Andream![]()
![]()
![]()
i svima xoxoxox
andream ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~ da brzo ideš doma i da sve bude OK, ako što i nalazi za sada pokazuju![]()
tata kuhar i dorica uživajte sada kod svoje kućice s malenim sisavcem, preslatko![]()
malena2 samo ti uživaj, sada si ti PUPO
mare41 hvala na toplim napicima
svima u postupcima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
hej oglaOgla prvotno napisa
![]()
di si ti? kako si? aj dođi na kavicu sutra ako možeš da se malo ispričamo![]()
Potpisujem, i švercam se maloksena28 prvotno napisa
![]()
hvala ti na lijepim željamamartina123 prvotno napisa
![]()
rado bih prešla u drugu, treću...fazu čekanja, jer i do ove prve jako teško dolazimo i još ju nismo uspjeli savladati, ali još se nadamo i ne posustajemo. i naše vrijeme mora doći jednom!
I mi bi rado u iščekivanje ove druge bete, pa ultrazvuka ...
Kad će taj petak ..
a72 prvotno napisa
prekrasno, čestitam! :D :D :D :D
cure imate sve puno pozdrava od naše andream, već joj fali dopisivanje, sad se i tlak malo povisio ali je dobro paze tamo pa će sve biti OK
a72 :D super vijesti i neka budu i dalje!![]()
andream ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ tebi i tvojoj djevojčici, da izdržite još malo i za najljepši susret.
coolerica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da beta naraste.
Evo da se javim ,u subotu je bio transfer i sad čekam betu.Sve ovo pikanje ,UV je ništa prema ovom isčekivanju.Imam pitanje;da li je normalno probadanje u jajnicima nakon transfera
Hvala vam svima sto dijelite nasu srecu, da samo znate kako sam strahovala od toga hoce li se cuti srce (prosli put nije) ,pa i juce kad se nije culo istog momenat sam bila premrla od straha ali mi je dr rekao da zaustavim disanje jer od moga uzbudjenja i ubrzanog disanja, nije mogao dobro da locira bebu i uhvati otkucaje, ali cim sam zaustavila dah odmah se culo... :D
Cure od srca vam hvala na riječima hrabrenja,super ste![]()
!
Jučer je pao dogovor sa doktorom da idemo odmah po smrzliće tako da ću ja opet skoro u čekalice!!!
Coolerica draga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za betu!
Andream~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da sve prođe brzo i u redu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~svima !!!
andream, coolerica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~do neba
GIZMOS, i ja sam radila TORCH poslije spontanog,i nisam nista platila ,isla na uputnicu,nalaz je bio gotov za 10-ak dana,nije lose da uradis ako mozes uzicati uputnicu.
Andream ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Evo samo da zahvalima curama za odgovore za TORCH (znam da nije mjesto za takva pitanja)....a usput da zaželim sreću svima kojima je potrebna...![]()
Usput...ugurajte me na listu čekalica bete, ako ima koje slobodno mjesto...31.10.2009. (5-ti i posljednji AIH obavljen 12.10.09.)
Je, probadanje u jajnicima nakon transfera je normalno. Cak i vise od toga, kazu da je to obecavajuce.romanica prvotno napisa
![]()
Koliko embrija su ti vratili?
sretno!!!GIZMOS prvotno napisa
ma torch je obicna krvna pretraga na 4-5 zaraznih bolesti koje ili si preboljeo i stvorio antitijela ili nisi, ili ih slucajno jos imas.
ali sto se pacijenta tice, tj. samog postupka - zavrnes rukav, stisnes saku i doviđenja. na uputnicu, obavezno, nisi luda jos i to placat
Samo da zavibriram svima skupa ~~~~~~~~~~ slabo me je bilo po forumu u zadnje vrijeme.
A kad ce nova lista?....ja bi malo na cekalice AIH-a....ne bi vise bila na onom donjem popisu...vec 3 mjeseca sam tamo![]()
andream...mislim na vas...![]()
![]()
Aurora* prvotno napisa
Vratili su 2 embrija(blastociste) i 7 stanica je zamrznuto
romanica to je fantasticno! Od oplodjene 3 JS dobiti 2 blastociste je stvarno fenomenalan rezultat. Sretnice!romanica prvotno napisa
Takodjer je za nas ovdje vrlo zanimljivo cuti da su ti zamrznuli visak JS. Rekla bih da si ovdje na forumu prva koja prolazi kroz to iskustvo. Nadam se da ces s nama podijeliti i iskustvo eventualnog odmrzavanja tih JS i njihove oplodnje. Jedino sto cemo po svoj prilici svi morati na to malo duze cekati buduci da imas vise nego odlicne sanse da ostvaris trudnocu vec iz ovoga transfera...
Svu srecu ti zelim da stvarno tako i bude!
nisam u toku, gdje je romanica u postupku?
Na Vuku Vrhovcu.ksena28 prvotno napisa
na VV zamrzavaju js :shock: :shock: :shock:
netko je to spomenuo već, ali ipak strange :shock:amyx prvotno napisa
I meni sad ovo čudno, a koliko sam upratila za sada samo sa Klomifenom..
Romanica, vraćene su 2 blastice i 7 ih je zamrznuto? Piši nam nešto više....sretno![]()
9 jajnih stanica s klomifenom? :shock:mmaslacak prvotno napisa
ne vjerujem, romanice prosvijetli nas
![]()
Ma ne ne, krivo si me shvatila, a vidim da sam se i ja bezveze izrazila, mislila sam reći da koliko sam pročitala da na VV za sada žene koje su u postupku su uglavnom na Klomifenu, pa mi čudno što ostane da zamrznu.
GIZMOS navijam za tebe...i drž se one stare - peta sreća (ja ti ne volim rime pa se ne furam na onu o trećojGIZMOS prvotno napisa
)
svima malo ~~~~~~~~~~ uzimajte po potrebi
Coolerica, kada planiraš ponoviti betu? Ja vjerujem da ti neće ni trebati ponavljanje, gledala sam malo onu tabelicu o betaHcg i nema nekih strogih pravila pa vjerujem da je sve u redu! Drži se još malo...
neidu sve samo na klomifene moja poznanica je samo na injekcijama tj u stimuliranom postupku![]()
ksena28 prvotno napisa
Ovak,ja sam bila na menopurima(30kom.)i dobila 13 stanica.,i kao što sam napisala-vračena 2 embrija,3 se bacio jer je magistrica procjenila da je to dovoljno i 7 stanica je zamrznuto.Da i na VV sam i kaj sad tu nije jasno :?
cure dobro jutro i kuham finu mirišljavu kavicuza sve nek' se nađe
svima u postupcima i onima koji čekaju rezultate bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ovak,ja sam bila na menopurima(30kom.)i dobila 13 stanica.,i kao što sam napisala-vračena 2 embrija,3 se bacio jer je magistrica procjenila da je to dovoljno i 7 stanica je zamrznuto.Da i na VV sam i kaj sad tu nije jasno :?[/quote]
sad ja ništa ne kužim-13 stanica ste dobili..7 stanica je zamrznuto,2 embrija vraćena,a 3 bačena???jel tako?
oprosti ako postavljam glupo pitanje,ali koliko je stanica odmah oplođeno??mislim ako se smiju oploditi samo tri....
Ovak,ja sam bila na menopurima(30kom.)i dobila 13 stanica.,i kao što sam napisala-vračena 2 embrija,3 se bacio jer je magistrica procjenila da je to dovoljno i 7 stanica je zamrznuto.Da i na VV sam i kaj sad tu nije jasno :?[/quote]
sad ja ništa ne kužim-13 stanica ste dobili..7 stanica je zamrznuto,2 embrija vraćena,a 3 bačena???jel tako?
oprosti ako postavljam glupo pitanje,ali koliko je stanica odmah oplođeno??mislim ako se smiju oploditi samo tri....
sad ja ništa ne kužim-13 stanica ste dobili..7 stanica je zamrznuto,2 embrija vraćena,a 3 bačena???jel tako?goodwitch prvotno napisa
oprosti ako postavljam glupo pitanje,ali koliko je stanica odmah oplođeno??mislim ako se smiju oploditi samo tri....[/quote]
7 zamrznuto,3 oplođene,od toga jedan embrij bačen,uništen,a ostale 3 nisu bile odmah dobre
Znači počeli su zamzavat jajne stanice? Mislim da to nije bilo jasno...
a treći embrij se bacio?!sorry ja sam skužila da su tri bačena![]()
ma samo mi je tak žao čuti da se embriji bacaju,pa i jedan jedini...koja šteta..
GIZMOS prvotno napisa
hvala,meni je ovo prvi pokušaj i imam 37 g. i iskreno nisam upoznata sa svime kao vi.Napisala sam ono što mi je biologica rekla(ne izmišljam)
romanca sretno![]()
danas je godina dana od mog et-a, godina dana da je L s nama![]()
Evo cure i mene malo. Prijavljujem OHSS i prvo zamrzavanje po novom Zakon-u (barem nisam procitala da je vec netko to obavio u novom rezimu)!
Ovaj ciklus nista od bebice a vidjeti cemo sta ce biti sa smrzlicima! Sutra je aspiracija, pa eto...drzite fige da barem bude zrelih j.s. (iako nemam neki dobar feeling jer mi je rano malo....za moj ciklus).
Šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima!
ma nitko ni nije rekao da izmišljaš,oprosti ako si stekla takav dojam,samo evo ja sam znatiželjna i baš me zanima kako to funkcionira u praksi i zato sam te to i pitala..romanica prvotno napisa
i naravno da ti iskreno,od sveg srca želim da uspijete od prve![]()
Hvala svima,ali mi se čini da me malo "peru"hormoni pa sam osjetljiva i ja od srca želim svima uspjehgoodwitch prvotno napisa
Svim čakalicama puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ od nas dvoje,
da bude što više lijepih i sretnh rezultata... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
evo cure moje da vam se napokon javim
tek sam se sad odmorila na svojem krevetu...
Mali Nikola nije jako zahtijevan, ne plaće samo jede, kaki i spava![]()
VELIKO HVALA svim curama na vibricama i čestitkama
još me malo mući sjedenje od šavova ali inaće se sper osijećam što je naš mali princ došao doma
i da zavibram ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svim budućim mamicama i svim curama na postupku
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()