Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 56 od 56

Tema: Kad beba papa što i mi

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

pomikaki . svašta čovjek od tebe nauči . toliko sam toga naučila otkad sam rodila i drago mi je zbog toga jer sam postala svjesnija svijeta oko sebe. pa i hrane. budem se bacila na proučavanje badema. stvarno mi to nikada ne bi palo na pamet. miševi i bademi.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Evo novih vijesti

danas sam pitala istog čovjeka od koga sam prvi put (već pred neko vrijeme) čula to o miševima... nije ni meni dalo mira, kako to da se onda ljudi ne razbolijevaju ako baš miševi šeću?... inače je čovjeku struka to s hranom i higijenom, ali nekad voli preuveličati. Rekao je sad da je u međuvremenu došao do toga da možda ipak oštećenja nisu od mišjih zubiju nego od strojnog čišćenja!

eto... i ja već par godina gledam te nagrižene bademe i mislim kako miševi trče preko njih

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa
    Evo novih vijesti

danas sam pitala istog čovjeka od koga sam prvi put (već pred neko vrijeme) čula to o miševima... nije ni meni dalo mira, kako to da se onda ljudi ne razbolijevaju ako baš miševi šeću?... inače je čovjeku struka to s hranom i higijenom, ali nekad voli preuveličati. Rekao je sad da je u međuvremenu došao do toga da možda ipak oštećenja nisu od mišjih zubiju nego od strojnog čišćenja!

eto... i ja već par godina gledam te nagrižene bademe i mislim kako miševi trče preko njih
    i bolje mu je da to misli! kad se samo sjetim koliko sam badema pojela...ovo mi je skroz prihvatljivo objašnjenje. 8)

Bipsić avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

da ne otvaram novu temu prišlepat ću se ovdje...

moja curka ima 19.mj. i uglavnom joj još uvijek kuham posebno, iako ima obroka (osobito juhica, variva i sl.) koje jedemo zajednički... muči me jedno: neki dan sam nama velikima složila neki umak u koji sam dodala i malo vina (manje od 0,2 ml) i ona je inzistirala da želi probati pa sam joj dala par zalogaja...

zanima me dal' se klincima u toj dobi (ili u kojoj onda) može dati npr vinski gulaš ili neko drugo jelo u kojem ima alkohola... znam da alkohol ispari, ali nemam pojma u kojoj mjeri pa ju baš ne bih htjela trovati alkoholom... gledala sam u pretražniku ali nisam mogla naći...

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Hmm... ipak im ne bih davala jela u kojima je alkohol... Znam i ja da ispari, ali što je sigurno, sigurno je...
    Odvoji joj manju količinu i pripremi bez vina, a vi uživajte...

Bipsić avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

tak i radim... ali opet, ovaj stariji će sad imati 7 godina a jede skupa s nama... možda ni on ne bi trebao tak nekaj...

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •