kad se sjetim najborih dva tjedna čekanja bete, i otvaranja nalaza s isčekivanjima .....
kad se sjetim najborih dva tjedna čekanja bete, i otvaranja nalaza s isčekivanjima .....
kad se sjetim najgorih dva tjedna čekanja bete, i otvaranja nalaza s isčekivanjima .....
ja se malo ubacujem jer sam sad vidjela sretnu vijest a72 a pošto smo nekada bile zajedno na PZ to me je posebno razveselilo, pa draga a72:D
i ostalim curama s ovoga pdf-a puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
dorice :D :D :D jupi za malog nikolu i tebe!!!!!!!!!![]()
romanica, stvarno si imala odličnu reakciju. 10 oocita. kako si prva među nama kojoj su zamrznuli jajne stanice, malo nas uputi kako je to administrativno riješeno.
i btw, kakva ti je bila terapija?
dorice bravo samo neka maleni spava i jede i skuplja snagu :D :D :D
daj metni koju noviju sličicu![]()
I ja bi na listu, u ponedeljak krećem sa decapeptylima, a 9.11.prvi uzv u Mariboru. :D :Dtikica_69 prvotno napisa
A gdje su nam ici i aleksandraj?
Cure koliko puta se pokusava sa inseminacijama doci do trudnoce u slucaju PCO i dali je moguce da su folikuli koji su narasli do 17 mm na 12 dc bili prazni bez JS?
nisam baš pri internetu ovih dana pa ne stignem sve popratiti zato šaljem kolektivne ~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve čekalice bete i one u postupcima, a curama koje su imale negativne bete jedan veeeliki![]()
Konacno da i na forumu objavim losu vijest. Moja prva trudnoca na zalost nije potrajala dugo.
Da ce tako biti znala sam vec kada sam nakon prve savrsene bete izvadla drugi kontrolnu koja se sasvim neocekivano vise nego prepolovila u odnosu na onu prvu. Danas sam izvadila i zadnju betu za ovaj put koja je sada negativna. U medjuvremenu sam dobila menstruaciju tako da se ponovo nalazim na pocetku.
Neko vrijeme cu pauzirati sto se potpomognute oplodnje tice, po mogucnosti sve do termina u Mariboru koji bi trebao biti iduce godine negdje u ovo doba. A do tada se naravno i ja nadam nekom spontanom cudu.![]()
Aurora draga drži se, i ja imam dogovoren Maribor za godinu dana. Ali tko zna, možda nam neće ni trebati.![]()
Aurora, jako mi je žao.. grlim te jakodrži se
![]()
![]()
Aurora bas mi je zao
Hej, hej drage moje, nemojte me sada rastuzivati s vasim dirljivim postovima i tuznim smajlicima.![]()
Ja sam taj gubitak vec preboljela. Zapravo nisam se pravo stigla ni veseliti toj prvoj trudnoci, jer vec druga beta je pokazala da ona nece napredovati. Ipak je trebalo neko vrijeme da sve to prodje, da beta s 817 padne na 0... Cekala sam da se to desi pa da vam javim. Na srecu nije se nista zakompliciralo, sve se sredilo samo od sebe.
A ja sam unatoc svemu sretna, jer sam prvi put u zivotu imala priliku zagledati jedan prekrasan plus na testu, jednu jos ljepsu brojku moje prve izvadjene bete ikada i na kraju krajeva dozivjeti i svoju prvu trudnocu u svojih 36 godina ma koliko da ona kratko trajala...![]()
Na zalost, ovaj put nismo imali ni jednog smrzlica. To mi je mozda i najvece razocarenje ovog postupka, jer smo u prvom imali cetiri blastociste, a od 10 JS koliko smo ih imali ovaj put nadala sam se barem jednom smrzlicu. Na kraju je zavrsilo s transferom jednog 6-stanicnog i jednog 8-stanicnog embrija, sve ostalo je propalo.CERES prvotno napisa
![]()
Ipak doslo je do trudnoce sto za mene pretstavlja veliki pomak, jer se takvo nesto nikada prije jos nije desilo.
Auroraneopisivo mi je žao
a moja beta se nije baš poduplala al je porasla za 94.05% (pitala kolegicu da mi izračuna nakon sat vremena uzaludnih pokušaja) i na 14dpt je 74.3..neznam šta da mislim. može li nešto biti s obzirom da raste skoro duplo iako je brojčica mala. Da idem u petak po treću?
coolerice nije to mali rast bete i velika je sansa da ce sve biti dobro. Obavezno nastavi s utricima i ponovi betu za dva dana. Drzim cvrsto palceve da lijepo naraste do iduci put!
Aurora![]()
sb1977 hvala ti, ne zaboravlja se stara ekipa![]()
coolerica, pa svakako nije velika, ali ja sam na puno mjesta citala da u biti nije bitna visina brojke koliko je bitnije njeno pravilno duplanje sto je kod tebe u redu, moguce je da je jednostavno kasnije bila implantacija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~, ponovi je jos jednom i onda uzivaj!
svima!
Evo da se kratko javim! Pustili me doma iz bolnice,uz strogo mirovanje.Kontrola je za 10 dana,kada ću biti 37. tjedan i tada ostajem u bolnici do poroda.Nadamo se da ćemo što duže izdržati 2 u 1,da neću prokrvariti i da neće biti nikakvih komplikacija,koje nosi placenta previja.Doktor je rekao da smo odlično dogurali do sada uz tu dijagnoze,bez ikakvih komplikacija.
Pozdrav i ~~~~~~~~~~~ svima!
Aurora![]()
coolerica, pa ne mora biti sto posto dupla. ~~~~~~za dalje i sigurno je to to!
Aurora draga, baš si jaka i snažna ženskica- svaka ti čast![]()
![]()
Ajme draga,pa kud bas tako... bas mi je zao
svu srecu ti zelim u mariboru
Aurorasvaki pomak je korak naprijed.Navijamo sada za dobitni Maribor ili jedno malo cudo prije
![]()
coolerica ~~~~~~~ za petak i daljnje duplanje
1. mj.2009
nikka – prirodno (nakon 2XAIH, 1XIVF Merkur-VV)
mromi30 – prirodno (nakon 3 ciljana sa klom, 3 AIH, 1xIVF prir, 1XIVF stim)
viva – prirodno
životna želja – AIH sa klom SD (nakon 1XAIH)
Rotty – ICSI stimulirani Maribor (nakon 1XICSI pol Vili, 3XICSI pol IVF)
2. mj.2009
soraya – IVF CITO
Lidali – prirodno
mimi3 – 1. ICSI prirodni VV
Lambi – 2 stimulirani (nakon 1XIVF stimulirani bez transfera i 3XIVF prir
kiara – ICSI stimulirani Petrova (nakon 1X stim, 1Xklomifen Petrova)
3. mj.2009
maja8 – 2 FET CITO (nakon 4XIVF Petrova, 1XIVF
sreca – IVF stimulirani Prag
taya – IVF 3 stimulirani VV (nakon 2X stimulirani VV)
Maye1982 – IVF stimulirani VV
dorica – 4 ICSI stimulirani VV (nakon 3X ICSI VV)
sretna35 – prirodni IVF VV
Demi – 2 AIH VV(nakon 1 AIH)
Andream – FET VV(nakon 2 AIH, 1 stimulirani IVF )
lezanka – 1 ICSI stimulirani Postojna – Ljubljana
manchi - stimulirani IVF SD
zisu – 5 stimulirani ICSI Vili (nakon 1X IVF, 1X ICSI missed, 2X ICSI - KBC Ri)
Ordep – 3 stimulirani ICSI Graz (nakon 2X ICSI Cito)
I dora – klomifenski ICSI KBC Ri (nakon 2X stimulirani IVF, 3X prirodni klomifenski IVF)
darci – prirodno (nakon 1X stim. IVF, 1X stim. ICSI, 1X prirodni IVF)
ika – stimulirani IVF SD
4. mj.2009
Pandora Aura Monroe – 1 stimulirani ICSI - VV
Mika.kika – 1 ICSI – Pronatal Sanatorium – Prag
Marinci – stimulirani ICSI – KBC RI (nakon 1 IVF)
Melina… - 2 AIH
Katarina2 - FET VV (nakon 1X IVF, 1XICSI)
BAKY – 1 ICSI Cito
keksolina – IVF stimulirani Prag
5. mj.2009
ANA100 - FET Petrova (nakon 2X ICSI)
Nina Z – stimulirani IVF VV (nakon 3 AIH, 1X prirodni IVF)
pinkbunny – stimulirani IVF Vinogradska (nakon 5 IVF, 1 stimulrani beba 2008, 1X stimulirani)
Samosvoja – 9 stimulirani ICSI (nakon 8 stimulirani ICSI )
Emma9999 – 2 ciljani Split (nakon 1 ciljani Cito)
Tinaka - stimulirani IVF SD
geta – 12 ICSI Brisel(Nakon 11X ICSI)
mala2 – stimulirani IVF SD
6. mj.2009
sarjevo - prirodno
kofer – 2 ICSI Vinogradska (nakon 5X AIH, 1 ICSI missed ab)
rikikiki + Andro-gen - 9. prirodni ICSI Vinogradska (nakon 3Xstim., 2Xklom., 2Xfem., 8Xprirodnih ICSI)
Tončica007 – 1 AIH KB Osijek
rijecanka77 – 1 IMSI Beč
darcy – prirodno (nakon 1X AIH, 1 prirodna T missed ab)
ineska111 – FET VV (nakon 1X IVF)
ana- - 1 stimulirani IVF VV
Sanja79 – 1 stimulitani ICSI Gent
ajvica – 1 stimulirani ICSI Vinogradska
choko – 2 stimulirani ICSI
kontra – prirodno
Katarina – 2 AIH VV
mami68 – 2 AIH (nakon 1X AIH, 3X ICSI)
milo dijete – IVF Petrova (nakon 4X AIH)
7. mj.2009
gugi32 – 2 stimulirani ICSI Cito (nakon 1X ICSI, 1X FET )
Matovila – 1 stimulirani IVF
leeloo77 – stimulirani IVF Prag (nakon 2X AIH)
Srki – 2 stimulirani IVF KBC Rijeka (nakon 4X AIH, 1X IVF)
dani39 – 1 stimulrani IVF VV (nakon 2X AIH)
Mummywannabe – stimulirani IVF Prag
osijek – 1 ICSI Petrova
mala zvončica – 1 IVF Petrova
thegirl25 – 2 FET Cito (nakon 1X ICSI, 1X FET)
BubaSanja – 2 stimulirani ICSI SD (nakon 1X ICSI, 3X AIH)
dančica – 2 AIH (nakon 1X AIH)
paola - FET Vili (nakon 26 IVF)
8. mj.2009
thaia28 – prirodno (nakon 2X stim., 1X klom., 4X prirodnih ICSI )
Andrejaaa – 3 stimulirani ICSI Vili (nakon 3X AIH,3X prirodnih ICSI, 2X stimulirani ICSI)
Ane80 – prirodno
9. mj.2009
smaja - prirodno
martina123 – stimulirani ICSI Maribor (nakon 2X AIH, 2X IVF, 1X FET)
slavonka2 – prirodno (nakon1X ICSI)
cvijet_kc – prirodno (nakon 3X stimulirani ICSI, 2X prirodnih – neuspjele punkcije)
a72 – 1 stimulirani ICSI LIFE Crna Gora
10. mj.2009
Splicanka- stimulirani ICSI Postojna
magi7 – 4 stimulirani IVF Postojna (nakon 3X prirodnih IVF)
_luna_ - 1 FET Prag (nakon 1 IVF)
Zozo – 1 FET (nakon 3XAIH, 5X IVF)
Coolerica – 1 ICSI Postojna (nakon 2XAIH), beta 74,3 jos ~~~~~~~~~~~~
Naša lista
Čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~
Ambra – 15.10
Vjestica – 22.10
curka – 24.10
dragulj – 26.10
Amalka – 24.10
malena2 – 23.10
marta7 – 29.10
kate32 – 29.10
Teodora – 24.10
duba13 – 06.11
Klara – 22.10
Romanica – 30.10
Gizmos – 31.10
Marchie37 – 30.10
Čekalice (F)ET
sbonetic – 21.10
Čekalice punkcije
Aleksandraj- 19.10
Nokia – 21.10
AIH, Prirodni IVF,ICSI
Tikica_69
Pikalice
Ici
Marchie37
DinciP
bebica2009
šniki
mmaslacak
Klomifenke/Femarke
Šmrkalice i ostale supresije
luna1
Jeja2
On-GO
Gabi25
Amyx
Šiškica
Kaća
TARA M
strike
Hrabrice/Čekalice koječega ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za plodna jesen
Deja2, vesnare, nellyxy, ive25, miška, ANKARA, Anđela77, tini, dim, Ninana, zubica, belinda7, marti_sk, kinki, skandy, ondie, mia, njumi, EditaR, fritulica1, ninatz, ia30, LO, fatamorgana, didicro, Mary Ann, mijumiju, zelimo_bebu, TAMARA27, Suzanaab, Acitam, trunčicabalunčica, curka, iva7, sreca, Blekonja, Sonja29, nena3beba, runi, tonili, Sandric, franka76, kata1, anđeo sa neba, RuzicaSB, negra, Livija2, giga, extreme, dariaaa, TeddyBearz, pippi, tikica, Biene, pujica, missy, ponedjeljak, amly, vikki, beba, Shanti, Andreja, rozalija, maya1982, sany22, Elena, tia_16, s_iva, H2O, zvjezdica, molu, Mariel, Vali, nini, Tayra, BHany, maya3, sissy, ponedjeljak, Fragola, Katarina, snjeska_ , gaia, philipa, necija mama, giga, nestrpljiva, ana@zm, ella roo, AB7, nini, Patientia, danijelica, Mali Mimi, Madonna, Denny, Iberc, philipa, Weather, Ameli, Draga, Ana39, Ella03, luce_st, petra30, MAJONI974, Mimi333, Kinki, Ljubica, gianna, alkemicar, rahela, Glorija, SUZY75, nirvana, tisa, Jill, Orline, Dadica, Reni76, TwistedQ, bublica3, Bea, nina09, Dodirko, sbonetic, Pinky, Gabi, miška, bambus99, ZO, BLIZU, Jelena, Rene2, gianna, mišicalara, bony, Natalina, nina1, ines31, Dim, Capka, zuzu, n&a, mušica, nata, missy, Bab, višnja, Cannisa, gupi51, Kraljica18, Joss, Jelenkić, slavonka2, Dusica1, maya3, amariya, molu, Dudadudaduda, adriana_d, ZLATKA, nela., Biene, mrnjica, viky, gargamelica, regina78, Čupko1, ivica_k, Ksena28, pimbli, nataša, ž od milivoj73, sissy, Gosparka, corinaII, ovnica29, pčelica2009, Bebel, taca70, Ogla, Karla 1980, Ambra, Umma, IRENA456, Iva77, Vinalina, bernadette, simbi, Jim, linalena, choko, metkovk@, tiki_a, wewa, Kika83, Bernadette, Tibi, AnneMary, Miss July, “tina”, TWEETY77, Ljubica, mimimuc, maca2, mala garava, Aurora*, loks, marta26
cure malo je lista kasnila, ne zamerajte imala sam posla preko glave...sve vas volim![]()
a tuznim curama, Aurora, maca2, mala garava![]()
Cure a da mi neko kaye nesto o ovom
Ljubica prvotno napisa
Ljubica, kod inseminacije ne možeš znati da li su folikuli bili prazni ili ne. Ja sam išla tri puta i kad nisam ostala trudna odustali smo i krenuli na IVF.
Hej curke, javila mi se Taya SMS-om. U bolnici je, bebe se bacakaju ko lude i slijedeći tjedan očekuje porod. Bit će to vjerujem i za nju samu veliko iznenađenje jer su ostali dosljedni sami sebi i nisu željeli znati spol beba...Javim novosti kad saznam
Taya ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za najljepši susret i veliko iznenađenje
Taya ˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇ ˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇza najljepši susret! :D :D
Aurora draga baš mi je žao!
Coolerica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tvoju betu!
Evo i mog izvještaja danas odrađen transfer vraćene 2 blastociste i 1 morula........sada i mi čekamo 31.10.!
auroraali ti si borac kao što vidim i želim ti bebicu i prije Maribora
![]()
![]()
coolerica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude ok, a bit će![]()
![]()
sbonetic ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i sve ostale cure ja ću opet malo kolektiviziranih poslati za sve i svakoga koliko god mu trebavas
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Aurora draga jako mi je žao drži se i samo hrabro dalje....mora postojati svijetlo na kraju tunela!
Coolerica ~~~~~~~~~~~~~~~~za bezbrižnu trudnoću
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~svim dragim curama što postojite!!!![]()
sbonetic,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~nek vam noć vještica ostane u najljepšem sjećanju, po trocifrenoj beti :D
taya, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za skori dolazak bebica na svijet i susret kakav priželjkuješ :D
aurora, znam da boli, ali naše bebice nas čekaju, samo se moramo još malo strpiti![]()
Aurora*![]()
- žao mi je što je tako završilo, ali kao što si i sama napisala, već to što je došlo do trudnoće je dobar znak. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje
Taya ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijep i bezbolan porod.
coolerica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ sluti na dobro!
Nažalost, morala sam danas odustati od kavice pa evo ovim putem malo vijesti od nas. Beboline su već 2100 i 2200 što je sasvim pristojna kilaža za dupliće u 34. tjednu, ja se dobro osjećam, ali jedva sam nagovorila dr da me još koji dan ostavi kod kuće. Kod blizanaca uvijek postoji mogućnost ranijeg poroda pa treba biti na oprezu - ok, bit ćemo, kod kuće smo i odmaramo se, a za desetak dana ipak idemo u bolnicu i ostajemo do poroda koji će biti - još se ne zna kada ni kakav. Nadala sam se da se beba koja je do sad bila na zadak okrenula, ali uzv kaže da nije. Možda još stigne.
Aurora svaka čast na pozitivnoj energiji koju odašilješ iako ti je sada sigurno jako teško! Iako je kratko trajalo, sada bar znaš da možeš, da si bliže ostvarenju snova...!![]()
da malo zavibramo za vjesticu i njenu sutrasnju betu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()