Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 53

Tema: Zabok - Bračak

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno Zabok - Bračak

Evo, mi imamo ugodno iskustvo s Bračaka. Nove bolnice u Zaboku.

Bolnica je super i svi se trude. Ima nekih propusta, ali treba razmišljati i o tome da se oni isto jako, jako trude.

Ja sam svo troje rodila u Zaboku. Dečki (2) su se rodili u starom rodilištu. I tamo je bio koma sanitarni trakt. Sada sa novom bolnicom su sve riješili. Jako je udobno. Brinu se super o svakom djetetu i rodilji/trudnici.

Prekrasno!

Ima čak i ČITAONICA!

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

drago mi je da ima pozitivna iskustva iz zagorske bolnice, jer većinom čujem samo negativne stvari.
    Mogla si malo detaljnije još napisati.
    I iskreno, meni je čitaonica manje bitna stavka u toj priči. osim da ležiš u bolnici na čuvanju trudnoće.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

I ja jedva čekam pozitivna iskustva. Molim te opiši detaljnije od prijema u rodilište kroz porod, kroz pomoč u dojenju, do odlaska,... sve me zanima.

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Bok cure!
    Imene zanima kakvo je stanje i iskustva u tom rodilištu jer namjeravam tamo roditi,te me zanima ako ima koja je rodila blizance kakvi su uvijeti idr.
    Mi smo ušli u 5 mj. i očekujemo dva dečkića svaki savjet i pomoč dobro su došli najviše zato što se blizanci ranije rađaju kako su bebe zbrinute .......... i stanje nakon carskog reza.
    Malo sam odužila svima.

tajuska avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

i ja cu tamo, a kak cijelu trudnocu vodim privat nemam bas kontakt s bolnicom, doktorima, osobljem. svaka info dobro dosla!

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj ana- prvotno napisa
    Bok cure!
    Imene zanima kakvo je stanje i iskustva u tom rodilištu jer namjeravam tamo roditi,te me zanima ako ima koja je rodila blizance kakvi su uvijeti idr.
    Mi smo ušli u 5 mj. i očekujemo dva dečkića svaki savjet i pomoč dobro su došli najviše zato što se blizanci ranije rađaju kako su bebe zbrinute .......... i stanje nakon carskog reza.
    Malo sam odužila svima.
    Ne bih htjela biti nepravedna prema bolnici, ali blizance koji imaju velike šanse za raniji porod ne bih nikako rađala u Zaboku. Oni nemaju gotovo nikakvu neonatologiju i sve teže slučajeve šalju u Vinogradsku ili na Rebro. To je ooooogroman minus. Onda više ne možeš biti s bebicama, bebe idu u Zgb., a ti doma. Ja ti preporučam da radije razmisliš o nekoj drugoj bolnici u Zagrebu.
    Ja nisam u prvoj trudnoći radi gestacijskog dijabetesa željela roditi u Zaboku, a kamoli nešto "veče". Mislim da je blizanačka trudnoća nešto što zahtijeva bolje stručnjake, ako se bebe ranije rode.

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Slažem se sa Anemonom,ja sam rodila u staroj bolnici u Zaboku nemam iskustva sa novom bolnicom ali sam ćula od drugih cura koje su rodile kako je tamo .Sve je dobro ako ide po planu ali teže slućajeve šalju u zg,zato ti pošto nosiš 2 bolje ti je da ideš u petrovu ,za svaki slućaj.

D 1998.
    I 2007.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Evo detaljnije.

Primili su me sestra i doktor, i prosli smo prvo ono standardno, pregled, klistir (bljak!) i onda su me stavili u radjaonu na monitor. Radjaona je stvarno velika. Cak su dali i da mi suprug bude malo uz mene. Ali se onda naglo napunilo, pa je morao otici (ja sam rodila 2 sata poslije toga).

Kazu da je taj dan bio puni mjesec i da su zene samo dolazile radjati. Ja ne vjerujem u te stvari, nego samo citiram.

Stalno su me sestra i babica gledale i pitale da li sam dobro, jel mi sto treba.

I onda kada sam osjetila da trebam roditi, zvale su doktora, ja sam brzo rodila.

Nakon toga su mi dali jos malo infuzije, nisu me trebali sivati i za pola sata sam bila u udobnoj sobici.

I na odjelu su sestre vrlo ljubazne i pazljive i pomazu oko djeteta. Djete je cijelo vrijeme uz tebe, sto je meni odgovaralo. Iako sam bila umorna od svega, jer sam rodila u 1,59 ujutro.

Pedijatrica koja radi na odjelu je jako njezna i ljubazna. Prekrasni su svi.

Meni se jako dopalo.

Ja mislim da to ovisi i o osobi. Ako ocekujes da ce ti biti grozno, tako ti i bude. A ako se pripremis da porod moras "sama" "odraditi" i da ti oni samo pomazu, onda je sve lakse i jednostavnije.

Bracak je super!

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Mene zanima da li muž može biti cijelo vrijeme u rađaoni?

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa
    ne, osim ako nema nikog, onda ga puste.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Smajlić prvotno napisa
    Jel ima netko saznanja iz vlastitog iskustva?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Jel ima netko saznanja iz vlastitog iskustva?
    Ja sam drugo djete, Luku, rodila uz muža. Bio je cijelo vrijeme samnom, u Zaboku, ali tada nije bilo niti jedne trudnice u rađaoni.

Rađaona je jedna i rodilje su odvojene paravanom, sve je fancy, ali nemaju odvojene boxeve i to im je generalni propust. Ali ako imaš sreće onda muž može biti s tobom.

Ali ako ima barem jedna trudnica još u rađaoni.....propao pokušaj!

TinaB avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ja sam rodila još u staroj bolnici i suprug je bio uz mene cijelo vrijeme - svih 11 sati i čak kad su me šivali.

Ali imali smo sreće kaj nije bilo niti jedne druge rodilje, jer bi morao otići - u staroj bolnici je bila jedna rađaona sa dva stola i stvarno smo imali sreće.

Samo tri dana ranije se rodilo 13-ero beba (od toga dva para blizanaca) pa si možete samo zamisliti kako je to izgledalo.

A to što nisu odvojili bokseve u novoj bolnici je VELIKI PROPUST!!!!

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

pa o tome ja govorim - muž može biti uz tebe ako je sreća da u isto vrijeme ne rađa još jedna žena.
    Nije iz osobnog iskustva, ali mi je kolega pričao čija je žena tamo rodila.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

pa o tome ja govorim - muž može biti uz tebe ako je sreća da u isto vrijeme ne rađa još jedna žena.
    Ma nema frke, ali ja sam čula da ti može tvoj dr. potpisati nekakvu suglasnost da bude muž na porodu, pa ga kao moraju pustiti. :/

tinaka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ma nema frke, ali ja sam čula da ti može tvoj dr. potpisati nekakvu suglasnost da bude muž na porodu, pa ga kao moraju pustiti. :/
    Kolko sam ja čula, može ti napisati, al ako žena s kojom si u sobi ne želi da on bude tamo (intima i to...), ne moraju ga pustiti. E, sad... bilo bi dobro kad bi to neko potvrdio iz vlastitog iskustva.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Drago mi je da je netko ponovno pokrenuo pitanje rodilišta u Zaboku. Što se tiče vlastitog iskustva ono je zaista odlično.Molim više vidjeti Priče s poroda: Mamina i tatina godišnjica na moj način.
    Ono najvažnije što bih htjela istaknuti jest da se i doktori i sestre doista trude.Ljubazni su, stalno pitaju da li nešto trebamo, bodre, onaj jedan ljudski pristup. Slažem se da je samo pitanje rađaonice (nema zidova) promašaj, ali opet ona pomisao da sam imala i jastuk, da su mi sestre davale vode, sjedile sa mnom, šalile se nema premca. Svakome koga čeka najljepše životno iskustvo poroda preporučam Bračak, jer to je mjesto gdje sam se prvi puta osjećala kao čovjek a ne kao brojka u bolnici.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

sve je to jako, jako individualno... moja sestra i najbolja prijateljica imaju potpuno suprotna iskustva. porodi su prosli o.k., iako je i to moglo bolje (pozurivali su porode koji bi sami po sebi trajali mozda sat, dva duze a iskustvo bi mamama bilo kudikamo ljepse - to je u slucaju moje sestre zavrsilo tako da su malog porodili na vakuum), ali zbog tretmana nakon poroda su jedva cekale da odu iz bolnice. sestra je uspjela uspostaviti kakvo takvo dojenje tek kad je mali navrsio 3 mjeseca zbog stresa s kojim je dosla iz rodilista... uglavnom, nigdje nije bajno, kako te potrefi.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Jeste vidjeli 24 sata?Čestitke svima

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj ninanuna prvotno napisa
    Jeste vidjeli 24 sata?Čestitke svima
    Nisam vidjela.
    Nego, meni je stvarno jedna od najvažnijih stavaka da je MM prisutan na porodu. Zajedno se mi za sve izborimo, ali ako je upitna prisutnost, onda moram odustati od Bračaka. :/
    A to kako će sestre poslije poroda biti prema meni, naravno da je važno, ali meni je to npr. totalno nebitna stavka, naspram prisustva MM na porodu.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Za Bračak ti jako ovisi da li si sama ili još netko rađa.Vjerujem da bi se i dalo dogovoriti, ali to ovisi i o doktorima i sestrama u smjeni.MM nije niti stigao biti, ali su mi primalje jako pomogle.(jedna me 95% poroda držala za ruku, a druga davala vode).Ne znam bez obzira na želju ja bih preporučila Bračak, jer naravno nigdje nije savršeno,ali je gore manji pritisak nego u Zagrebu.A iskreno kasniji uvjeti nisu zanemarivi.U svakom slučaju sretno.

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Evo cure mene opet ležala sam nekoliko dana na Bračaku jer su mi radili serklažu pošto sam se počela otvarati a nosim koliko znate blizance,medavno je otvoren neonatalni odjel za prijevremena rođene bebice tako da smo mi sigurni a od 25.11.najvjerojanije ostajemo u bolnici do poroda radi sigunosti za bebe i mene i nadamo se da čemo što duže uspjet ostati 3u1 uz tablete protiv trudova i otvaranja,te strogog mirovanja.

Što se tiče poroda več su nam sada odredili da moramo na carski rez pod opčom anestezijom tak da muž nebude mogao biti prisutan rođenju naših sinova.

Svima pusa od nas troje

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Mislit ćemo na Vas. Držite se.Šaljemo Vam jedan i

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Pretpostavljam da ste to očekivali, ali eto ipak javljam da su u Bračku zabranjene posjete zbog nove gripe.

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

evo da vam se javimo da smo pušteni doma sve je super dečki imaju oko 1000g svaki čak su i napredniji za tjedan dana,sa šavovima je sve ok mi smo super i 9.12.idemo ponovno na kontrolu pa čemo onda vidjeti jel ostajemo ili ne do poroda.

A i možda do tada prođe ova ludnica s svinjskom gripom.

Pusa svima od nas troje

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Lijepo je da se sve dobro odvija. Šteta je da suprug ne može biti kod poroda, ali je ipak najbitnije da sve bude OK. Čuvajte se i javi kako je prošlo na kontroli.

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Budemo hvala na podršci i lijepim željama,ak se ne javim ja bude muž.

Pusa od nas troje

tajuska avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

pitanje:
    kada otac koji nije bio na samom porodu moze vidjeti dijete? a i mamu odlucili smo da zakoniti ne ide na porod, ali ce cekati da rodim i oboje bi htjeli da moze cim prije vidjeti malu...a i ja bi da nakon sto sve prode htela njega vidjeti...

i kakav je redovni sistem posjeta (dakle kad nema svinjske gripe i ostalih nepogoda)?
    takoder, po koliko je mama i beba u sobi?

fala

tinaka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Tajuska, za ovo prvo, iz iskustva prijateljica znam da to ovisi o dobroj volji sestara koje su tamo, nekad se može odmah, nekad ne. :/
    A za drugi dio, bolje da se javi neko ko je već radjao tamo da ne klepetam bezveze.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

[quote="tajuska"]pitanje:

i kakav je redovni sistem posjeta (dakle kad nema svinjske gripe i ostalih nepogoda)?
    takoder, po koliko je mama i beba u sobi?

Što se tiče sistema posjeta tijekom vikenda su posjete od 14 do 16 sati. Primaju se na hodniku između rodilišta i odjela. Postoje klupice tako da se možeš sjesti i popiti kavu iz automata. Važno je kada se izlazi van javiti sestrama na odjelu kao i sestrama u dječjoj sobi. Ako je slučajno bebač na foto terapiji također se treba javiti, ali onda sudeći po mom iskustvu imate puno više vremena za posjete. Što se tiče rasporeda po sobama sobe su u pravilu bile trosobne; naravno sa krevetićima za bebe, te smo imali umivaonik u sobi. Na dvije takve sobe išla je tuš kabina (čiste ih stalno), kao i veliki WC sa umivaonikom. Posebne su sobe za cure koje su rodile carskim rezom. Osoblje na odjelu je vrlo ljubazno; postoji izuzetak koji ne bih imenovala, ali se sa svima njima dade na kraj. U dječjoj sobi su prva liga. Ako te još što zanima pitaj.

tajuska avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

znam da je ovo gomila bizarnih pitanja, ali te bolnice i njihova pravila me izluduju..

a jel mozes bebu uzeti da je posjetitelji vide ili ona ostaje sa sestrama?
    i, na nekom forumu sam vidla nekaj da radas u svojoj spavacici?!

na kraju sve ispadne da ovisis o smjenama koje te zapadnu, od doktora, sestara na dalje... :/

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

a jel mozes bebu uzeti da je posjetitelji vide ili ona ostaje sa sestrama?
    i, na nekom forumu sam vidla nekaj da radas u svojoj spavacici?!

Da dobro si vidjela; u Zaboku se prakticira da rađaš u svojoj spavaćici, što mi je definitivno super jer sam se ugodnije osjećala u mekom materijalu, a ne nekoj krpetini koju najčešće čovjek u bolnici dobije. (bez uvrede) Ukoliko beba nema problema (npr. žutica) ona ili ostane u sobi pa zamoliš cimerice da pričuvaju i pozovu ili moraš dati sestrama. (ovisno o smjeni) Možeš razgovarati sa sestrama da imaš posjetu pa da žele vidjeti bebu pa se već nešto uspije dogovoriti. Ako imaš još kakva pitanja pucaj.

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Mi se napokon javljamo,ali ovaj put sa dva smotuljka u naručju koji su na svijet stigli 29.1. u ovoj bolnici i imam samo riječi pohvale od odjela patologija trudnoče koja nam je postala drugi dom sestre Mateje na puno razumjevanja,potpore kad je bilo najteže do odjela babinjača i svih prekrasnih sestara koje rade na njemu,te sestrama koje se brinu za naše anđeleke.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Draga Ana!Iskrene čestitke. Velika pusa malim miševima!Kada bude prilike napiši dojmove iz bolnice i s poroda.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj ninanuna prvotno napisa Vidi poruku
    Draga Ana!Iskrene čestitke. Velika pusa malim miševima!Kada bude prilike napiši dojmove iz bolnice i s poroda.
    Potpisujem.

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Evo curke da vam se javim,dečki nam napunili mjesec dana i stavila sam slikicu da ih vidite koliki su, iz bolnice imam dobra iskustva ali s poroda kao poroda ne,u rađaoni su svi bili super sestre i doktori.Što se tiče poroda u 9 sam ušla u rađaonu te me prikopčali na drip bila otvorena dva prsta dečki su bili oba na glavicu kad sam se otvorila 4-5 prstiju probušili su mi vodenjak te je voda počela curiti iz mene ali je bila žuta i to nije sve prvom dečku se glavica okrenula i tu je nastao problem jer se zaglavio i tu su nastali svi problemiod bolova do povračanja.Oko 12 nisam točno sigurna je došao moj muž jer ga je dr.k.zvao da dođe radi komplikacija da bude kraj mene,a u rađaoni su još bile dvije rodilje.Kad smo vidjeli tj muž da više nema svrhe da me muči jer pomaka nije bilo zvao je dr.u Zagreb da dojde i napravi carski i tako je u 17,14 rodio Mario,a u 17,15 Martin težine 2400 i 2410 i dužine 45 i 47 cm.

Svima pozdrav i pusa od nas troje!!!!!!!!!!

tajuska avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

mi smo isti dan rodile, sam sto sam ja rano ujutro glavno da je sve dobro proslo na kraju.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ana, hvala Bogu da je sve dobro završilo. Prekrasna su ti djeca. Nego što ovo znači, nije mi jasno:
    Kad smo vidjeli tj muž da više nema svrhe da me muči jer pomaka nije bilo zvao je dr.u Zagreb da dojde i napravi carski i tako je u 17,14 rodio Mario,a u 17,15 Martin težine 2400 i 2410 i dužine 45 i 47 cm.

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

moj dr je otišao doma kad mu je završila smjena i rekao da ga se zove kad krene tj bliži porod da dojde u bolnicu,a uz to što se sinek zaglavio ja imam problema sa srcem i nisu htjeli riskirati čekanjem pa je moj muž inzistirao i zvao dr.da dojde napraviti carski.

Evo danas bili kod pedijatra na prvoj kontroli i dečki lijepo napreduju Marin ima 3350g i 51 cm,a Martin 3300g i 50 cm mi oduševljeni.
    Pusa svima od nas troje

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj ana- prvotno napisa Vidi poruku
    moj dr je otišao doma kad mu je završila smjena i rekao da ga se zove kad krene tj bliži porod da dojde u bolnicu,a uz to što se sinek zaglavio ja imam problema sa srcem i nisu htjeli riskirati čekanjem pa je moj muž inzistirao i zvao dr.da dojde napraviti carski.

Evo danas bili kod pedijatra na prvoj kontroli i dečki lijepo napreduju Marin ima 3350g i 51 cm,a Martin 3300g i 50 cm mi oduševljeni.
    Pusa svima od nas troje
    Odlično. Jako nam je drago da sve prolazi bez problema i da dečki odlično napreduju. Reci, ako nije tajna kod kojeg si bila doktora? Ja sam bila kod dr. Zadra i doista sam bila zadovoljna s njime.Velika pusa od nas!

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ninanuna sory kaj tek sad odgovaram nije tajna kod doc.Kopjara sam ti ja isto prezadovoljna

s dečkima sam obavila uzv glavica i srčeka i sve je super netrebamo nikakve dodatne pretrage
    kako vrijeme leti imam osječaj da su se jučer rodili a sad su pravi fakini,moram staviti novu sličicu

pusa i pozdrav od nas troje

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ninanuna sory kaj tek sad odgovaram nije tajna kod doc.Kopjara sam ti ja isto prezadovoljna

s dečkima sam obavila uzv glavica i srčeka i sve je super netrebamo nikakve dodatne pretrage
    kako vrijeme leti imam osječaj da su se jučer rodili a sad su pravi fakini,moram staviti novu sličicu

pusa i pozdrav od nas troje
    Baš mi je drago; dr. Kopjar je jedan od doktora kojeg sam viđala na porodu i pamtim ga kao vrlo ugodnu osobu koja me u nekoliko navrata kada su trudovi bili na vrhuncu uspješno smirivao.Jako mi je drago da ne trebate dodatne pretrage i da dečki jako dobro napreduju. Ono što mi je super na Bračku jest ta dodatna dijagnostika tako da čovjek doista maksimalno može biti siguran da je s klincima sve OK.Ne znam da li si bila kod dr. Filije ili dr. Majčice, ali meni su obje vrlo ljubazne i drage. Stavi sličicu, baš me zanima kako napreduju. Veliki pozdrav!

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Draga ovo je nova sličica,a pretrage smo obavili u Vinogradskoj jer smo iz zagreba i tam spadamo,31.3. idemo ponovno kod pedijatra na cijepljenje i jedva čekam da ih izvaže jer su dosta teški i dugački.On je takav uvjek smirn i spreman pomoči ja kod njega idem od 2007.g.i prezadovoljna sam.

pozdrav od nas troje !!!!!!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Ja sam inače iz Sesveta, ali sam bila doista zadovoljna s pažnjom pedijatrica nakon poroda, činjenicom da su mi dale konkretne upute vezane uz situaciju da je imao krvarenje u glavici, te da su bile spremne voditi ga i dalje kod sebe. (mislim na UZV kontrole; inače kod pedijatra idemo u Sesvetama i vježbanje obavljamo u Zagrebu)Iz današnje perspektive mislim da ću im biti zahvalna cijeli život. Do doktora Zadra sam došla sasvim slučajno, ali kao što sam napisala i ostali doktori, pa tako i Kopjar su mi ostali u vrlo ugodnoj uspomeni. Javi kako je prošlo mjerenje.Pozdrav!

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Evo obavili jučerašnji pregled i cijepljenje.
    Dečki super napreduju Marin je 4980g/55cm,a Martin 4680g/57cm sve je super čekamo još nalaze od krvi radi anemije.

Pozdrav od nas troje !!!!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Drago mi je da je sve prošlo OK i da klinci dobro napreduju.Tebi i Tvojoj obitelji kao i svim Rodama i njihovim obiteljima želim Sretan Uskrs i sve najbolje!

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno Dan primalja o.b. Zabok

SVIM PRIMALJAMA OD ČESTITAM NJIHOV DAN .

p.s.Matea ( primalja ) šaljemo ti puno Marina,Martina i Ane Katarine ako postoji šansa da mi se javiš na pp bilo bi mi drago da se čujemo i da ti pošaljemo slike od dečkiju !!!

nema riječi kojom bi ti zahvalila za sve što si napravila za mene i dečke tijekom boravka kod vas........

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Također i s moje strane svim primaljama OB Zabok čestitamo njihov dan.Posebni pozdravi idu primaljama Branki i Brankici!!!

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

pozdrav mi napunili 4 mj ,bili na cijepljenju i mjerenju
    Marin je 7450 g / 64 cm
    Martin 7050 g / 62 cm

mamini buhtlići,a tatini fakinići krenuli zubići

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno Čestitamo!

pozdrav mi napunili 4 mj ,bili na cijepljenju i mjerenju
    Marin je 7450 g / 64 cm
    Martin 7050 g / 62 cm

mamini buhtlići,a tatini fakinići krenuli zubići

Hej čestitamo!
    Bravo društvo. Mi smo obavili zadnji ultrazvuk glavice; sve je prošlo super, a iza toga smo bili kod naše pedice na cijepljenju i mjerenju. Mali šef od godinu dana ima 10 kg i 100 g i velik je 81 cm.Pusa

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •