Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: A-

mašenka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno A-

proslijeđujem sa drugog foruma:
    Evo, pa tko može pomoći neka pomogne:

Traži se A minus (- )krvna grupa HITNO za malu Saru (staru samo 14 mjeseci)

- mislim da nije problem barem proslijediti!

Ako znate nekoga s tom krvnom grupom A- (A minus) javite se hitno na broj 091/4185432 - Krešo .
    Krv je potrebna za transfuziju Krešine kćeri Sare stare samo 14 mjeseci.
    Sara već dugo vremena leži na Rebru i prolazi kroz presađivanje koštane srži.

Kolege molim Vas pošaljite ovaj email na to više adresa! Situacija je jako ozbiljna.

Hvala Vam u ime male Sare!
    Kontakt email :
    krv.za.saru@gmail.com <http://us.mc449.mail.yahoo.com/mc/compose?to=krv.za.saru@gmail.com>
    krv.za.saru@gmail.com <http://us.mc449.mail.yahoo.com/mc/compose?to=krv.za.saru@gmail.com> >

zloćko avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja imam traženu krvnu grupu, ali ne mogu stupiti u kontakt ,broj mobitela nije u funkciji a na mail nitko ne odgovara!!!

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

taj mail kola vec vise od godinu dana, ne znam sto je sa sarom, nadam se da je ok

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Prije nekih pola godine, ako ne i više, pokušala sam doći do osobe navedene za kontakt, ali koliko se sjećam, nitko se nije javljao na mob, niti odgovorio na mail. A htjele smo dati krv ja i moja mama.
    U rodilištu sam morala primiti krv, i baš je gadan osjećaj kad ti kažu da nema tvoje krvi pa ćeš morati malo pričekati. Dosta je rijetka A- krvna grupa, i nakon toga bi uvijek bez razmišljanja pomogla.

zloćko avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

A vjerojatno više ne trebaju krv pa su ukinuli kontakte.Nadam se samo da je sve završilo najbolje što je moglo,a ako netko treba A- tu sam!!!

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Taj e-mail kruži već godinama. Vjerojatno su ljudi ukinuli broj jer su ih svi nazivali kad im više nije trebalo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •