Pokazuje rezultate 1 do 40 od 40

Tema: Herbalife?

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno Herbalife?

Što mislite o tome? Uzima li tko?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

'smršaviti? lako! pitaj me kako!' - na to misliš?

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Herbalife je uzimao i MM i moj brat, i uspjeli su smršaviti. Naravno, nakon prestanka uzimanja herbalifea i vraćanja na normalnu prehranu su vratili i sve kile i još malo dodali. Tak da je po mom mišljenju herbalife jednak kao i sve ostale vrste dijeta, preparata i koje čega. Djeluje dok uzimaš.
    Za zadržavanje stečene linije su bitne neke druge stvari, kao što je promjena prehrambenih navika, više kretanja, drugačiji stav prema hrani i obrocima.
    MM je već bio na tko zna kakvim dijetama, uzimao ovo, ono i rezultat toga je samo višek kila. Sve dok si čovjek u glavi ne posloži stvari i počne živjeti durgačije nema nikakvog napretka (dugoročnog).
    Herbalife ti daje jedan shake ujutro, normalan ručak i shake za večeru. Plus što piješ "čudotvorne tablete" koje ubrzavaju metabolizam.
    Meni to zvuči kao prodavanje magle. Ako se već možeš iskontrolirati da imaš samo jedan obrok dnevno + da za doručak i večeru popiješ bilo kakav shake, mislim da ćeš smršaviti. Jer sad sigurno jedeš više.
    Kao što vidiš, ja sam veliki protivnik herbalifea, jer mislim da će ti uzeti novce, a da bi ionako smršavila, ako svoju prehranu svedeš samo na ručak.

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i ja, gledajuci svaki dan kolegicu koja je trosi vec 4. ili 5. tretman mislim da je to pljacka prve klase
    njezin tretman dodje oko 1200 kn mjesecno :shock: :shock:
    mislim ono koma
    a skinula je mozda 5 kg u tih 5 mjeseci

sveu svemu ne mislim nis dobro o herbalifeu

ja imam puno previse kila i znam da bi ih imala znatno manje samo da pocnem kontrolirati sto, kako i kada jedem... al to ne radim i samo se sirim.. ko epidemija

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Bratić MM-a to prodaje (a on ima preko 120 kg), i kad smo došli k njima napravil nam je neki shake od Herbalifea, odličan klistir, MM je tri dana sjedil na WC-u, kaj se ostalog tiče ne vidim da na njemu ima učinka, pa mislim da bi bar oni kaj prodaju trebali bit primjer kak to funkcionira

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Meni se sastav njihovog shake-a za mrsavljenje ne svidja.
    Pogledaj, ako nisi i potrazi nesto o svakom sastojku.

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Jedna poznanica stalno na njihovim pripravcima od kad ju znam (cca 5 god.) i još pazi što jede i nije smršavila ništa.
    Ja isto ko Mukica mislim da je to "uzimanje" novca .

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Pa to sam ja prodavao prije 15 godina i zaradjivao za djeparac u studentskim danima. Kaj to jos uvijek postoji???
    Meni je to izgledalo kao porez na naivce a i osjecao sam se ko neki inkasator kada sam zvrncao po kucama i stanovima sa kofercicem u ruci i nudio najnoviji svemirski proizvod za mrsavljenje

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Moja mama je smršavila i nije vratila ni kilu!
    Dobro, ona nije bila nešto strašno debela i nije joj bilo potrebno puno da bi se bolje osjećala.. ali sada stvarno super izgleda i što je najbolje, nisu joj se uopće mišići opustili i izgledala je super (i još uvijek izgleda) 8)

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Uzimanje para od naivnih.
    O genetski modificiranoj soji da ne pricamo...
    MM ima teoriju kako to "jedu" oni kojima se ne da kuhati.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Poslije Annabel sam za 4 mjeseca skinula 15 kg.Osjecala sam se super. To mi je bio jedan period gdje sam fakat bila puna energije i volje za zivotom.

Pravilno sam se hranila i malo vjezbala i fakat je bilo super. Izgledala ko avion. Nisam ni kilice vratila od prestanka uzimanja sve do trenutka dok nisam ostala trudna. Sad jos nisam skinula kile od druge trudnoce.

Sta god da probam ne ide a Herbalife mi se nikako ne da.

Prvo skup je a drugo ako se ne mozes 100% pridrzavati ne isplati se.

Ko ga pravilno koristi djeluje i super je. Ko ga pravilno ne koristi niti mu ne valja ali takvima ne valja niti jedna dijeta.

Na kraju kad fakat poludim s kilama budem ga opet kupila jer je rezultat zagarantiran.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ninet prvotno napisa
    Uzimanje para od naivnih.
    O genetski modificiranoj soji da ne pricamo...
    MM ima teoriju kako to "jedu" oni kojima se ne da kuhati.
    Komentar bezveze. Ja kuham i rucak i veceru i iskreno se ne smatram naivnom. Sad mi se ne da pridrzavati tog rezima pa si ni ne kupujem jer necu da bacam pare a da mi se da i da imam volje kupila bi jer znam da funkcionira.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Natasa, upitani smo sta mislimo o HL, a ne o komentarima drugih. Nit ces ti mene ubijediti da je HL super, nit ja tebe da nije.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ne mogu vjerovat da ste ipak iskopale ovaj topic od prije mjesec dana!
    MM je to uzimao, smršavio koju kilu, sad radi malu pauzu. ali mislim da baš ne ide kak smo si zamislili.
    Ženu koja mu je to prodala je vidio na slici od prije par godina i ona se stvarno stesala. Kaže da je bila ogromna, a sad skroz normalno izgleda. Pije to već 3 godine bez pauze. To mi je malo upitno. Čula sam da se nakon nekog vremena mora napraviti paauza godinu dana.
    Ne znam.
    A i to za soju mi je :/ . Ona kaže da nije GMO, ali normalno da neće reći da je

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Roza prvotno napisa
    Tak da je po mom mišljenju herbalife jednak kao i sve ostale vrste dijeta, preparata i koje čega. Djeluje dok uzimaš.
    Za zadržavanje stečene linije su bitne neke druge stvari, kao što je promjena prehrambenih navika, više kretanja, drugačiji stav prema hrani i obrocima...

.... Sve dok si čovjek u glavi ne posloži stvari i počne živjeti durgačije nema nikakvog napretka (dugoročnog).
    Potpisujem

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

I ja sam bila smršavila sa Herbalajfom a i pola familije MM-a isto - naime, imamo prodavače u familiji pa nas je više trošilo HL. Ako se pridržavaš pravila uspjeh je zagarantiran - a ako ne onda naravno nije. Meni je to jednostavna dijeta jer ne moraš posebno paziti na namirnice i brojati kalorije (ne kužim kakve ima veze sa kuhanjem, ručak se jede normalan, kuhani)

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Pa jedete vi...ljudi koji to koriste, a nasi su poznanici, zloupotrebljavaju shake i tabletice i ne jedu nista osim toga. (Kao...svakako preskacu jedan obrok da bude ucinkovitije). I svi sretni. I (n)ovce na broju.

BTW potpisujem Rozu.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ha ha pa ti su ludi ja bi jedva dočekala ručak da nešto pojedem.

Inače potpisujem i ja Rozu, samo kad bi mi, punašni ljubitelji hrane, bili tako pametni ne bi bili punašni, jel' tako. Herbalife je prilično jednostavan i ne previše bolan način za izgubiti kile, a inače ne mislim ništa dobro o njemu, dapače, uopće ga ne bih nikome preporučila.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ninet prvotno napisa
    Pa jedete vi...ljudi koji to koriste, a nasi su poznanici, zloupotrebljavaju shake i tabletice i ne jedu nista osim toga. (Kao...svakako preskacu jedan obrok da bude ucinkovitije). I svi sretni. I (n)ovce na broju.

BTW potpisujem Rozu.
    Ma to je ludos jnista ne jesti. Jedes jedan obrok i imas tri snaka i pijes dva sejka.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

moja mama je koristila HL i fakat je smršavila. no, ona se toga štreberski pridržavala i bila je jako zadovoljna jer nikad nije bila gladna i ničega željna.navodno možeš sve jesti, ali u određeno vrijeme i određenim količinama. uzela je 2 kure i skinula nekih 15tak kg. prvih mjesec dana se nije ništa vidjelo, ali onda kad je krenulo....mislili smo da je bolesna... i, kaj je najvažnije, nisu joj se kile vratile.
    s druge strane, svekar si je to isto nadobudno kupio, ali je on upute za korištenje interpretirao na svoj način pa se još i zdebljal....

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

ja sam prodavala herbalife i mislim da nikome nije potrebno bacati tolike pare.
    shake mi je bio odvratan i nema šanse da bi ga pila,a uz to sam osjećala i glad...niš mi nemre zamijeniti hranu.
    kad realno pogledate...uz taj napitak imate samo jedan obrok dnevno,isto tak možete i bez HL-a uvesti samo ručak i smršavit ćete sigurno

Početno

Ja koristim ove proizvode vec 2 mjeseca,u mjesec i pol skinula sam 7 suvisnih kg,uz to imam puno vise energije.Kroz ovaj period naucila sam puno o herbalajfu, stanicnoj prehrani i uvidjela da ljudi bez rezultata, ili ne koriste ozbiljno i redovno ili im nije dobro objasnjeno i odredjen adekvatan program. Ne samo da ja koristim ove proizvode i ne namjeravam nikada prestati ve ih koriste i moja djeca koja sada imaju jaci imunitet,nemaju alergijske napadaje kao prije isl.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Hehe, da malo dignem temu iz prašine jer sam jučer vodila zanimljiv "razgovor" o hehrbalifeu s osobom koja ga prodaje.
    Uglavnom, ja to nisam nikada koristila niti to mislim, po meni je to kemija.
    Uglavnom, osoba koja to prodaje je moja poznaniza iz raog djetinjstva pa sma joj ja otvoreno rekla što o tome mislim, a ona me kao svaki prodavač bilo čega naravno pokušavala uvjeriti u suprotno.

Malo mi je išlo na živce što je na svako moje objašnjenje da meni to nije potrebno, da se ja zdravo hranim, odgovarala nekim protupitanjem i zapravo joj se sve svodilo na to kako ništa nije dovoljno dobro kao herbalife.
    Od toga kako to mogu piti i trudnice, kako je dokazano da su djeca čije su mame to pile jače muskulature, kako to piju poznati sportaši, kako nutricionisti to jako hvale, do toga kako više ne možeš pripremiti zdrav ručak i da ne nabrajam.
    Koliko god ona meni govorila da me ne pokušava na ništa nagovoriti, sve vodi k tome.

Da ne duljim previše, na kraju me pitala da li bi ja to pila da mi dokotr kaže da je to dobro za bebu, odgovorila sam joj da ne vjerujem baš u sve što dokotri kažu (btw, meni moj ni vitamnie nije preporučio, samo normalnu i zdravu ishranu), odgovorila mi je da ona ne bi mogla kroz život tako da nikome ne vjeruje.

Uglavnom, nabrojala mi je da je to prirodno?? Kak jedna jabuka nije dobra kao taj jedan shake?? Kad sam joj rekla da su moja djeca jaka i zdrava ionako, rekla mi je da će svatko za sebe i svoju obitelj reći da je savršen i najzdraviji??? I tako po još par stvar, taj njihov nastup mi je dosta napadan i suptilno agresivan

Milsim, ma što ona rekla, ja se na to nagovoriti nikako neću, potpisujem Rozu s početka ove priče, ne želim robovati nekakvom napitku, a da ne govorim o trošenju novaca.

Nikako mi nije jasno kako taj prah može biti prirodan??? Kako to nije kemija?? Jer ona se uvrijedila kad sam ja to rekla i da kako mogu pričati nešto o čemu nemam pojma.

Kaj mislite o tome?

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Mislim o tome upravo što i ti.... I klonim se ljudi koji to prodaju... Znam da svi mi moramo raditi i zaraditi, al ja bi radije čistila stubišta nego prodavala HL

ivananeda avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Meni su merili procenat lipida...masnog tkiva sta li je na ulici, umalo nisam pala kad sam videla cifru, a nisam toliko debela svega mi

we&baby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

e, svi imaju istu shemu

to su ih tak izdresirali. ana.m, sva identicna pitanja i ja sam slusala od frendice koja se bacila u herbalife.

ne samo da mi se kosa dize od praskova koji bi se trebali gutati, nego je ona poprimila totalno taj agresivno/nabacivacki/vucem te za rukav/uvjeravalacki 'stil zivota' (ili kako da to na zovem?! nemrem si zamislit da je to samo obican posao)...i mi smo se totalno udaljile. nisam s njom uopce vise mogla razgovarati . ne prepoznajem ju.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Pa, ako izbaciš doručak i večeru, odnosno popiješ šalicu neke whatever tekućine (umjesto herbalifa) ja bi recimo kakao, i pojedeš fino ručak isto ćeš garant smršaviti i uštediti nešto para za herbalife.
    Ako izuzmemo neka bolesna stanja organizma, formula mršavljenja je vrlo jednostavna-potroši više nego što pojedeš.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Pa da, sve se svodi na to, nemoj jesti...Pa tak svatko može smršaviti...Samo ajmo ljudima pobrati lovu i prodavati maglu, ne?
    I još reći da to nije kemija....

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Da vam kažem nešto malo za Herbalife

Ja sam ga uzimala godinu dana. Nakon što sam, poslije kčerkine prve godine života, ponovo natrontala onih malo kila koje sam skinula tokom ljeta uživajući u muškim obrocima nakon povratka na posao, odlučila sam probati. Krenula sam uzimati strogo kako je propisano, s tim da sam redovno konzumirala uobičajeni ručak. Tako sam u toku 3 mjeseca skinula 2kg. Napominjem da sam željela skinuti nekih 8kg. Napredak, meni bez puno problema, me ohrabrio da nastavim, s tim da sam već znala "da smijem i koliko smijem zabušavati, a da ne ugrozim gubitak kila". Pa sam počela malo zabušavati, i mali smanjila brzinu gubitka. Na kraju sam za nekih 10-tak mjeseci skinula željenu kilažu, vratila liniju i bila jako zadovoljna, te oduševljeno hvalila HL svima.

Uzimala sam ga još koja dva mjeseca ali sam sad već silno zabušavala, pa sam skontala da ne vrijedi bacati pare i prestala sam.

S obzirom da mi je do novostečene meni idealne težine bilo stalo, vodila sam računa i u periodu od 2,5 godine nabacila sam 4kg (što je meni presjajno, koliko volim jesti).

Meni je jako legao režim koji nameće HL, a što je najvažnije, shake me je dovoljno zasićivao da ne želim ništa jesti do ručka (u početku sam se pomagala jogurtom), a večernji shake sam u neko doba izbacila jer mi je naprosto postao višak, nisam imala potrebu za njim.
    Ono što sam primjetila kod drugih koji su se poveli mojim primjerom je da kod njih to nije djelovalo na isti način. Njima nešto iz svega toga nije leglo, i onda nije ni funkcionisalo.

Moje neko lično promišljanje na temu je slijedeće:
    1. tretman je istinski preskup (u Americi se svi preparati dobiju za pola ili trećinu cijene)
    2. meni je jako odgovarao, što ne znači da mi neki drugi proteinski shake istog sastava ne bi napravio isti efekat. Drugima nije djelovao kao meni.

Zaključak, više ga ne bih tako gorljivo preporučivala okolo, rekla bih da imam pozitivno iskustvo, ali da nije čudotvoran, kao i sve drugo.

Da imam viška novca opet bih uzela par tretmana, jer meni izgleda treba neki okidač da pokrene cijeli proces, i nametne neki režim i red koji ja sama ne mogu sebi da uspostavim. No pošto nemam, ostaje mi vježbanje i smanjivanje obroka, što mi priznajem jako teško pada.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Sve je to ok to ti kažeš, ali ja ću nadodati samo i bez ljutnje da si 2kg mogla i sama izgubiti u 3 mjeseca, isto kao i 8 u godinu dana....

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj ivananeda prvotno napisa Vidi poruku
    Meni su merili procenat lipida...masnog tkiva sta li je na ulici, umalo nisam pala kad sam videla cifru, a nisam toliko debela svega mi
    Ja sam poprilično skeptična kad čujem da vrše mjerenja u svojim centrima prije tretmana i nakon završetka tretmana i naravno da su svi prije tretmana "izdehididrirani ?!, premasni, svi organi im plivaju u lipidima, na granici avitaminoze i anemije".
    Nakon tretmana i njihovih sramotno skupih šejkova,čajeva i vitamina i pločica su svi fit i turbo.....

...laži šarene...

Kao da si i sami ne možemo doma za puno manje novaca sami složiti proteinski obrok s malo masnoća i uzimati pojačano vitamine i željezo.

Ja samo kad vidim kak napojasto taj šejk izgleda u onoj prozirnoj plastičnoj piksi,odmah mi dođe da....ma...izgubim apetit iste sekunde.

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj mlukacin prvotno napisa Vidi poruku
    Sve je to ok to ti kažeš, ali ja ću nadodati samo i bez ljutnje da si 2kg mogla i sama izgubiti u 3 mjeseca, isto kao i 8 u godinu dana....
    Slažem se.
    Dva kg u tri mjeseca su mogla varirati i od ciklusa,količine vode popijene u toku dana i o dobu dana kad se vagalo.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj rosa prvotno napisa Vidi poruku
    Ja samo kad vidim kak napojasto taj šejk izgleda u onoj prozirnoj plastičnoj piksi,odmah mi dođe da....ma...izgubim apetit iste sekunde.
    Jooooj daaaaaaaaa, ja sam jednom gledala jednu žensku u busu kak to pije. Baš napojasto i fuj!
    Kaj oni nose one natpise "Smršavite lako, pitaj me kako" ?
    To mi je toliko napadan i naporan natpis i uopće ne kužim kak se njima to nosi. Baš me zanima je li ih stvarno netko nekada pitao kako!!
    Evo ja sam skinula 5 kila u 2 mjeseca. Sa samo kontroliranom prehranom. Tj. ne jedem navečer (eventualno pahuljice i jogurt ili voćkicu) i jedem samo kad sam gladna, tj kad je vrijeme za doručak ili ručak. Rijetko kada iznimno od toga. Pijem vodu, a ne sokove i tako. I kuham zdravo.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ja znam nekoliko ljudi iz moje najbliže okoline(i obitelji) koji su koristili herbalife i zadovoljni rezultatima, neki kažu da su osimželjenih gubitaka kilograma naprosto dobili i više energije, jedna je patila od migrena-kaže da se već dugo nisu javile. ja osobno nisam tip koji bi se tog režima i držao(a to je bitno) i mislim da meni ne bi funkcioniralo i da trebam mršaviti probala bi na dr.način.
    shake sam probala i nije bljak a izgleda ko kakao tak da...bezveze mi je pljuvat po tome jer ja to ne bi koristila oa i vidjela sam primjera di su ljudi jako zadovoljni. o cijeni ne znam ni kolika je.
    a što se natpisa tiče(akoje njihov.fakat nemam pojma) pa to je reklama kao i druge stvari-niš čudno
    Posljednje uređivanje od zarrin : 27.10.2010. at 22:23

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj mlukacin prvotno napisa Vidi poruku
    Ma nema apsolutno nikakve ljutnje. Meni je trebao neki nametnuti režim, i da vjerovatno bih i nekim drugim redukcijskim režimom uspjela skinuti željene kilograme. Meni je ovaj naprosto legao, djelom i zato što se nisam ničeg odricala u smislu da ga ne smijem jesti. Sve što bih poželjela smjestila bih u ručak, i kao što sam rekla shake me je zasićivao pa nisam imala potrebu jesti pored njega. I ovo je zaista isključivo moje lično iskustvo, i ne garantuje iste efekte kod bilo koga drugog.

Ne reklamiram HL i jako me živcira njihov način promocije, a imala sam sreću da me moj dobavljač u opće nije gnjavio, samo mi je prodavao tretman kad bih zatražila.
    Nisu me mjerili niti sam im slala ikakve podatke o toku tretmana.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ne bi ja ovdje pisala da me osoba koja to prodaje nije suptilno popljuvala...
    Čak kad sam rekla da MM i ja pijemo zeleni čaj, ona je cinično rekla "sigurno onaj pun kemije iz vrečice?"
    Mislim onak...A da stvar bude bolja, pijemo origigi zeleni čaj, ona kaj se mora procjediti i nije baš nešto jeftin...
    Što se cijene tiče, ne znam ni ja ali čini mi se da je tretman toga preko 1000kn. Puno previše.
    Uglavnom, i moj prvi post ovdje je bio napisan baš zato jer sam bila iziritirana stavom jednog od njihovih prodavača. Samo HL valaj, sve ostalo je shit!

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

ja to zovem svižčevo mlijeko, odnosno mlijeko od svizca jer me podsjeća na eddie murphya u jednom filmu gdje naručuje svižčevo mlijeko kako bi smršavio. mislim da bi isti efekat imala kad bi pomuzla svizca i popila mlijeko ili držala dijetu. skinula sam 10kg u 4 mjeseca bez šejkova, ali su mi zato stanice gladne (kako bi rekla moja draga prijateljica koja se bavi prodajom toga)no šalu na stranu, osobno ne vjerujem u to, vjerujem u režim prehrane i ništa više. nikakvi svizci, šejkovi i tablete. no ako kod nekog pali zašto ne. znam ljude koji kažu da su pomoću toga uspjeli, znam koji su to popljuvali. nema druge nego probat pa vidjet. ja ću rađe još jednu rundu vojničkog režima prehrane, em je jeftinije, em zdravije jer znam što jedem, odnosno bolje rečeno znam što sam izbacila iz prehrane.

Iz pera tate avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Brat se ozbiljnije bavi herbalifeom pa imam nešto informacija o herbalifeu. Sam nisam načisto što bi mislio o herbalife proizvodima, jer radije volim jesti svježe voće i povrće od "kemije" mada na kraju herbalife i nije kemija. Ali tak imam još uvijek o njemu predrasudu zato jer je prah. Zanimljivo, o čokolinu nemam predrasude. Ono što znam o herbalifeu je sljedeće:

-osnovni cilj herbalife proizvoda nije mršavljenje nego zdrava STANIČNA prehrana koja uravnotežuje organizam a mršavljenje je samo posljedica uravnoteženosti organizma.

-ako se pravilno koriste proizvodi rezulatiti dolaze. SAmo herbalife nije čudotvorni štapić. Rezultate se vide ako se proizvodi pravilno koriste (piti puno vode....) 3 mj, nekome i puno ranije.

-svatko ima drukčije reakcije (brat je od prvog dana rekao da je herbalife super, vidio je razultate. Šogorica se prvih mjesec dana loše osjećala i bilo joj je muka. Nakon toga je sve krenulo na bolje kod nje. To je bio proces čišćenja organizma od prošlih djeta, gladovanja i kaj ti ja znam kaj)

-puno se pljuje po herbalifeu zbog akvitizera, koji su uglavnom napasni, dosadni, blablabla. Glupo je suditi proizvod po onome tko ga prodaje. Istina da su dosadni akviziteri (općenito- od osiguranja do bilo kakvih MLM) od prodaje napravili pravi davež

-ako netko za x mjeseci skine 10 kila, treba koristiti proizvod još x mjeseci da mu se kile ne vrate (pravilna upotreba proizvoda)

-herbalife nije kemija, nego su to sve prirodni sastojci koji su izvađeni iz biljaka i skupljeni zajedno u prah da postignu taj neki optimalni doručak.

-da, herbalife koristi GMO soju. TO im nije baš plus, ali s druge strane kad pogledamo kakvu kvalitetnu hranu jedemo? Meso je prepuno hormona, povrće herbicida... ni zrak nije kak je nekad bil.

Mali mi je na privikavanju u vrtiću i svako malo je bolestan. Kao odlučio sam mu pokušat dati herbalife shake da vidim dal bu mu to pojačalo imunitet. Sam imam problem kaj malac to neće piti. Klinci od brata (10 i 6 godina) su na herbalifeu i super su. Mali (6g) je izgubio alergije i obavezne jesenje grlobolje.

Sad, svatko kak voli nek izvoli.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

To nikako ne bi bilo za mene, želudac mi se diže od pomisli na shakeove, ali znam dosta zadovoljnih ljudi. I onih koji su gubili kg uz HL, ali i onih koji su ga koristili za dobivanje kg. Tako da više nisam apriori protiv. A da su naporni, neki zaista jesu. I definitvno preskupi za mene, ali to je ionako relativan pojam.

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Baš tako ko vili nek izvoli,ali mislim da dijete od 6 godina može biti zdravo i bez tog praška,pogotovi tih kako oni kažu izolata soje,za koju je dokazano da djeluje loše na lau dijecu i na njihov reproduktivni sustav.
    Štoviše prestrašno mi je to, i ne mogu vjerovati da to netko daje djeci,kojima su potrebni voće povrće i meso, riba i žitarice a ne nadomjsci.
    Ja se libim svom malome dati vitamin C u tableti,,nego mu rađe iscjedim naranđu ili limun,ili pak napravim kiselo zelje na salatu...
    To je samo moje skromno mišljenje. Bez uvrede.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •