Shanti, i ja evo :D pomalo. Kakav je dogovor s dr za dalje?
Shanti, i ja evo :D pomalo. Kakav je dogovor s dr za dalje?
i ja skačem u sebi (a teško je skakat u sebi, najrađe bi skakala po sobi), a šta se tiče ko je slijedeći-najbolje d krenemo od najstarije pa dalje sve po redu (može neko i preskočiti svoj red), idemo daljeeeeee
Shanti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za![]()
Shanti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ a skakutati ćemo nadam se zakoji dan. Baš sam nestrpljiva...
Shanti :D :D :D :D Koliko ti se sad rauna?
Sretno, sretno, najsretnije!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ma sviđa mi se kako razmišljaš,...jako!!!mare41 prvotno napisa
![]()
I još Shanti![]()
Shanti ~~~~~![]()
Shanti, ovo sto ti se desava je pravo cudo. I jos jednom se mozemo uvjeriti da cuda postoje. Izuzetno mi je drago da se to sada desava bas tebi. Ali cijela tvoja prica o zacecu je takvo nesto i nagovjestavala pa me sa druge strane sve to i ne iznenadjuje previse...![]()
Shanti, naježila sam se!!!!![]()
Ovo je tako lijepo receno da se mora potpisatisretna35 prvotno napisa
Shanti :D :D :D ~~~~~~~~za uspješne slijedeće korake![]()
Shanti~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Hvala vam, puno vam hvala, svima![]()
A ja i dalje lagano ne vjerujem...![]()
Ovo je jedna od najlijepsih vijesti koje sam cula Shanti~~~~~~~~~~ za![]()
Dragim Q10 kokicama, dobro jutro (Shanti), objavljujem poziv na afternoon kofi 29.10. od oko 16 i 30 ili 17h na dalje, kao nadoknada propuštene subotnje kave, ili za ponavljače ili za one koje žele naučiti više
, trudnice-povlačite nas za nosiće, metoda je uspješna
![]()
Neću moći, imamo neki rođendan taj dan. Dobro se provedite!
Sinoc i jutros iz mene izlaze neke smedje, tanke kao zilice....krvarenja nema :?
E sad, jel to tek sad ciscenje od HSG-a ili neka reakcija na Femaru... :/
Vidjet cemo sutra na folikulimetriji...
Shanti, ma što to ja čitam??!!! Pa ne mogu doći k sebi od sreće, sva sam se naježila. Jooooj, draga Shanti, pusa, pusa, pusa...
(Eto, rijetko svratim, i gle... Ma baš sam sretna.)
![]()
![]()
![]()
I svima vama u klubu![]()
Čuvenu kraljevsku rečenicu: "Kad nešto doista želiš, cijeli će se svijet urotitiShanti prvotno napisa
da to doista i dobiješ" iz Alkemičara g. Coelho je nastavio s rečenicom:
"Duboko vjerujem u to"![]()
I ja vjerujem... vjeruj i ti... i TM...i tvoj pas...![]()
![]()
Shanti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da osmjeh ostane na tvom licu dugo dugo (do prvih podočnjaka od noćnog buđenja) - to ti želim![]()
Shanti, pa sto ovo ja citam? :D :D :D
Presretna sam zbog vas i vjerujem da je to to . To mora biti TO!![]()
![]()
Jel to bila kucna radinost ili postupak? Daj malo vise, nisam u toku...
Fantasticna vijest! Vibram iz sve snage.![]()
Shanti draga moja, cestitam ti od sveg srca i ovdje! :DZnala sam ja odmah cim sam te vidjela, nekako si mi mirisala na trudnicu!
Slican scenarij i kod mene prije godinu dana (prirodna trudnoca, krajem listopada vadila prvu betu, brisevi i papa napravljeni u tom ciklusu - savrseni, itd. itd.).
Zelim ti za devet mjeseci preslatku bebicu (kao sto je ova koja slatko spava pored mene)!
Ja uopce ne osjecam svoje jajnike ni nista....u prirodnom ciklusu ih osjecam inace :?
Mislim da mi ova Femara umjesto Klomifena bas i nije bila neka dobitna kombinacija :/
Tikica69 draga, nemoj molim te biti veci mazohista nego sto je to neophodno jer se svi volimo pomalo muciti i daj se prestani osluskivati. Izdrzi do sutra a mi vibramo da sve bude ok.
jutro svima,
tikica javi kad obaviš UZV...
Shanti :D :D :D :D :D :D :D :D draga moja,![]()
![]()
![]()
od sreće zbog tebe.
![]()
![]()
![]()
A gdje? Jesmo li dogovorile mjesto?mare41 prvotno napisa
Tikice_69 jedva čekam da nas i ti razveseliš lijepim vijestima![]()
Koke![]()
Gle, ono najvažnije nisam napisala: MM i ja smo (konačno) dobili termin
za konzultacije u Pragu : 14.12.09. u 10.00 sati :D
Cijelom svijetu![]()
I tebi gričanka, drago mi je zbog tebe i sretno!
čestitam na terminu i puno sreće želim ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~gričanka prvotno napisa
![]()
gričanka, super za dogovor, a i Prag je prekrasan u to vrijeme,
tikica, nestrpljivo čekamo,
nema me na netu do utorka, dogovorite se za mjesto za kavu, meni sve paše, pusa svima
Femara, 9.dc, 3 folikula, lijevo 15mm, desno 15 i 14mm, end. 6,5mm - u pon. ponovno UZV i vjerojatno stoperica....eto, moj danasnji izvjestaj - NISAM SRETNA S TIME!![]()
Na Klomifenu sam 6 dc imala endo 7, 3mm i 4 folikula....
Tikica69, cemu nezadovoljstvo? To su 3 jako lijepa i ujednacena folikula a endo ce se podebljati do inseminacije, pa imas jos 5 dana. Osim toga, znas i sama da nema pravila, moglo se desiti da si i sada bila na klomifenima i imala losiju reakciju od prosle.
Gricanka, jako mi je drago da ste konacno dobili termin. Prag je uvijek divan ali u to doba i jaaako hladan.
:D :Dgričanka prvotno napisa
Pozdravite Prag od MM i mene i uživajte, u uspješan dogovor ne sumnjam i ovo neka vam bude svojevrsni honey-moon![]()
Tikice, sad bum te opet išpotala, da znaš! Zbogo ovoga što vičeš.tikica_69 prvotno napisa
![]()
S Klomifenom si imala ne deset nego samo jedan folikul više.
I s Klomifenom nisi imala uspjeha, a od ova tri koja si dobila s Femarom samo jedan ti je doista potreban za ostvarenje tvoje najveće želje, zar ne...![]()
Ja vec sad brijem da su prazni, tko ce znati jesu li puni, zasto sad tako tanak endic, jel to zbog HSG-a, zasto bas meni tako Femara stanjuje endometrij, jel mozda bolje da Tomica nagovorim na IVF, jesam li normalna......eto, brijem....![]()
tikice ajde molim te zaboravi, ako možeš, sva pitanja, dileme i brige i prepusti se...jer jednostavno ne možeš se zatrudniti ti jednostavno možeš ostati trudna, a to je čisto prepuštanje ................ i zaboravi, ako možeš....tikica_69 prvotno napisa
![]()
......nesto me ovdje podsjetilo na pjesmu od Bijelog dugmeta![]()
Ma sve ok...ja uopce nisam zbedirana, samo glasno razmisljam....i evo, prepustam seeee![]()
Ajmeeee koje dobre vijesti ovdje.Shanti ljube cestitaaam od, Gricanka super za dogovor, vjerujem da ces uspjeti i gotovo.Tikice69 ish pesimizam, nadam se skupa s ostalim curkama.Sorry ako koga preskacem samo sam brzinski prelistala, dugo me nije bilo.A svratih da vas pitam od koje dc ste pocinjale s Klomifenima? Naime doktor mi rece zadnji put da ga nazovem 1 dc i da krecemo, sto je danas.Zovem a on kaze da ga nazovem u utorak i priredim klomifene (sve je spremno jos od 6-og mjeseca) a to mi je vec 5.dc pa sam malo :? Imam osjecaj da ce me OPET odgoditi a ja priredila i uputnicu i putni nalog i klomifen i menopur ma sveeee!Je li moguce da tek od 50og dana krenem sa stimulacijom?Pomagajteee!
a shanti, zeno, jbt sta ne vices!!! sad cirnila blog i nemrem bilivit!!! pa provjeravam na odbrojavanju medju trudnicama i nema te.., totalno si me zbunila!Shanti prvotno napisa
ma jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D :D :D :D
sve ce biti ok!!! mora ovaj put![]()
![]()
uljepsala si mi mjesec u najmanju ruku!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()