mala garava![]()
Coolerica :D :D :D
Mala garava, Maca2![]()
duba13~~~~~~za veeeliku betu.
Tweety77, Music78 hvala vam na odgovorima.
Ovoi neizvjesnost me izluđuju, ali se nadam da će se isplatit. Kad će taj 14.dan?!
I onda dode 14-ti dan, pa racunas kad ce proci dva dana za ponoviti betu, pa onda kada ce doci dan za prvi uzv, pa onda drugi uzv, pa treci uzv.......marta7 prvotno napisa
I cekanje tek dolazi......
Ali ja ti iskreno zelim to cekanje! :D
Cure, svima:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :D![]()
evo i moje bete.. 12dp3dt - 39.5. bit će opet biokemijska...![]()
Ali priznaj da se ipak još nadašcoolerica prvotno napisa
Jer u tablice si "upala".
http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...2ID=&Show=2157
mala garava, to još uvijek ništa ne znači. Cure na mene ste zaboravile, i ja čekam betu kod dr. Reša, doduše tek je 3dpt, ali i ja sam čekalica.Imamo i dva eskimića :D
kate32, ja kao buduća slovenka mislim na sve trenutne slovenke, i na tebe, naravno, šaljem tii
i ~~~~~~~
tek je 13dpt, sretno!coolerica prvotno napisa
mala garava![]()
coolerica nemora biti biokemiska ja ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je sve ok i za pravilno dupanje bete kod mene je 13 dpt bila 50,7 i evo nas u 9 mjesecu trudnoće :D :D
Svima![]()
![]()
Coolerica, drži se...bit će to ok, samo pričekaj još koji dan! Rano je...
Cure, znam da nije pitanje za ovu temu ali ovdje vas ima dosta, a hitno mi je...da li mislite da je potrebno prije IVF-a napraviti TORCH. MM je upravo u čekaoni kod doktora i ide žicati neke uputnice pa da znam da li da ga pitamo i za to.Hvala...
Gizmos ja ti ne mogu dati savjet, mene to nisu tražili
Cure ja ću vam se uskoro pridružiti ovdje na odbrojavanju, brojim sitno do menge, još koji dan pa onda klomifeni 5-9 dc i naš prvi IVF
Svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ što za čekanje bete, što za punkcije, transfere i sve što čekate
GIZMOZ nije uobicajno da se prije IVF trazi TORCH.
Ali, ako mozes dobiti uputnicu, sta ja znam, neka pita! Jer kada se zaredaju neuspjesni postupci pocnes se pitati nisi li trebao neke nalaze ipak napraviti vec prije...
mala garava![]()
duba13, kata32 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za velike bete!!!![]()
kate32, duba13 beskonačne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za plusiće i velike bete i na koncu![]()
coolerica, nemoj odustajati, budi strpljiva još koji dan!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pozitivan ishod!
mala garava![]()
mala garava![]()
coolerica ~~~~~~~~~~~~~~~~ beta je niska, ali ima jos sanse (ipak je 12dp3dt)![]()
Javila se nasa trudnica andream, zadrzali su je u bolnici zbog viska plodne vode, pa da ju imaju pod kontrolom. Beba je vec teska 3300g.
~~~~~~~~~~~~~~~ za nju i bebicu, da izdrze jos malo 2u1 i da na porodu sve bude kako je zeljela!![]()
andream ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ drži se![]()
Cure ,da podijelim srecu sa vama, danas smo 6+3, imamo jednu mrvicu CRL 8,1mm, i vrijedno kuca maleno![]()
![]()
a72 prekrasno.![]()
Coolerica ma drzi se, nije jos sve gotovo!
mala garava![]()
GIZMOS,koliko sam upoznata s tim,kod nas se to jako rijetko radi prije same trudnoće.U bogatim europskim zemljama da,ali kod nas vrlo rijetko jer je navodno jako skup.U trudnoći obično rade ako posumnjaju na kakve malformacije na bebaču npr. ciste ili ako te recimo ogrebe mačka,a također ako je sedimentacija velika.Eto to je ono što sam ja o tome saznala,a preporučila bih ti da svejedno pitaš doktora.'ko pita ne skitaGIZMOS prvotno napisa
a72 :D :D divno
mala garava![]()
coolerica,drži se,navijamo za pozitivnu betu
kate32, duba13,marta7želim vam puuno strpljenja i što kraće dane,pa da dočekamo te veeeelike bete :D
Mala garava, Maca2,Žao mi je!
a72, predivno!
Svim ostalim čekalicama sretno!
andream~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe i tvoju curicu i za porod iz snova
coolerica ~~~~~~~~~~~~~~~ da beta raste i da sve bude dobro
mala garava,drži se
a72![]()
andream~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za skori susret sa curicom
a72 :D :D :D :D
Coolerica~~~~~~~~~~~~da se beta lijepo duplira
a72 :D :D :D :D
mala garava,drzi se i hrabro dalje![]()
ajme............super za mrvicu i za vrijedno srčekoa72 prvotno napisa
![]()
ja ću malo kolektiviziranih za sve što vam treba
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
![]()
Dobra večer!
Svima radosna vijest od mene i dorice!
Napokon je mali Nikola kod svoje kuće u svom krevetiću i vrijedno sisa
svoju majčicu. Puno pozdrava svima i veliko hvala što ste posljednjih 10
dana živjeli s nama, mojom novopovećanom obitelji od mene, puno Vam
malih ali preslatkih pusica šalje mali Nikola, a Vaša dorica vas sve puno
voli i javit će se uskoro dok se dobro odmori.
andream samo se ti drži i najljepši ti porođaj želimo nas troje
mali Nikola, dorica i tata kuhar, mali Nikola već bezecira tvoju curicu za
svoju curu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:
Volimo Vas sve![]()
![]()
![]()
![]()
!
a72 i nas troje se pridružujemo najljepšim željama!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
torch skup? ja ga nisam platila niti kune. na uputnicu.Music78 prvotno napisa
i da, bio mi je na popisu obaveznih krvnih pretraga prije ivf-a, sa jos 12 pretraga. izgleda da su dr-i sa cita temeljiti.
cak sam trebala praviti nk stanice prije ivf-a ali njih trebas praviti kad si skroz zdrav a ja stalno bila smrcava pa sam to preskocila.
kuham, ja pijem nes, poslužite se...
coolerica ~~~~~~~za betu
posebne ~~~~~~~~~~svim čekalicama bete
dobro jutro cure
hvala na kavici i na caju....
evo mene jos 4 dana dijeli od vadenja bete,ona napuhnutos t koja me mucila lagano je nestala....tu i tamo je jos koji put probode.....
o ishodu ne razmislja,uzivam u ova dva andela koji su mi vratili jos ovo vrijeme do vadenja bete.....
cure koje cekate za velike bete,za one u postupku puno srece....
potpisujemandrejaaa prvotno napisa
![]()
svim curicama za sve što vam treba~~~~~~~~~~~~~![]()
čekalicama puno![]()
![]()
ja sam još u fazi spreya, još malo pa pikice....
prekrasno, veselim se s vama :D :D :Da72 prvotno napisa