-
velika hvala svima na odgovor, bas ste me utjesile, a to mi i najvise treba. jucer sam pokusala izdojiti prije da mu dam ciku, da bi smanjila malo onaj prvi jaki mlaz, i sisao je malo duze nego prije, i mirnije. mislim da moj bebac voli sisati na razmacima, znaci nekih 5 min pa odmor pa opet 5 min dok se zasiti. ja sam mu davala bocicu na pocetak, zbog grceva, pa sam mu davala caj od komoraca, sad vise ne. mislila sam da grceve dobivao zbog moje prehrane, ali na kraju sad mislim da je zbog dojenja, prejako otpustanje mlijeka a on halapljivo sisa, tako da se naguta dosta zraka. jucer poslje podoja sam se isla izdojiti da bi vidila kako mi to ide, i dali ima mlijeka, i izdojila sam 100ml iz jedne dojke, bila sam iznenadena, jer su mi dojke jako mekane, i na opip mi se cinilo da su prazne, ali eto cuda, to je veliki dokaz da mekane grudi ne znace malo mlijeka. ujutro isto nije htio odmah primiti dojku, bio malo nervozan, pa sam udahnula, stavila neku prirodnu muziku, sa zvukovima valova i galeba, opustila se skroz i primila ga u narucje ,mirno i zagrlila ga i pomazila, pa mu ponudila cicu i odmah je primio. inace sam jako nervozna osoba, ali od jucer se trudim da budem sta smirenija, i cak kad pocne plakati neprestano, i osjetim malo napora, poljubim ga, dam muzu, i ja si malo legnem i opustim, prije bi nervozno reagirala na njegov plac, cak sam na pocetku skroz plakala s njim
. ali sam skuzila da moram biti sto mirnija da bi se mogla s tim suociti.na pocetku je to tesko, ali vjerujte mi da je to ono sta beba zeli od vas, bebe tako i tako odrastu na kraju i nemaju bas sijecanja iz te dobi, ali zato se vide samo tragovi koji smo ostavili na njih, a dojenje je jedan veliki trag. hvala svima jos jednom.
. vi ste zakon, ne znam sta bi bez vas
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma