splićanka i magi7 čestitam!!!!!! :D :D
kika,žeo mi je
dorica ~~~~~~~~~~~~~~sretno
coolerica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tvoje mrvice
splićanka i magi7 čestitam!!!!!! :D :D
kika,žeo mi je
dorica ~~~~~~~~~~~~~~sretno
coolerica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tvoje mrvice
dorica i tata kuhar~~~~~~~~~~~ da sve bude u redu i sretno do kraja!!!![]()
magi7, prekrasno, čestitam, najljepši dar za rođendan!
Konačno :D :D :D Čestitam! Najljepši rodjendanski poklon!!!magi7 prvotno napisa
Beta je prilično visoka što znači da bi mogli biti blizići.![]()
magi7 draga iskrene čestitke odza tvoj najsretniji dan k tome još i ovolika ß :shock: i vjerojatno blizančeki moja je bila 1222 i sada imamo dva dečkića
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za![]()
![]()
![]()
jesam ti rekla samo pozitivno i hrabro i evo rezultata![]()
![]()
ajme magi genijalno!!! koja beturina!!! sretan ti najljepsi rodjendan!!!
koliko sam pohvatala ovo je 3. trudnica iz ljubljane u zadnjih 10 dana!!
sutra idem na konzultacije gore i nadam se da cu pohvatati malo carobne trudnicke prasinice :D :D
magi7 :D :D :D :D :D
muči me jedno pitanje u vezi gonala:
sestra J mi je rekla da počinjem sa 2 gonala ali sam zaboravila pitati kako isde s omjerom da li svaki miješam sa svojom dozom ili od jedne šprice miješam sa oba dva???
Ja sam ova dva dana svaki miješala posebno i tako ih davala mislim ipak je to omjer doza već priremljen malo sam zbunjena da nebi šta pogriješila!!
Cure pomoć!!!
magi 7, čestitam!!! :D :D :D Koja predivna beta!
Još jednom bravo dr. REŠ!!!
splićanka i magi7 čestitam od![]()
lijepo je konačno čitati ovakve super vijesti!
Jeeeeeee magi7, ČESTITAM :D :D :D
tata kuhar, dorica i bebica~~~~~~~~
Meni su sestre miješale i 3 gon ala sa jednom otopinom,a one valjda znaju tako da se možeš bost samo jednom.ici prvotno napisa
splicanka i magi7 :D :D :D - čestitam!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za doricu i malog Nikolu - da sve bude ok.
coolerica, ova mrvica u avataru izgleda tako da bi je trebalo staviti u reklamu!
a72, meni se sa 5 + nešto vidjela jedna gestacijska, srce još ne. Dva tjedna kasnije oba su uredno kucala.
Magi 7 čestitke od, bravo za dr. Reša :D :D . Svima ostalima puno srice zelin!
magi :D :D :D :D :D :D draga moja za prekrasni betu. Odti čestitam.
![]()
![]()
![]()
![]()
ajme superiška magi7 pa dr. Reš čuda čini!!!!
svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što vam treba!!!
![]()
![]()
ici ja sam mutila 3 gonala u jednu otopinu (3 su max za 1 otopinu). nema se smisla bosti 2-3 puta
magi7 prekrasna beta, čestitam od srca!!!! :D :D :D
coolerica ~~~~~~~~~~~~~~~~ da tvoje savršene mrvice ostanu narednih devet mjeseci![]()
dorica ~~~~~~~~~~~~~~ za susret
[quote="nadda
Meni su sestre miješale i 3 gon ala sa jednom otopinom,a one valjda znaju tako da se možeš bost samo jednom.[/quote]
ok ma tako sam i ja mislila ali zaboravila pitati pa se bola 2 puta a valjda nisam šta zabrljala...
Potpisujem :D :D :Dsretna35 prvotno napisa
Nama je sestra rekla da mješamo 2 otopine sa 4 ampule pa onda mislim da je dovoljno 1-1,5 otopinu mješati sa 3 gonala. A dobro je to da se čovjek ne mora svaki put bosti.ici prvotno napisa
SRETNO DRAGA U MB, DA NAM SE VRATIŠ KO TRUDNICA.![]()
![]()
![]()
ajme, koji je "maher" taj dr. Res i njegov tim :D :D :D :D
Stvarno se iskreno nadam sto skorijoj trudnoci iz HR laboratorija.......... unatoc novome zakonu, unatoc Milinovicu, unatoc svim nedacama....... ali za sada stoje na listi samo "stranjske" trudnoce i kucna radinost....
potpisujem i dodajemthaia28 prvotno napisa
~~~~~~~~~~~~ za tatu kuhara i malog Nikolu
Svima ~~~~~~~~~~ i![]()
maca2 drzim fige i saljem ~~~~~~~~~~~~ za veliku betu
Megi7 ovo je predivan rodjendanski poklon cestitam od![]()
Drage moje hvala Vam od![]()
Ja još uvijek ne mogu da vjerujem da smo konačno uspjeli.
Maca2 -meni su vratili 2 embrića 3 dan nakon punkcije-svaki po 10 stanica(doktor rekao da su pravi školski primjer i da bi trebao biti pozizivan ishod-i eto bio je u pravu)
![]()
svima, što bi je bez vas i Vaše potpore
Čestitke svim novim trudnicama, a posebno Magi7 :D :D :D
Jako mi je drago da si se odlučila na promjene i nisi ponovila još jedan klomifeski u RI.
Puuuuuno sreće! Uljepšala si mi dan![]()
Čestitam Magi i Splićanki baš mi je drago da je tako pozitivno počelo kod dr. Reša :D :D
evo cure da se javim jucer bila na punkciji,imala sam 13 jajnih stanica....
danas se cula s njima kaze da ide sve prema protokolu,sutra cemo se cuti kada je transfer.....
cure koje imate veliku bete zelim vam puno srece i da vam trudnoca bude prava skolska...
cure jeste li vi nakon punkcije bile napuhnute...
novim trudnicama želim lijepu trudnoću i za njih :D :D :D :D :D :D :D :D , onima koje još nisu uspjele šaljem brdo trudničkog virusa da vas sve zarazi![]()
svima najveći![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mi dobro , još smo 2u1, brojimo 34 tjedna i rastemo i širimo se, teže hodamo i teško nam je sjediti, ali smo non stop u mislima s vama
![]()
nadda,pinky,rozalijacure zlatne ste
malena2~~~~~~~~~~~~~~~ za tulum u labu
magi,splićanki,a72~~~~~~~~~~~~~~školsku trudnoću i daj malo nam pošaljite tih slatkih zaraznih virusića![]()
svima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
magi7 čestitam na prelijepoj beti! :D
ici sretno u Mb ~~~~~~~~~
sretna35za tebe i
Vedranu Lupku. Jučer sam vas čitala u M&B i što reči, priča s prekrasnim krajem ili bolje rečeno prekrasnim početkom jedne nove priče!
magi7 čestitam :D :D :D
i želim ti urednu trudnoću i preslatku, zdravu bebicu
tata kuhar, dorica i bebica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima da se ovaj val trudnica nastavi
ici sad vidim da sam se i ja sama trebala pikatisamo sam ja kukavica pa nisam smjela
ja sam išla u svoju ambulantu (isto sam primala po 2 gonala) i sestra me 2 put bola, svaku injekciju posebno, a sad i ja vidim da je moglo u jednoj otopini ( a valjda sestre u opštoj ambulanti se ne susreću s tim)
uglavnom sad sam završila sa gonalima, i sutra folikulometrija
Charlie, hvala!
Ja se nadam da je to jedan prekrasan početak nove priče.
![]()
magi7 beta je prekrasna to su sigurno blizanceki, curka i decko :D :D :D
coolerica držim ti fige i da beta bude velika, velika :D :D :D
Potpisujem našu trudnicu i šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za nju i njezine mrvice.Pandora Aura Monroe prvotno napisa
Charlie beba Charlie je![]()
a72 kod mene je srčeko bilo na 5+4
J jop puno, puno :D :D za magi7
magi7 sretan rođendan i da malo :D :D :D za tvoju betu koja mi miriše na![]()
![]()
mi smo danas bili na uzv 35 tt i veliki smo 2500g.Bebica se lijepo okrenula glavicom i dr kaže da je sve hvala bogu ok. I da radili smo i CB koji su sterilni :D :D
x :D :D :Dsplicanka i magi7 - čestitam!!!
Bravo za dr. Resa!
Čestitam i ovdje! :D :D :D :D :D :D
baš mi je drago da dr reš ima toliko uspjeha! bravo za njega i čestitke za naše cure![]()
maja8 :D :D :D :D :D :D :D zabebicu, drago mi je da je sve školski.Nadam se da ćemo mi popijiti još jednu onu našu zajedničku kavicu prije tvog odlaska u bolnicu a poslije ćemo nas tri onako ženski ćakulati i uživati u našem lijepom suncu. Čujemo se![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Draga moja wewa, žao mi je što sada ne hopsam od sreće za tvoju trudnoću, ali iskreno vjerujem da će doći taj dan.![]()
![]()
splićanka, magi7 cure čestitam :D :D
Svim curama u postupku želim pozitivne bete.
twetty meni su smeđe žilice u iscjetku utrića bile implantacija tako da ~~~~~~~~~~~
dorice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
splićanka i magi7 :D bravo i čestitam!
Konačno dobre vijesti.
čestitke curama koje su uspjele![]()
![]()
SRETNO svim pikalicama, čekalicama :D :D :D
Čestitke svim novim trudnicama :D :D :D :D
Ostalim curama puno sreće u daljnjim postupcima![]()
Čestitam, magi7!!! :D :D :D
Bravo za dr. Reša!
Cure![]()
..A ja sam nocas sanjala groozan san... Jucer sam dosta umorna dosla sa tecaja i kao da sam lagano imala obojan iscjedak (ali nista strasno) i izgleda da sam se tako prestrasila pa sam sanjala da sam se normalno ujutro probudila, otisla na wc i na gacicama vidjela krv, pa da sam i opet drugi puta isla na wc i nije stala....
I nisam znala sto cu, pa sam pricala sa mm pa panika, i onda sam se probudila...... :shock: :shock: :shock:
cure dobro jutro svima
martina123 mogu mislit kako si se prestrasila.ja cijelu noc sanjala medicinske sestre i doktora koji me zaboravio nazvat da mi kaze kad je transfer....