Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Kako na RMK s priljepkom?

argenta avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno Kako na RMK s priljepkom?

Drage moje, pomagajte.
    Dakle, ja bih na RMK ali ne znam ima li smisla s mojim dvogodišnjim priljepkom (nemam ga kome ostaviti na čuvanje a ionako se nikome ne da u ruke osim tati i mojim roditeljima). Ima li među vama tkogod da je bio pa da podijeli praktična iskustva? Je li moguće što čuti/ vidjeti? Kako uopće izgleda organizacija dječjeg kutića?

Adminice, slobodno me mičite ako sam fulala pdf.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

iskustva s proslih eReMKa nisu bas usporediva jer je nekoliko stvari drukcije

prije je kutic bio u istoj prostoriji gdje i predavanja, sad je fizicki skroz odvojen, ali i najvaznije, prije je konferencija bila namijenjena prvenstveno roditeljima, koji mozda imaju vecu toleranciju na djecja ometanja, a ove godine ce vise od pola sudionika biti zdravstveni radniciplus, ove godine ce biti npr duploi vise sudionika nego lani

ipak, vjerujem da se to moze kombinirati, veselilo bi me i nadam se da ces uspjeti odslusati oba dana s djetetom, ali isto tako od svih sudionika ocekujemo da sami prepoznaju kad djeca ometaju rad same konferencije, i zbog ostalih sudionika, ali i djece same

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

argenta, najbolje poznaješ svoje dijete, meni se čini da je s nekima to skroz nemoguće ishendlati, s nekima se može sve odgledati, a većina ih je negdje između.
    mislim da se jedino trebaš pomiriti s time da nećeš moći baš sve čuti s njim, odnosno da će biti trenutaka kad ćete se morat maknut, ali jaaako bi me veselilo da probaš.

the enchantress avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa
    iskustva s proslih eReMKa nisu bas usporediva jer je nekoliko stvari drukcije

prije je kutic bio u istoj prostoriji gdje i predavanja, sad je fizicki skroz odvojen, ali i najvaznije, prije je konferencija bila namijenjena prvenstveno roditeljima, koji mozda imaju vecu toleranciju na djecja ometanja, a ove godine ce vise od pola sudionika biti zdravstveni radniciplus
    već vidim da će i nama biti veselo!
    hvala na info, nisam znala da će baš većina biti zdravstveni radnici (što je predivno!)

može malo podpitanje, ako npr trebam dijete podojiti ležečki mogu li to obaviti u tom kutiću?

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nemamo predvidjenu mogucnost lezanja, samo da zamolis one lijevo i desno da ustanu pa se pruzis

ma snaci ces se nekako

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •