ga podojiti u snu ili polusnu?

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

UUuuu, svaka čast, to treba izdržat, takvo griženje!
    Naš štrajk (ili štogod već jest) traje punih 6 dana, od prošlog utorka. Probala sam je pustit da ogladni pa onda... Probala sam i kad je "drowsy" - za spavanje ili usred noći. Okretanje glave od cice i to grozno griženje ne izostaje.
    Sad me već strah svaki put kad joj ponudim cicu... Možda mi želi reć da je prestanem gnjavit s tom cicom???

Probat ću još malo, al nemam strpljenja za 10 dana nuđenja da me se grize i da me boli

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •