... dakle sve postove otkad sam zadnji put bila na forumu?
Ne samo tamo gdje sam ja postala, nego sve kaj je novo?
... dakle sve postove otkad sam zadnji put bila na forumu?
Ne samo tamo gdje sam ja postala, nego sve kaj je novo?
gore desno, ispod bannera, "pogledajte posteve od.."
Wooow, koje otkriće :D. Nisam dosad opće skužila ta slovca.
Super, hvala.
kad se logiras na pocetnoj stranici u desnom kutu ispod banera imas tri opcije i jedna je i novi postovi od vaseg zadnjeg ... nesto, ali samo na pocetnoj stranici foruma to imas.
Ak se ne varam, hr verzija kaze
"Pogledajte vase postove"
"Pogledajte postove od zadnje posjete"
Ja imam eng i tamo pise
"View your posts"
"View posts since last visit"
Dakle, kad ste na glavnoj stranici foruma to vidite u gornjem desnom uglu.
Kad to otvorite, da ne biste morali stalno ici naprijed natrag; desim klikom na temu koju hocete vidjet, otvorite je u novom tabu ili prozoru, a listu tema samo refreshate stiskanjem F5
Na taj nacin cijelo vrijeme vidite aktualne teme na forumu![]()
Ej, koje otkrice za mene :shock: hvala vam puno, cudim se kako to nisam prije vidjela![]()
Meni se par puta dogodilo da uđem na forum i onda me kompjuter (iz samo njemu znanih razloga) odlogira. Kad se ponovno logiram ispada da sam bila na forumu prije par minuta i kad stisnem "postovi od vašeg zadnjeg posjeta" nemam ništa ili svega par tema.
Dakle, zanima me ima li neki način da u gore navedenom slučaju vidim nove postove?
Ne moraju to biti postovi od mog zadnjeg odnosno predzadnjeg posjeta forumu nego barem da ima neka opcija pogledajte današnje, jučerašnje, ovotjedne ili slično postove.
Da li je moguće to izvesti?
Ne postoji ta opcija. Nacin na koji ces izbjeci da ti se to dogodi => prije ulogiravanja klikni na privatne poruke, onda ce te traziti da se ulogiras, i uci ces u privatne poruke. Na taj nacin te nece vise izbacivati.jurisnik prvotno napisa
Znam da to nije rjesenje, no to je izgleda bug ove verzije foruma koju imamo. Valjda cemo uskoro na neku bolju verziju pa ce i ovaj bug prestati.