Stranica 1 od 7 123 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 350

Tema: 39+ (Klub Q10)

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno 39+ (Klub Q10)

sretno cure

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Hvala

Sad mi ovo otvaranje nove teme nekak miriši na... kavicu. Valjda je vrijeme da se počnemo dogovarati.

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj Shanti prvotno napisa
    Hvala

Sad mi ovo otvaranje nove teme nekak miriši na... kavicu. Valjda je vrijeme da se počnemo dogovarati.
    X Always available!

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Da, da....treba iskoristiti ovo lijepo vrijeme

višnja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Cure kak to ide kod nas brzo, mislim nižu se postovi brže nego na odbrojavanju
    Ja sam za kavu ali se neću više pisati, samo ću se pojaviti.
    Mare sretan ti rođendan Poklon nek ti donese roda

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Mare, slavljenice, čekamo te!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Samo da najboljim kokama na forumu pozelim plodnu jesen!

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

mare41 JEDNOG BEBAČA ti želim!!! I da čujemo novosti današnjeg dana!
    Ovdje se skroz nešto događa na temu , lijepo je za čitati. Shanti, nadam se da će tvoje aktivnosti uskoro donijeti rezultata.
    Čini mi se da imamo jednu našu na odbrojavanju, idem provjeriti...

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

mare, zelim ti od srca usojeh~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Neka i nas stare koke krene ,

ja krenula s gonalom jer ovi iz Mb nista ne komentiraju ..javit ce mi sutra a ja ulazi u trecu fazu danas, malo sam ljuta jer puno toga ulazem a ovo mi se ne cini bas ok

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj aleksandraj prvotno napisa
    ja krenula s gonalom jer ovi iz Mb nista ne komentiraju ..javit ce mi sutra a ja ulazi u trecu fazu danas, malo sam ljuta jer puno toga ulazem a ovo mi se ne cini bas ok
    Aleksandraj, ja sam se par dana prije probila ipak do odgovora na način da sam pisala par mailova i zvala... Mislim da će ti i Gonal bit OK, ali ako imaš dvojbi probaj tako - mail na službenu adresu, napiši svoj mob, u mailu napiši da moliš da proslijedi upit nekome od liječnika...

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Dragim kokicama, hvala, hvala, evo gotov izlet, baš nam je bilo super, a dr se prvo šokirao kad je čuo godište, i veli da nema koristi od mladolikog izgleda kad je biološka dob drugačija, al dragi dr R. me dosad na to senzibilizirao pa mi bilo zabavno, al kad je vidio nalaze kaže: ajmo probat, 40 menopura, prije supresija, mislim da nećemo krenut sad za 10-tak dana nego drugi ciklus, uglavnom sada je foliku je lijep, endometrij ko obično, eto, što se tiče kave, više mi paše iza 15., al probat ću se ubacit kako se dogovorite..tiki_a javi ko je trudnica, svima

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Sretan ti rođendan, draga mare Super za brzi postupak, navijamo za tebe

Cure

Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

mare41 super da vam je bilo super

aha mislio je da si curica! sad mi je baš fora kad nekom kažem da imam 39+++, a oni

i ja može kava, ali plz ne ovaj vikend

cure

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Mare41,pa ti odmah u akciju. Tako i treba. A sto se tice mlađahnosti, bolje da je ista mlađe nego sto stvarno jeste nego nista. A jos se i vidi. Koma bi bilo da smo oronule i izvana i iznutra. Barem imamo dobru fasadu.
    P.S. Ne mislim ozbiljno da smo oronule iznutra. Malo sarkazma zbog dr komentara.

ninatz avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

mare41 srećan rođendan i za izgled i jos za brzi dogovor

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj vikki prvotno napisa
    Sretan ti rođendan, draga mare Super za brzi postupak, navijamo za tebe

Cure

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj taca70 prvotno napisa
    ...Barem imamo dobru fasadu

Mare41 iskoristite taj folikul tj. u action ! A super za postupak i super da ti je bilo super! I meni izgledaš poput curice, nije čudno da si šokirala dr-a!
    Tiki_e, jesi li mislila na Mis July? Vidjela sam da je u čekalicama ß 07.10?
    Jeste li ondak za kofi, recimo 17.10. isto mjesto i vrijeme?

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj gričanka prvotno napisa
    Jeste li ondak za kofi, recimo 17.10. isto mjesto i vrijeme?
    Aha, aha....jesmo :D

fjora avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

ajde pliz nemojte preko vikenda bolje je radnim danom

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa
    Dragim kokicama, hvala, hvala, evo gotov izlet, baš nam je bilo super, a dr se prvo šokirao kad je čuo godište

Q10. 8)

Super da ti je bilo super! :D

Meni je teže organizirati se preko tjedna, te kave sam rijetko kada uspijevala uhvatiti...
    Mogle bismo kavicu planirati, kao "tradicionalno" (obožavam kad se nešto dogodi jednom, pa drugi puta već bude prozvano "tradicionalnim" , a to se često događalo u našoj zemlji posljednjih godina/desetljeća), svaka četiri tjedna? I obožavam ove svoje zagrade koje onda cijelu rečenicu učine teško shvatljivo.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

kaj velite, možemo li udovoljiti fjori pa da počnemo usuglašavati termin za 15. ili 16. oko 5 popodne? LH test jutros very nice pa se kreće s akcijom (samo gdje mi ode ona sluz od jučer i prejučer?) Kad je jučer dr počeo govor da treba ranije rađati, čak sam ga otkantala- poučena drugim napisima na tu temu (sve je to istina, al život donosi nešto sasvim drugačije od teorije).

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

meni sve paše za tradicionalnu Q10 kavu nakon 15. 10, osim... (kad svi krenemo birati ), nema me vikend od 23-26.10., kak si Shanti, kad će nalazi?

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

meni sve paše za tradicionalnu Q10 kavu nakon 15. 10, osim... (kad svi krenemo birati ), nema me vikend od 23-26.10., kak si Shanti, kad će nalazi?
    Al si ti taj vikend razvukla... od petka do ponedjeljka.
    U vezi sluzi nemoj brinuti, nego samo budite vrijedni.

Nalazi će valjda biti sljedeći tjedan, brisevi za tri tjedna. Valjda ću se u studenom uputiti opet doktoru. Ali, očekujem rekordni FSH. Trenutno su mi BT visoke kao nikad, više nego što su mi inače u lutealnoj fazi, tako da sam očito sva zdrmana i ovo je bio jako, jako loš ciklus za kontorlirati hormone. A na temelju toga nalaza će odlučiti što dalje... Polako se pripremam na to da ću čuti da nema dalje. Znam da ne treba trčati pred rudo, ali ovo je realna opcija. :/

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

najmanji problem je iskontrolirat hormone i slijedeći ciklus, a popi...na čekanje briseva od 3 tjedna u Rock., negativni nalazi su gotovi za tjedan dana, a i hormoni bi trebali biti isti dan, hm..anyway, stignem prpariti šta će mi 40 menopura, pa sad u normalnom ciklusu imam 2 folikula (drugi je mali i možda zanemariv, al svejedno), i koliko kod nas koštaju menopuri, tamos u 30 eura. Vikend od 4 dana je pravi vikend , pusa kokicama

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Kod nas su Menopuri 140kn koliko se sjecam.

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Mare41,nazovi ljekarnu Filipovic u Zagorskoj,tamo su najjeftiniji. Dobije se i neki popust za got. placanje ali racunaj ovako kako ti je tikica napisala.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

thanks taca, to je ipak povoljnije, može polako razmišljanja oko termina za kavu?

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

A menopure i gonale pokriva hzzo, jel tak? I klomifene isto (koji su jeftini), jedino se štoperica plaća. Jesam dobro pohvatala? Mare, brisevi u Rockfel.se čekaju "samo" 2 tjedna - evo, meni je bio poz.i bio gotov za 13 dana.
    A jutros vadila u Vinogradskoj AMH - to se čeka 2-3 tjedna, jer čekaju da im se skupi dovoljno.
    Joj, mene još nitko nije pregledao, samo se konzultiram, nikako da dođem do prvog pregleda. :? A računam biti sljedeći mjesec u postupku. Imam termin zapisan za sad u ponedjeljak jer će mi tada biti 8.dan, ali pretpostavljam da opet neću doć do stola, nego će mi reć da će me pregledat kad budem imala rezultate briseva... uh, kako sam nestrpljiva... jedva čekam i hormone, i punkcije, i sve... samo da krenem!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

AuroraBlu, opet ueraplazma bez obzira na doksiciklin? na koju potenciju? šta sad piše pod antibiogram?

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ne, ne, to je bilo taj zadnji put, sad pijem doksicikline, i MM isto dobio, i nadam se da će ovaj put to biti to. Planiram 20.10.ponoviti bris.

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa
    Mare, brisevi u Rockfel.se čekaju "samo" 2 tjedna - evo, meni je bio poz.i bio gotov za 13 dana.
    ... jedva čekam i hormone, i punkcije, i sve... samo da krenem!
    Ne kužim... ja sam jučer predala u R. briseve, čeka se (rečeno mi je, a piše i na onom papiriću) 14 radnih dana, što će reći 3 tjedna.

A za ovo jedva čekanje... :D

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ok, već sam se prepala da govoriš za friške nalaze, uh, sad će ziher biti ok

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

bolje da šutim o čekanju nalaza...nekad se zaista čeka zbog procedure, a nekad samo čekaju red za komentar i analizu (opet blebećem, izašlo bi na dup.. )

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

[quote=

Ne kužim... ja sam jučer predala u R. briseve, čeka se (rečeno mi je, a piše i na onom papiriću) 14 radnih dana, što će reći 3 tjedna.

A za ovo jedva čekanje... :D [/quote]

Pa nevjerojatni su!!! Meni je pisalo za 10 radnih dana, i to je jako dugo. Znači, sad su još ležerniji. Ma, treba i to nosit privatno ako je hića. Samo ne znam kak ide s podlogama, zadnji put mi je sestra rekla da ako nosim u Petrovu da moram imati njihovu podlogu, a onda je još dodala da ću u Petrovoj još duže čekati nego u r.

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Meni su u Zavodu za javno zdravstvo u Mirogojskoj brisevi bili svaki put za 5 dana gotovi.

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Pa kako??? Meni je inače soc.ginekolog u Mirogojskoj, zašto ne mogu tamo odnijeti?! Sestra kaže da ne, nego da moramo nosit u Rock. A možda su ti bili tako brzo gotovi jer su bili neg.odnosno sve je bilo ok???

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Meni je moja soc.gin. preporučila da sama odnesem epruvete s uzorcima za briseve u Rock. jer ću u tom slučaju nalaz imati za 10 dana, a inače se čeka 3 tjedna, pa sam tako i učinila. Prema ovome bi i nalazi za Shanti trebali biti prije gotovi! AuroraBlu, i ja moj doc kaže da se u Petrovoj dugo čeka...

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Pa i ja sam sama nosila... I rekla da ću ja doći po nalaze, da ih ne šalju doktoru.
    Ima li to veze s time koji se brisevi rade? Ja sam imala sve briseve (uzorci u tri epruvete), aerobne, anaerobne, klamidiju, ureaplazmu itd.; a vi?

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj Shanti prvotno napisa
    ...Ja sam imala sve briseve (uzorci u tri epruvete), aerobne, anaerobne, klamidiju, ureaplazmu itd.; a vi?
    Isto to!

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ma i ja sama nosim.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Dragim kokicama, hvala, hvala, evo gotov izlet, baš nam je bilo super, a dr se prvo šokirao kad je čuo godište, i veli da nema koristi od mladolikog izgleda kad je biološka dob drugačija, al dragi dr R. me dosad na to senzibilizirao pa mi bilo zabavno, al kad je vidio nalaze kaže: ajmo probat, 40 menopura, prije supresija, mislim da nećemo krenut sad za 10-tak dana nego drugi ciklus, uglavnom sada je foliku je lijep, endometrij ko obično, eto, što se tiče kave, više mi paše iza 15., al probat ću se ubacit kako se dogovorite..tiki_a javi ko je trudnica, svima
    Vidiš ti, a Lidali rekoše da je biološki mlada, to je sad i moja mantra... Nego, da si biološki stara, to bi se valjda i po faci vidilo. U teškoj sam znanosti ovih dana 8). Doduše, kako su neki opisali dr. Reša, očekivala sam kakvu primjedbu u stilu ex dr. Jukića s VV-a, on je bio po tome notoran, tako da ovo djeluje prilično benigno .

Nego, super za dogovor, 40 ampula je i moja doza, menopur ti je kod nas oko 180 kn ampula (mislim) - zvrcni Ljekarnu Filipović u Zagorskoj, drži dobre cijene, plus, vrlo važno, s njima se možeš dogovoriti da im vratiš neiskorištene ampule i dobiješ povrat novca (vrijeddi samo za menopur, ne i za decapeptyl tj. lijekove koji se moraju čuvat u frižideru). Sretno !

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

E, i ja sam uvijek za kavu... Tj. vi se dogovorite, a ja ću se probat priključit...

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ne znam, možda je menopur i niže, zaboravila sam... E, postoji i bitno jeftinija alternativa - merional - koji se nabavlja u mađarskoj, ali sam čula da taj sadrži bhcg koji nepovoljno djeluje na "starije". Moj dobitni protokol bio je prvih 4-5 dana po 4 ampule gonala, nakon toga po 4 ampule menopura ili merionala... A nekome upali ful menopurski, nekome ful gonalski.. Dok ne probaš - jok znat. Ali, bitno je krenut s velikom količinom za našu klub kad se već stimulira i dobit 2-3 jajne stanice barem, idealno i nešto više i dobre embrije. Znam trudnoća u stimulacijama u ovoj dobi i na 2-3 stanice.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ina, i mene asocirao dr Reš na dr Jukića (znam ga samo iz priča), ali po tempu posla-oba su radili od 5,6 ujutro pa do navečer, dr Reš kreće s folikulometrijama od 5 ujutro jer kaže da se ljudi mogu vratiti na posao.. pa trk u postojnu pa popodne opet natrag na preglede u ljubljanu, što se briseva tiče-ne nositi privatno (pozitivno svugdje raste do tjedan dana), preskupo je, a ima se pravo na uputnicu, klamidija se zaista čeka 2 tjedna, sve drugo do tjedan, ako Rock. sad tako radi, prebacite se na bilo koju bolnicu, sve imaju mikrobiologiju (samo treba tel. provjeriti).
    Kava 15. 10. u 5?

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

mene zaista strah tolike stimulacije, na klomifenu sam imala 3 folikula (ko neke mlađe cure), možda skoknem u Vili po drugo mišljenje, znam da treba prvo probati i da je to normalan tempo za moj JMBG, probat ćemo...

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

I ja na Klomifenu dobijem 3-4 folikula, ali bas neke kvalitete :/

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj tikica_69 prvotno napisa
    I ja na Klomifenu dobijem 3-4 folikula, ali nisu bas neke kvalitete :/
    Ah....kad se zurim

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

AuroraBlu, i moj soc.gin. je u Mirogojskoj, dr.Ć. Uvijek me je slao u Zavod. Mikoplazma,ureaplazma i klamidija su mi bile neg ali bakterijice +.

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

mene zaista strah tolike stimulacije, na klomifenu sam imala 3 folikula ...
    Mare, razumijem taj strah ali nitko ne može unaprijed pretpostaviti (a propos drugog mišljenja)kako ćeš reagirati na stimulaciju, pogotovo kad je tu taj faktor dobi. Moj dr je isto bio u nedoumici jer je za pretpostaviti da će ionako smanjena ovarijska rezerva poslije stimulacije biti nepopravljivo stanjena i to mi je naglasio. Ja sam s klomifenom imala 3 folikula (1 za punkciju, a dva tak-tak), a poslije 60 menopura niti jedan - poslije 35 menopura se počeo nazirati 1 folikul, pa sam od strane dr-a upitana želim li dalje, ali sam upozorena da možda neće biti rezultata koji trebamo. Na kraju je tako i bilo. Naglašavam, moj slučaj je samo moj, a ja ti želim da u tvom slučaju protokol donese dugo očekivani uspjeh i držim palčeve na rukama i nogama za to. Pošto si već u tome, nemoj se bojati. Samo hrabro i think pink!
    Kava 15. 10. u 5?
    Ujutro?
    Neka se izjasne ostale kokice, jer ja se mogu prilagoditi svakom terminu osim radnim danom do 16.30

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

5 ujutro je moje prirodno vrijeme buđenja pa mi ostalo , inače kažu da se samo stari ljudi bude tako rano, e pa nije istina , dakle 17 h ili 17 i 30, kako kome paše...shanti ne može popodne, a fjora ne može vikendom, ajmo se pobati usuglašavati.

Stranica 1 od 7 123 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •