Citiraj Kadauna prvotno napisa
Draga Dobrica OG, draga Mirna26 (jer mi se cini da se ovdje radi o istoj osobi),

ne znam cemu tvoja pitanja, nacin komunikacije niti znam s kojim si zadatkom na forumu ...... no sve mi je cudnije tvoje ponasanje.

A vidim da su te i Bebel i Ksena "provalile"

Kao Mirna26 si se lijecila u Rijeki, sad si na VV-u, a nacin komunikacije nikako da se promijeni pa te je lako "otkriti"....... )))

u najmanju ruku :? :? :? :?
NISAM TA!!NISAM UOPĆE IZ RIJEKE.I JAKO MI JE ŽAO ZBOG SVEGA OVOGA..EVO I VAMA SE SAD ISPRIČAVAM,ISPRIČALA SAM SE I BEBEL,JOŠ JEDNOM SE ISPRIČAVAM SVIMA! NISAM NIŠTA LOŠE NITI MISLILA,NITI HTIJELA DA DOĐE DO OVOGA-NOVA SAM NA FORUMU,NISAM ZNALA,ODNOSNO BILA UPOZNATA SA NEKIM PRAVILIMA,NO IAKO SAM KRIVA ZBOG TOG MISLIM DA NE ZASLUŽUJEM SVE OVE RIJEČI.. NITI SAM HTIJELA IKOGA POVRIJEDITI,NITI ZA KOGA IŠTO LOŠE REČI,A NAJMANJE ZA DOKTORA I ZA OSOBLJE VV. JOŠ JEDNOM OPROSTITE,NE ZNAM ŠTO DA VAM DRUGO KAŽEM.KONTAKTIRAT ĆU JEDNU OD GOSPOĐA OSOBLJA FORUMA DA VIDIM ŠTO MOGU UČINITI SA OVOM NOVONASTALOM SITUACIJOM???NEK SE IZBRIŠE OVA MOJA TEMA!! I ZASIGURNO VAM SE VIŠE NIKADA NEČU OBRATITI ZA BILO KAKVU POMOĆ.