Ajd da se i ja prijavim za NATJEČAJ![]()
Ajd da se i ja prijavim za NATJEČAJ![]()
malena2 sretan ti rođendan i najljepši mogući poklon ti želim![]()
ja brojim 7dp3dt i ne znam u kakvom ću psihičkom stanju biti dan prije bete.......razumijem tvoju nestrpljivost i strah, ali možemo mi to sve izdržati, sve za krajnji cilj.![]()
Drage moje, eo da vam se i ja javim jer me duže vremena nije bilo.
Coolerice držim fige da se beta lijepo podupla,
malena2 sretan rođendan i da te teta beta ugodno iznenadi,
Aurora držim fige za dalje
Evo mi smo bili na prvom ultrazvuku i ipak je samo jedna bebica iako je beta bila ogromna! Vidjeli smo i kako srce treperi i jako smo sretni. Evo danas je bilo i prvo povraćanje.
Pusa svima!!
drage moje tako ste obuzete natječajem da ste zaboravili skuhati kavicu ili sam ja nešto previdjela, ako jesam sorry![]()
evo ja kuham pa bila ona prva ili dupla čak![]()
svim ženskama na natječaju želim puno uspjeha i da svaka pobjedi na svoj način ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~![]()
malena2 i ja se pridružujem čestitkama za rođendan želim ti ono što si i sama želiš najviše ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~+
magi7 za jednu ali vrijednu bembolinu![]()
malena2 pridružujem se čestitkama za rođendan i da ti se ostvari najveća želja!!!!!!!![]()
može jedan savjet, da li bi ja mogla 10 dan od transfera napraviti test??? da li je prerano za testove iz ljekarne??? :?
malena2 želim ti betu ogromnu za ročkasjoš malo sam šmrkalica, pa konačno pikice.....
magi7![]()
Jučer imala punkciju. 16 j.s.
3 oplođene, a 13 zamrznutih. U utrork je ili transfer ili zamrzavanje!
svima!
magi7 :D za maleno srce !
coolerica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za danas, javi se cekamo!
Bok svima!
Dugo se nisam javljala,ali sam tu i tamo škicnula kaj ima novoga.Jednostavno sam trebala malo odmora od svega.
Dok ne polovim tko je u kojoj fazi,šaljem kolektivne~~~~~~~~~~~.
Hvala, amyx, sad mi je već jasnije!!
malena2 sretan rođendan i veliku betu ti želim! Mene tvoji simptomi jako podsjećaju na moje iz dobitnog postupka pa u to ime ~~~~~~~~
PAM za tebe i vaše curke ~~~~ da što duže izdržite 2u1 (iako im je gramaža već sad super!)
magi7 lijepe vijesti :D
Lili75![]()
Svim curama u postupku ~~~~~~~~~~ za velike bete!!!
Za natječaj, go-go-go!
Pusa svima od naše bumbarice i mene![]()