Shanti![]()
![]()
![]()
Shanti draga moja, i ja sam zasuzila od srece...Mihael i ja vibramo svim srcem za tebe i tvoju mrvu!
![]()
![]()
drage moje, danas sam srećna 2x. Zbog Shanti (znam da je sve to preuranjeno, ali po meni zaista je velika stvar što se to uopšte dogodilo, a za ostalo ćemo se nadati i čekati zajedno sa njom), a i zbog svojih rezultata koji su malopre stigli i koji su dobri. Samo što ne vičem I
II grupu! I Papa i brisevi su II grupa, sve ostalo je tu, i miom, i ciste, i malena ranica, a miom je isti 4,6cm. Prošli put ga je bila izmerila 4,9cm, ali nekako uvek budu male razlike u merenju, ne verujem da se smanjio. Sad ne znam šta dalje....pomalo razmišljam o jednom prirodnjaku :/
i da dodam, ja koka 39+ imam dve O![]()
dr kaže jedna bila na 12dc, videla žuto telo na levom jajniku, a na desnom imam folikul od 17mm. temp mi inače nimalo nije porasla....ne znam kako to, osim ako je bio neki slabi, slabi folikulić
Jill, super za super papu i briseve, i dobro da miom stoji, dobro zvuči, i ja imala 2 folikula u normalnom ciklusu, jedna je bio manji, jel to labuđi pjev
, taj od 17 ti zvuči sasvim ok
Cure ako sutra vidite nekog izgubljenog sa simpotmima Q10 budite milostive...![]()
Jill super za nalaze i da...jedan prirodnjak :D
A sam se (baš danas) razboljela!
Od jutra me drži neka vrućina i težina u glavi, i sve sam mislila, proći će, ali su se glavobolja, vrućina i kihanje poslije večernjeg dremuckanja vratili u svoj svojoj snazi. Ja bih svakako mogla doći na kavicu, ali zaista bi bilo bezobzirno prema vama da vam donesem i prenesem viruse, pa vam ovim putem javljam da neću doći. Dobro se provedite, popijte litru čaja za mene i očekujem full report poslije druženja.
Uf, baš sam jadna![]()
Pozdrav svim kokama, posebno današnjoj miljenici kluba (Shanti)![]()
Curice, hvala vam![]()
Doći ću na kavicu, ali neću ostati 4-5 sati kao zadnji putai... uglavnom, ignorirajmo ovo što sam jučer napisala, koliko je god moguće.
![]()
Gričanka, žao mi je ako se nećemo vidjeti. A ako ti ovo jutro osvane zdravije nego jučerašnje, možda ipak dođeš?![]()
Višnja, ja sam zadnji puta doista donijela svoju (noćnu) Q10 kremicu.Ako nemaš broj moba od nijedne cura, sad će ti stići moj, pa ako trebaš koordinate, javi se. Ja super detaljno i komplicirano objašnjavam.
![]()
i ja sam shanti htjela reći gričanki da dođe ako joj bude bolje, ne moramo se ljubiti, a nadam se da će nam svima ubrzo biti prigode za ljubljenje (ja obećam da ću te full ignorirati na kavi, niti pogledati te neću, samo ću se družiti s višnjom-novo je ipak novo, a i malo sa "starima"
)
Gričanka nadam se da ti je danas bolje pa možda ipak dođeš, ha?
Shanti hvala za broj.![]()
Mare![]()
Cure jedva čekam da vas upoznam :D
Sa svima znači, osim sa mnom.mare41 prvotno napisa
![]()
A višnja je i nama ostalima nova. A ja sam joj već poslala i broj moba.![]()
![]()
Zbilja me znaš nasmijati...![]()
Drugo zasjedanje Kluba Q10, subota, 17.10. u 11h, pokraj SS (Akademija iliti di i prošli put)
mare41
Shanti
mimek
višnja
tikica_69
vikki
taca70
lilium
iva_luca
sretna35
fjoragričanka ?
ina33 ?
Jesmo li tu konačno popisane?
Cure, nađemo se u kafiću? Da danas ne čekamo "akademijinu" četvrt vani...
Ima li svaka broj barem od jedne cure koja će biti na kavici? (zadnji puta smo čekajući pred SS konstatirale da je neophodno da budemo dobro umrežene kad se nalazimo)
'bem ti kako si me preduhitrila za broj moba za višnju, inače, mimek ne može doći jer je morala na put, ja stižem s vikki, a nemam broj od drugih cura, slažem se da budemo u kafiću pa kako ko naiđe...
Baš mi je žao što neću biti s vama![]()
Shanti preksutra opet vadiš betu?! Tiho navijam za tebe, samo nek betica raste![]()
Jednom ćeš nam objasnit i kako se to dogodilo (mislim naravno na dan ciklusa i simptome, ne na detalje)
Drugo zasjedanje Kluba Q10, subota, 17.10. u 11h, pokraj SS (Akademija iliti di i prošli put)
mare41
Shanti
višnja
tikica_69
vikki
taca70
lilium
iva_luca
sretna35
fjora
gričanka ?
ina33 ?
Znači, deset nas je sigurno, možda dvanaest.
Sretna35dolazi prvi puta, ali ima prijevoz, višnja također prvi puta, ali ima jedan broj moba. Daj joj i ti za svaki slučaj, ja sam sva spetljana...
![]()
Sve u svemu, sve je pod kontrolom, za one koje su možda (kao ja) kontrol frikuše.
Ne vadim još prekosutra, i hvalaBogu da ne vadim... što duže.AuroraBlu prvotno napisa
![]()
Krenula sam pisati na blogu priču u nastavcima, kako sam detaljno krenula, potrajat će to pisanje...![]()
Mare nema problema možeš mi i ti poslati broj![]()
Samo me brinulo što niste sigurne kako se zove kafić, a i ko bi o tome onda vodio računa. A Shanti me malo umirila, iako sam si i sama to mislila, da će biti i mama s klincima i trudnica, tako da ću teško fulati.
AuroraBlu, šteta što ne možeš doći, jesi možda za popodnevni kofi pek tjedna (za tjedan, dva), i Mimek bi tako, a možda i neke druge koje su danas spriječene, a i danas će nas trudnice teško vući za šmrkave nosiće![]()
Evo ja krecem....do sad sam lignje cistila![]()
Shanti![]()
I ja bi na Q10 kavicu.... al mi je cca. 300 km predaleko![]()
![]()
Ovo ne mogu prežalitimare41 prvotno napisa
Opet neću biti za nos povučena!
Danas imam temperaturu, a stigla je i gospođa M (nakon 20 dana :shock: ) Pa eto...
i ja, i ja...mare41 prvotno napisa
Mare, jesam za kofi preko tjedna, i neki dan sam već pitala ako je netko zainteresiran. Može onda sljedeći tjedan (od 26.10.)... dogovarat ćemo se idućih dana. I Vikki je u principu za.
evo mene prve nakon druženja s klincima, mamama, trudnicama i budućim mamama, lijepo je bilo opet sresti drage kokice, a smišljamo za dalje-jedno popodne nakon 26.,svima,
gričanka, brzo nam ozdravi.
Jill, bravo za nalaze :D , super da je ostalo stabilno, jako navijam za tvoj prirodnjak!
gričankaiz iste takve grozne prehlade sada izlazim, konačno. I temperatura, i prehlađeno sve što može biti.
Nadam se da je kavica opet bila uspješna, svima![]()
gricanka, brzo nam ozdravi![]()
Ja se uopce nisam sramila sto me sretna povukla za smrkav nos![]()
Bas mi je drago da smo se opet malo skupile i bas mi je bilo super....a i enyu i sretnu sam upoznala :D
Pomilkila sam malo Lucu i skoro me pojeo Shantin pas na izlazu![]()
e da, i pozdrav anči, lijepo da je navratila s mamom, sorry ina, nazivala si da vidiš di smo, nadam se da te neko čuo u buci.
Pa jel itko ovdje pravi rucak?Meni se sve lijepo krcka,jos malo pa klopa.svima koje su bile i onima koje nas "izbjegavaju" ali nadam se ne jos dugo.
Svimai
do idućeg puta. Danas je kratko trajalo, svega dva sata, i falile su nam Aurora, gričanka, Mimek i ina koja je bila samo u prolazu, no zato je stiglo pojačanje: višnja, sretna i enya.
Svima![]()
Shanti![]()
Evo, ja sad idem rucati, moje lignje su gotove![]()
Cure, lijepo vas je bilo vidjeti na okupu, žao mi je što nisam mogla ostati, drugi put će valjda bit više sreće! Prostor mi je, iskreno, bio malo i premračan, ali sve da je bilo i predivno, s djetetom u ovoj fazi nema kafenisanja, osim ako se ne ide u igraonic, a nisam se ovaj put mogla nikako organizirati za čuvanje.
bilo mi je lijepo upoznati nova lica i baš ugodno u vašem društvu![]()
veselim se slijedećoj prigodi, nadam susretu u radni dan u svjetlijem i manje zadimljenom prostoru
Kokice![]()
Vidim da ste lijepo provele vrijeme u dobrom društvu i zadovoljno se vratile kućama! Hvala na željama za ozdravljenje i potrudit ću se![]()
Za slijedeću kavicu ću se dobro čuvati dva tjedna unaprijed![]()
![]()
Meni je drago da sam vas napokon upoznala, a s nekima sam se upoznavala i više puta...fjora...šta će te godine su u pitanju...
![]()
Nažalost, nisam skužila inubilo mi je puno novih lica...ali drugi put će biti već lakše
![]()
joj drage moje evo sad sam sletila i odmah sam išla čitati kako je bilo...
mare41 puuno ti hvala što si me ispričala... to što ja neću doći nije mi bila neka vijest s obzirom na shantinu novost![]()
gričanka brzo ozdravi za jednu tjednu da mi koje smo izostale nadoknadimo propušteno, a i one koje su za da ponove gradivo
žao što nisam upoznala susjedu višnju i vidjela sve ostale nove i stare koke
mislila sam si na vas i svima šaljem![]()
I Mihaelu i meni je bilo lijepo! :DDrago mi je da sam upoznala one koje do sad nisam znala, a isto tako mi je drago da sam vidjela i poznato drustvo!
![]()
Shanti posebnatebi!
Nadam se da ce prisutnost malih beba i trudnica biti "carobna" za sve one koje tek trebaju postati trudnice!
Shanti, znaš da je na tebe red...![]()
![]()
Ja se nisam usudila ništa pitati Shanti, baš onako kako je i tražila, ali primjetila sam, i vjerujte mi, neki posebni sjaj koji me podsjetio kako sjaje trudnice. Ja se naiskrenije nadam da će taj sjaj biti svakim danom sve veći![]()
Mimek bude joša znači i susjede smo?
![]()
Jesu bolesnice kokice prizdravile?
kako je femarka? svima![]()
Shanti ~~~~~~~~~~~~~ draga moja za danas,da sve bude savršeno.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
taca70, tebiza uspješan dogovor u mariboru.
Tikica, jesi li prvi put na femari? Kakvi su dojmovi? Kad ćeš znat koliko si j.s.dobila?
Držim fige svim curama u akciji i onima koje se spremaju ~~~
Naravno, poseban pozdrav Shanti kojoj se sigurno jako štuca ovih dana.![]()
Taca, zar ti je Maribor na redu ovaj mjesec? A inače si u Viliju, ako se dobro sjećam? Čekamo izvještaj, bit će Mb dobitan, sigurno...![]()
Gričanka čitala sam tvoj post na WGdje si sad na postupku? Njima je najveća gužva, ali ne mogu vjerovat da bi te odbili na nekoj drugoj klinici :/
Shanti draga![]()
Aurora, koliko cu imati JS necu znati jer idem na inseminaciju....samo broj folikula. Inace, prvi puta sam na Femari i za sada nemam nikakvih nuspojava![]()
Curice, ja nisam danas vadila betu (hvalaBogu, nekako, voljela bih da je ni ne moram vaditi, do tada se mrvičak mrvička mogu nadati...). Napravila sam testić i boja nije ništa tamnija nego prošli tjedan, tako da... Ne krvarim, cicke su mi sve veće (zato se nekima čini da sam smršavilaaenea, ako svratiš ovamo
)
Svima![]()
P.S. Tikice_69, nije te moj peso htio pojesti, samo te htio impresionirati kao veliki frajer. 13 mjeseci mu je, u pubertetu je...![]()
Shanti, ja mislim da je jako dobar znak da nemaš nikakav spotting. Ali ipak izvadi betu ovaj tjedan.~~~~~~~