-
rak kože - informacije - hitno!
Zna li netko kome je najbolje obratiti se (kojem liječniku, u kojoj bolnici u Hrvatskoj) u slučaju raka kože?
-
Ne znam, ali nadam se da trazis za neku susjedu s kojim bas nisi u dobrim odnosima....
-
Ima raznih vrsta raka koze. Na koju mislis? Ima super doktora u Hr tj dermatologa. Gdje u kojem gradu?
Moj muz je prosle godine operirao na par mjesta na tjelu i za sada je sve ok.
Nije bila melanoma koja je najagresinija(srecom).
-
Nažalost, za moju mamu. Jučer sam saznala, javila mi je tek kad su ga uklonili i poslali na citološku analizu pa još ne znaju koja je vrsta. Nije madež, već rana koja se pojavila na čelu i ne zarasta, postajala je sve dublja, a ona je to ignorirala jer je mislila da je od farbe za kosu...
Treba mi dobar liječnik u Zagrebu.
-
Joj bas mi zao. Ali ipak mozda nije nista tako strasno. Vibram za dobre nalaze~~~~~~~~~~
Ni kod mog muza nije bio madez nego bas tako nesto kao sto ti opisujes.
-
Uh. Drzim fige da je ipak benigno. Ili, ako vec nije, da ste ga bar na vrijeme otkrili. Hrabro se drzite!
-
najbolje da odes na institut za rak, ne znam adresu, valjda ilica, krizanje ilice i selske
cek idem ti nac negdje broj telefona pa ti javim
-
Osoblje foruma
KBC Zagreb- Klinika za kozne i spolne bolesti, Salata
Klinika za tumore
slazem se s Natashom, vecina karcinoma koze imaju dobru prognozu, pricekajte rezultate citologije, nemojte odmah misliti na najgoru varijantu
drzim fige....
-
KLINIKA ZA TUMORE
Ilica 197, 10000 Zagreb
CENTRALA (01) 3783 555
RAVNATELJ KLINIKE (01) 3779 711
(01) 3779 712
TELEFAKS (01) 3775 536
njihov web: http://www.kzt.hr/index.asp?page_id=naslovna
-
nadam se da nije nista ozbiljnije od obicne rane a slike kako izgledaju rakovi koze imas na http://www.karolinska.se/templates/Page____54164.aspx
-
-
Hvala svima na informaciji i podršci
-
Držim fige da sve bude u redu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
mami, nadam se da već imaš bolje vijesti..puno dobrih vibri!
-
Držim fige da sve bude dobro
-
Bice sve dobro Mami!
Ono sto je mene zaintrigiralo je da je ona to povezala s bojenjem kose...Jel joj se to pojavilo nakon bojenja? Mislim, da li je stvarno moguce da boja bude toliko stetna i kancerogena da tako djeluje?
-
Ma ona je mislila da joj je boja kapnula na čelo (jer to je blizu ruba kose) i izgrizla kožu. To je stvarno gadno izgledalo i nije zarastalo mjesecima. Nemam pojma ima li rak kože veze s farbanjem - ona se farba zadnjih 10-ak godina. Jučer je bila na previjanju rane i nakon toga joj je cijela polovica lica otekla, danas ujutro joj je čak i oko bilo zatvoreno. Rana ne izgleda inficirano (otvarali su stiskali
), više liči na alergijsku reakciju, ali su joj ipak dali antibiotik.
Kad bi barem ti nalazi s citološkog brže bili gotovi pa da znamo na čemu smo!
-
mommy dali ti mama ima problema sa secerom? moj svekar je dijabeticar i kad mu se stvori ranica jako tesko zarasta tj traje mjesecima pa stalno ide na previjanja.
eto od dva zla, izmedu kolere i pesta nadam se da ti mama ima poviseni secer
-
Nikad nije imala problema sa šećerom, a dvoje dermatologa je potvrdilo da je u pitanju rak. Mogu se samo nadati da su pogriješili.
-
nisam vidila da si napisala da je vec potvrdeno da je rak. nadam se da nije agresivni.
moja sveki je imala prije 15 godina rak koze i prosla sva zracenja i ljecenja i evo je , tu je ali se jako pazi sunca.
kazu da taj rak na licu ( basaliom) obicno bude kod ljudi koji su cesto izlozeni suncu ( bilo da se vole suncati ili rade takav posao da su mu izlozeni)
saljem ti veliki virtualni zagrljaj podrske a za mamu puno dobrih vibri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da jos sta prije bude bolje
-
vibre za mamu i neka bude kako cure prognoziraju - lako izlječivo!
-
Drš'te se! Nadam se najboljem
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma