i RužicaSB-sretno sutra![]()
Ruzica Sb i Amyx sretno sutra, a vidim da će nas i u subotu biti dosta gore :D
A kako ti tako rano mislis u pol 8 tako kazu svima a i to je rano za transferefrka prvotno napisa
amyx sretno, držim ti fige![]()
tak su nam svima s punkcije rekli da dodjemo... prvo trebamo vidjet da li se oplodila stanica. e vidis, nitko mi nije spomenuo da ponesem spavacicu i slape za svaki slucaj... to isto treba ako ce biti transfer, je l tako??Mali Mimi prvotno napisa
Ma vibram za sve koke i kokice na VV da ne nabrajam jer bas nas ima ovih dana u raznoraznim akcijama.Potpisujem sve vase pohvale za lijecnike i sestre na VV i dodajem jos jedno veliko HVALA nasoj Lani koja je najzasluznija za ostvarenje nasih snova.![]()
![]()
[b]zuzu~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
amyx~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
svim suborkama ~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Ovo potpisujem :DRuzicaSB prvotno napisa
Amyx, biti će sve ok..normalno je da te hvata frka i ja sam jutros bila sva prestravljena kada me biologica prozvala.Pitala sam još jutro dr.L. koje su šanse da svi smrzlići ne prežive,a on mi je rekao da naravno ne može garantirati, ali čim je došlo do zamrzavanja sigurno je procijenjeno da su šanse velike.
Hvala capkacapka prvotno napisa
Kako si ti?
ja se spremam za novi (dobitni postupak)još ne znam kad ,FET nije uspio
![]()
cure svima puno sreće
posebne čestitke buki na uspjehu s dvogodišnjim smrzlićima :D :D :D
za skorašnji susret s ministrom
Gričanka, bravo za preokret i SRETNO.
buki, čestitam!!
RuzicaSB, amyx, BHany~~~~~![]()
Puno sreće svima koji su u akciji ili niskom startu.
VV trudnicama![]()
Opet ja s pitanjem![]()
Kad idemo u IVF postupak na teret HZZO-a jel dobijem štopericu u bolnici ili ju ipak moram sama kupiti?
Za AIH-ove mi je jasno, da sam naravno kupovala, jer se oni ne računaju kao beplatni postupci ..
Ružica me zbunila skupovanjem štoperice :? :? :?
šiškica, dobiješ štopericu
Ružica nije išla preko HZZO-a
misli pozitivno draga, stvari su i tako izvan tvoje kontrole ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~amyx prvotno napisa
![]()
amyx ja sam se totalno pogubila. jel tebi danas ili sutra FET? kad je tinky tonky? cure ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Imala sam transfer. Vraćena su mi tri embrija, od kojih je jedan odličan po riječima biologice, 2 su dosta loša...Ostalih 3 kom nije preživjelo odmrzavanje. Bilogica mi daje 30% šansi..kao svaka treća bi ostala trudna u ovom slučaju...sve se nešto vrti oko brojke318.11. mi je beta, tako da ćemo vidjeti.. Kako se ti držiš?[/quote]
draga, pa to su odlične vijesti!
ja se moram pohvaliti, nebi ja bila ja da nisam napravila test i kad ono + :shock: :shock: :shock: . više nisam znala da li dobro vidim, 5 puta sam čitala upute! naravno da nakon toga nisam mogla čekati ponedjeljak i napravila betu jučer...rezultat 310,02...presretni smo! i stvarno je jedan dovoljan, borac naš mali! sada čekamo da vidimo hoće li se lijepo duplati. šaljem vam svima puse
Ja mislim da ako si na klomifenskom onda kupujes tako su sestre sad govorile curama na punkciji a ako si u stimuliranom dobijes, ja sam na kombinaciji jednog i drugog pa se nadam da ću dobiti.Šiškica prvotno napisa
Iako ne kuzim zašto to svi ne dobijemo besplatno tu štopericu mojoj prijateljici je sestra naplatila bez izdavanja računa što mislim da nije uredu
capka, žao mi je za tvoj FET i puno sreće za dobitni još u ovoj godini!capka prvotno napisa
cure može li ih neka od vas pitati, ako se sjetite jer znam kakvo je uzbuđenje, kad im kreće zimska pauza
hvala i svima želim uspješne transfere i veeeelike bete![]()
Gričanka, super preokret. Vjerujem da će ti u svakom slučaju taj postupak pomoći, ako ne bude dobitan, onda u smislu da budeš mirna jer se probalo sve prije odlaska u Prag i da nemaš osjećaj da ti nije pružena šansa. Sretno
!
jedno pitanje moje rodice ,zanima me dali smijem piti c-vitamin ako idem u stimuliranom postupku jer na uputama sam pročitala da se treba obavjestiti lječnika ako istovremeno dobivaš estrogen pa eto samo me zanima![]()
draga, pa to su odlične vijesti!n&a prvotno napisa
ja se moram pohvaliti, nebi ja bila ja da nisam napravila test i kad ono + :shock: :shock: :shock: . više nisam znala da li dobro vidim, 5 puta sam čitala upute! naravno da nakon toga nisam mogla čekati ponedjeljak i napravila betu jučer...rezultat 310,02...presretni smo! i stvarno je jedan dovoljan, borac naš mali! sada čekamo da vidimo hoće li se lijepo duplati. šaljem vam svima puse[/quote]
:D :D :D Suuuuper!!! JAko sam sretna zbog tebe :D :D :D Držim fige za dalje![]()
zuzu kakve lijepe vijesti! :D :D :D
Cestitke draga i uzivaj![]()
Ne molu, nisam ja (barem ne još)..to je vijest od n&a!!!!
joj sad sam![]()
Cekam sutra rezultate za moju 1js pa sam vec sva sludjena.
Ali zato ~~~~~~~~~~~~~~~ da i za tebe brzo poskocim![]()
Evo da se javim,transfer prošao,beta prvi puta bila 215,drugi puta 1207...danas sam bila na uvz i dr.rekao da je sve u redu....kad sam izašla van i pogledala onaj papir;gore piše da GM za sada bez odjeka za plod.Da li mi može netko reči kaj to točno znači :?
Je li to prvi uzv? Onda je to trudnoća 5 tjedana i svje je ok, pogotovo ako doktor kaže tako. I meni su se na prvom uzv vidile 2 GV bez odjeka za plod a na idućem su kucala 3![]()
![]()
koja sad spavaju.
adriana prvotno napisa
Da prvi uzv,nemam baš iskustva pa sam se dobro prepala
Moj FET je u utorak...konačno :D
sad još samo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da eskimi prežive izlazak na toplo i onda dva tjedna![]()
amyx odlične vijesti!!! :D
amyx ~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoje mrvice ~~~~~~~~~~~~![]()
![]()
Evo mene, dobili smo 3 jajne stanice, u ponedjeljak cemo znati kakve su.Dok kaze da je moguce da budu losije kvalitete zbog one samo jedne stoperice pa nemojte pogrijesiti kao ja.Sto se tice placanja stoperice to je zato sto sam isla s klomifenima (sto se racuna kao prirodnjak) a one menopure sam imala i nisam ih trazila od svog doktora.Cure koje idu u stimulirani i lijekove dobiju preko HZZO-a ne placaju stoperice.Ne sjecam se da su sestre ikada pisale racune za te stoperice poslije punkcije i transfera ali nitko nam ne brani da si ih sami kupimo u ljekarni i dobijemo racun.Kako se poslije punkcije i transfera daju manje kolicine Choragona tako one to manje i naplacuju pa jedna kosta 80 kuna.Hvala svima na vibrama, i ja vibram za sve ostale curke purke na VV. :D :D :D :D :D
Ružica ~~~~~ vibrrraaaammmmoooo za tulum u labu
Amyx~~~~~~~~~~ za utorak i tvoje eskimose
pusa svima od mene![]()
![]()
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ružica bravo za tvoj trojac, nek' pokažu svoju snagu unatoč jednoj štoperici
adriana i moj prvi UZV je bio samo Gm tj. gestacijski mjehur, već slijedeći je pokazaokoje treperi, a sada to srčeko bubnja cca 140 otkucaja u minuti, a Lupka očekujemo svaki čas
n&a prekrasna beta, čestitam od srca :D :D :D
supeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrr
amyx iz petnih žila vibram za tvoje eskimiče
ružice da tvoje 3 js ,pokžu se u pravom svjetlu sretno svim curkama :D :D :D :D
Ružice za tri buduće bebe
Malo sam tražila, ali nisam baš bila uspješna po ovih 60-ak stranica topića VV kad je prirodnjak da li se plaćaju svi lijekovi i koliko se plaća postupak ?
Ispada da se sad više isplati ići u stimulirani :?
Gričanka ili netko: da li znate šta se sad to promijenilo za žene iza 38. Po starom zakonu se do 38 moglo na uputnicu, a sada u zakonu piše "Žena mora biti u starosnoj dobi primjerenoj za rađanje."
Šta bi to u brojkama trebalo značiti ? Jel' netko zna šta je praksa ili da zovem gore ?
RuziceSB,drago mi je da napokon znam tko si,ja sam danas bila na ET.
Nadam se da če od ova moja 3,barem jedno uspijet.![]()
Svima puno sreće.
n&a prekrasna vijest,čestitam od![]()
amyx~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
zuzu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
e danas sam fakat totalno luda![]()
prvo skacem za zuzu, onda lijepo vidim uz njenu pomoc da se radi o n&a i onda za nju nis - ni pisma ni razglednice.
Sorry evo treca sreca - pa mozda sve polovim kak treba
n&a prekrasne vijesti. Cestitam i ~~~~~~~~~~ za urednu i skolsku trudnocu
amyx~~~~~~~~~~~~~~ za utorak i bingo
RuzicaSB~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tulum
a ja nekako totalno pala u depru i vec se pripremam da sutra nece biti lijepih vijesti. Ne znam takav mi neki feeling. Veli MM da se ne predajem unaprijed i znam da je u pravu, ali bas me primilo....
cure skuzila sam da su sutra gore mala mimi i frka, ima jos ko?
Ja cu imati sivu trenirku donji dio i kratka smeđa kosa, vjerojatno podočnjaci do poda i totalno prehlađena - nos začepljen ful, tak da ak vidite neku koja stalno puše nos - ta sam![]()
Vidimo se
ajd please samo i reci na kojem si krevetu lezala da i ja tebe vizualiziram.andy prvotno napisa
![]()
Moram ponoviti samo da se postupci ne placaju. ni prirodnjaci jedino sto si stopericu kupis, to je sve.
Sutra sam goremolu prvotno napisa
(u smeđe-crnom i s Jutarnjim u ruci
)
Mimek, ništa se nije promijenilo osim što možeš u stimulaciju na račun HZZO-a i nakon 38. (ako to ima smisla, dakako, kod mene baš i ne). A tebi je svakako još primjerena dob![]()
Ružice, odličan rezultat! Što bih dala za tri stanice
Cure![]()
vikki jel' to neka akcija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Ruzice,na onom krevetu do vrata.![]()
Da znas da sam na tebe prvo i pomislila, sjecam se zivo tvoje face (podsjecas me na nekog s tvandy prvotno napisa
) i osmijeha.Drago mi je da smo se upoznale i zelim ti svu srecu draga.
![]()
![]()
![]()