Aurora,!
Vibrice za vjesticu i sbonetic i sve cure kojima treba ~~~~~~~~!
Aurora,!
Vibrice za vjesticu i sbonetic i sve cure kojima treba ~~~~~~~~!
a72, ina![]()
nažalost neću raditi betu, jer je M u najavi,to će do sutra već biti 1 dc
sad nisam sigurna bili dogovorila još jedan AIH ili napravila pauzu,a pauza mi treba, što zbog posla, jer ne mogu toliko izostajati, što zbog mene same
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što vam treba
kuham finerazbuđujuće napitke pa navalite cure.
vještice![]()
Aurorai bravo za stav
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve današnje akcije
i veliki pozdrav
Ameli - hvala za![]()
Sretnai javi se sutra
PAM - keep 8) i.... sve za tvoje curice
Ameli, hvala za kavu,
Aurora i vjestica![]()
coolerica ~~~~~~
svima![]()
Ameli hvala na napicima treba..treba...za uspješno razbuđivanje i radostan početak novog dana
Kaduana naravno da se ajvim pa već su svi nakvikli na redovne izvještaje od Vedrana Lupka
PAM ni ja ne znam kada ću i kako :/ mislim s porodom, ali ima i tu čari sretno tebi i tvojim bebolinama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
taya ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoju ekipu javi čim saznaš što su
vibrice za čekalice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~![]()
potpisujem i dodajem još malo ~~~~~~~~~~~~~~ za našu Tayu i njene bebe i za tebe i maloga Vedranasretna35 prvotno napisa
cure drage imam pitanje jer ovako cu samo sebe dovest u fazu ludila.....
i same znate da sam imala bolove u donjem dijelu trbuha pred par dana i onapuhnutost,to se sve povuklo i sada opet je pocelo....
jel se to i vama dogadalo il ipak moje blastice odlaze...hvala vam na odogovoru,a betu trebam vadit u subotu.....probadanje je u donjem dijelu trbuha....
malena2 po meni su probadanja u donjem dijelu trbuha dobar i to jako dobar znak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za![]()
Potpisujem sretnu35!sretna35 prvotno napisa
Hvala vam svima na iskazanoj podrsci. Divne ste.![]()
hvaala vam na odgovorima imam osjecaj da cu svaki tren procurit pa me to najvise strasi,a dva dana me dijele do bete u subotu je vadim....
prenosim pozdrave od andream, ima visoki tlak i puno proteina u urinu pa su je zadržali a po dr. Z plodne vode nema tako strašno puno, malena se stalno javlja i procjena je 3500gr
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ćim duže ostanu 2u1
evo vibrica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ cure mislimo na vaspirica prvotno napisa
![]()
još uvijek ni jedna trudnoća iz postupaka po novom zakonu :?
Aurora![]()
![]()
hvala mare
bit ce mi dugi ovi dani do subote,sutra imam rodendan...nadam se da ce mi beta bit lijep poklon.....iako dan kasnije.....
meni je transfer bio 11.10.mozda bi je mogla i sutra vadit....
malena, bit ce to super poklon za rodjendan, ali isto pricekaj dan nakon rodjendana. vejuj mi, mala beta baca u ocaj kao i nikakva. bolje se strpiti da malo naraste![]()
malena sretan ti rođendan i želim ti najljepši mogući poklon.![]()
Malena želim ti najljepši poklon za rođendan i ogromnu betu![]()
Ostalim curama čekalicama bete, testa, postupka želim puno puno sreće![]()
Ja najvjerovatnije ipak idem u na svoj prvi IVF u 11mj i sad samo s nestrpljenjem čekam da procurim da mogu počet s klomifenom. Dobila bromergon za piti i nadam se uz malo sreće da če biti sve ok.![]()
svima nisam stigla sada pratiti, pa šaljem kolektivne vibrice svima....
evo ja danas počela s klomifenom :D
malena2 da ti velika beta bude najljepši poklon za rođendan![]()
svim čekalicama koječega ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
aurora, vještica![]()
ja danas dobila mengu i od ponedjeljka sam klomifenka :D
Pozz svima!!
Evo ja ubrzo počinjem sa klomifenima prvi put pa si malo čitam o tome i nalazim na brdooo nepoznanica.. znam da je negdje bila stranica na kojoj je pisalo obješnjenje pojmova svih tih AIH, IVF i sl. pa ako mi netko moze reć di je to, da razumijem sto čitam!!
Hvala!!
Evo i ja sam od danas postala pikalica sa gonalima, mislila sam da će me više peći ali ništa ne osjetiš.... samo sad 2 h nakon inj .osjetim nekako čudno zatezanje u gornjem dijelu trbuha , u biti kao da sam popila 3 l vode .... ne kužim ,,, ili sam samo možda veliki paničar![]()
svim curama sretno i veliku betu![]()
Cure, hajde da pitam i ovdje :
ICSI trudnoca 7 tj. , za sad sve ok, nema bolova ,krvarenja, sve 5, od punkcije koristim utrogestan vaginalno, i pijem folnu i aspirin100 (cardiopirin), zaboravila pitati dr-a smijemo li imati odnose, jedino mi je rekao da mi se od sada trudnoca tretira kao svaka druga ,prirodna trudnoca (mozda je sa tim mislio reci da mozemo? ).
Na pregledu smo vidjeli 1 bebicu , culi srce ,dr prezadovoljan.
Neprijatno mi da ga zovem i pitam, sta su vama preporucivali, i kakva su iskustva?
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=10351točkalica prvotno napisa
Ovdje:točkalica prvotno napisa
http://www.roda.hr/forum/viewtopic.php?t=10351
svima.
Auroradraga moja, jaaako mi je žao
![]()
drago mi je da nisi klonula duhom![]()
hvala!!
Uf, sad sam malo pametnija!!!
Znači ja sam službeno sad u stimuliranom ciklusu!!
Nego nije mi jasan onaj IVF u prirodnom, pise bez inekcija i, tableta i iceg, pa zar nije to onda najnormalnija trudnoca, prirodno zaceta?!
Sta je tocno IVF-nisam vidjela da to pise??!!
nije prirodna trudnoća jer ideš na punkciju, JS se oplođuje u labosu i tebi se vraća oplođena. Prirodni ciklus je zato jer se punktira tvoja jedna jedina stanica koju imaš u redovnom ciklusu.
cure znam da je jako rano al imam pitanje,jucer popodne kad sam stavila urogestan primjetila sam smedi suhi iscjedak na gacicama,sinoc oko 22 sata sam stavila utrogestan i opet se pojavilo jutros kad se digla za u vc suhi smedi iscjedak.....jel to normalno il sto?
kuham fine razbuđujuće napitkeu ovo tmurno jutro.
malena2 sretan rođendan ti, sretan rođendan ti, tebi želimo svi![]()
![]()
a želimo ti veeeeliku tetu betu
![]()
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve današnje akcije
i pozdrav
malena2 želim ti najsretniji rođendani ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu
malena2,za sve najbolje i za najbolju betu.
sretan rođendan malena2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da dogodine bude najnajnajsretniji![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve kolektivne
i da - RASPISUJEM NATJEČAJ: ZA PRVU TRUDNICU IZ POSTUPAKA U HR KLINIKAMA (PRIV ILI DRŽ) PO NOVOM ZAKONUjoš čekamo, thank you very much mr Milinović
malena2 sretan ti rođendan i želim ti da sljedeći dočekaš kao mama![]()
![]()
![]()
![]()
ksena28, ja se nadam da će uskoro biti i više od jedne trudnice iz naših državnih klinika.. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za to. tebi![]()
malena2 da ti ovo bude najsretniji rođendan! SRETAN TI ROĐENDAN!![]()
malena2 neka ti je sretan rodjendan! I da ti se ispuni najveca zelja!
![]()
(za iscjedak stvarno ne znam :/ )
malena2, SRETAN TI ROĐENDAN!! Da dobiš najdraži moguči poklon![]()
Aurora,vještica![]()
coolerica~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
HVALA KADAUNA![]()
Jučer bila na VV. i srela našu Dani39,lijepa sretna okruglica
U 11mj. i ja krečem u postupak,10gonala,i kutija klomifena,pa da vidimo šta će se od toga iskemijati
prijavljujem se na ksenin natječaj 8)
svima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
onda ja vibram odnina09 prvotno napisa
da se uskoro i smjestiš na listu trudnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
aurora, draga, žao mi je.i ja ti od sveg srca želim spontano čudo!
svim curama šaljem more vibrica za bebače u zagrljaju.![]()
hvala vam cure od sveg srca....
sutra cu betu vadit,pa cu bit pametnija a danas cu odmarat....
A gdje su nam ici i aleksandraj?[/quote]
Strike, javila se ja prosli tjedan i bas tebe spomenula..zbog slike u cekaonici (isti andjelak kao na tvom proslom avataru) stalno pomislila bas na tebe...mislim da je to dobar znak :D :D :D Ja od jucer cekalica bete - 6.11. Imala samo tri embrija pa nije bilo zamrzavanja niti u cekali stadij blastociste. Vratili su mi sva tri , ja sam super, bilo je sve sjajno, vidjet ces...svi su ljubazni, brinu o tebi i ovo bi ponavljala svaki put (da je termina i novaca). Zaista nemas razloga za brigu...vode o tebi racuna i nikada necu zazaliti sto sam bila u mb bez obzira na uspjeh..veliki pozz i vibra za sto vise jajnih stanica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~