Stranica 13 od 42 PrviPrvi ... 3111213141523 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 601 do 650 od 2061

Tema: POTPOMOGNUTA NA VUKU VRHOVCU

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Siskice navijat cemo za 3.mjesec.
    Amyx :D :D :D bravo za tri mrvice, dobro ih cuvaj trudnicice moja, vec zamisljam onaj tvoj osmijeh i sjaj u ocima.
    Gabi, Andy, BHani Ksena28, Mimimuc, Mali Mimi, i sve cure koje sam upoznala gore a nisu registrirane ovdje te sve one registrirane a nismo se na vrijeme skuzile gore. i sretno u svim fazama.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

amyx bravo..drago mi je da je sve dobro prošlo
    mmaslačak...pukla sam od smjeha na tvoj potpis i moram potpisati to za utriće

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Kod mene opet situacija jadna kaže dr. da je punktirao 5,6 folikula i na kraju samo 1 jajna stanica , al nadam se da će dalje sve teći kako treba
    Cure Miki76, Amyx i ostale sa današnjeg postupka

marcelina avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa
    Kod mene opet situacija jadna kaže dr. da je punktirao 5,6 folikula i na kraju samo 1 jajna stanica , al nadam se da će dalje sve teći kako treba
    Bit ce sve kako treba! Ja sam imala samo jedan folikul i na moje cudjenje
    'Zar samo jedan?!!' doc mi je optimisticno rekao 'Pa i jedan je dovoljan!'.
    Zato, samo hrabro!

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa
    Cure Miki76, Amyx i ostale sa današnjeg postupka
    tako je meni bilo, ali nakon 36 menopura, želim ti isti rezulat kao kod sebe, vidi avatar

molu avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Mala Mimi da i tvoja i moja budu dobitne

Osoblje foruma BHany avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Evo kratko ću...samo da se javim i posebno da pozdravim sve one s kojima sam se susrela i upoznala ovih dana gore.

Kadauna, frka, Ružice, Mali Mimi, sretna35

POsebno mi je žao što nisam upoznala neke od vas koje su izgleda bile gore iste dane kad i ja...molu, šiškica, čini mi se?

Pozdrav i svim drugima - škicalicama - s kojima sam popričala gore.

Svima puno, puno dobrih želja za dobre bete i uspješne postupke
    Posebno surama sa transfera i onima koji nisu imale bilo js, bilo embrio za transfer

Ja sam na štopericu išla u Heinzlovu - hitna. Bilo nas je to veče tri i dobile smo je bez većih problema, ali i oduševljenja :/ . Neke cure su išle na merkur, neke u petrovu...nigdje baš nije vladalo oduševljenje :/

Vraćena mi tek jedna mrvica ...eto. :/

molu avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Pa dobro jel se zna zasto su ukinuli stoperice na VV?!? :?

Miki76 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Evo i mog izvještaja s današnje punkcije: 4 folikula -> 2 js!

Malo mi je žao što nije bar 3 js pa da se popuni barem novozakonski limit, ali eto, to su ove nove blage stimulacije pa se možemo tješiti time što smo uopće dobile jajne stanice...

Veliki pozdrav današnjem veselom društvu:
    Mali Mili, probaj ne brinut za 1 js, cure su ti već navele primjere kad je i jedna jedina bila dovoljna!
    Amyx...već znaš što mislim o tvojim smrzlićima! Ako se to ostvari, nabavit ću si staklenu kuglu i u slobodno vrijeme se baviti proricanjem uspješnosti postupaka!
    Ksena i Kadauna...

Miki76 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj molu prvotno napisa
    Pa dobro jel se zna zasto su ukinuli stoperice na VV?!? :?
    Dobili su takvu naredbu od nadređenih...ne znam od koga točno. Ali znam da sestra s kojom sam pričala nije sretna zbog toga i da to nije odluka naših doktora i sestara...

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

MaliMimi bit ce to jedna ali vrijedna vidjet ces!Vibram da se oplodi i pravilno dijeli.~~~~~~~~~~~~~~~~~

capka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

n&a :D :D prekrasno velika beta (nadam se da si ti otvorila niz nas iz 5 mj) čekam i ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za zuzu i najbolje vijesti
    amyx~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

rikikiki Postano: uto stu 10, 2009 2:40 pm Naslov: Re: help!

--------------------------------------------------------------------------------

legal alien (napisa):
    evo opet mene s pitanjima? nepresusni izvor
    veceras mi je stoperica, pokusavam dobiti nekoga na svetom duhu da vidim mogu li tamo jer mi ja najblize. naravno nitko se ne javlja. ima li netko pozitivna/negativna iskustva s njima? malo je nezgodno sto nisam njihov pacijent pa me zapravo mogu odpiliti...

molu je napisala da je ona svoju stopericu primila na VV na 3. kat? zar je VV otvoren u 23:00?

e, i jos samo jedno, trebam li nastaviti sa vaginaletama veceras ili je to gotovo? zaboravila sam pitati sestru a ona je bila u strci...

Možeš otići na SD na hitnu ginekološku u prizemlju ... jedino je stvar u tome da se tamo štoperice daju u 22.00. Jel trebaš primiti Chiragon ili Ovitrelle? Ako je u pitanju Ovitrelle, možeš navratiti do mene pa ću ti ju ja dati, ali ako je u pitanju Choragon, to ne bih jer se daje u mišić ... to mi je bed!
    rikikiki hvala ti na ponudti. Ja sam na Chriagonu. Dakle preostaje mi Sv Duh. Bila sam gore na hitnom ginekoloskom oko 18:30 da bi mi rekli da ih nazovem na telefon i dogovorim se sa sestrom. Nema mi druge nego da se pojavim oko 22:30 i trazim da me bocnu. Ako ne budu htjeli jos stignem uzeti taxi i u Petrovu na hitnu. Nadam se da ce mi se smilovati... Ne bi htjela da mi se sad nesto zbrka.

A zasto su prestali sa stopericom na VV nemamo pojma. Parola za sada je "snadji se druze". Da sam bar iz ZG mozda bih i znala nekog medicinara ovako sam stvarno lost in space

cestitike svim curama na pozitivnim betama!!!

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Miki76 drržim te za riječ, ako se ostvari ja ti kupim 3 staklene kugle, ma ustvari onda možeš i bez kugle. Pa danas je nisi imala

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Što se tiče štoperica pazite da se sestra na hitnoj ne zezne meni je isto skoro dala 1 umjesto 2

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

BHany s nestrpljenjem sam čekala tvoj izvještaj

drago mi je da sam te upoznala i bilo mi je vrlo ugodno razgovarati s tobom

želim ti puno sreće s tvojom mrvom ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

sretna35

i meni je drago ...i baš smo se dobro napričale

a ja tebi želim predivan skori susret

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj BHany prvotno napisa
    sretna35

i meni je drago ...i baš smo se dobro napričale

a ja tebi želim predivan skori susret
    a meni je žao što te ja nisam upoznala

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

čini se da smo se uvijek mimoilazile u danima :/

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

pa da, baš šteta...

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

hvala svim curama na odgovorima. dogovorila sam se sa sestrom na Sv Duhu i idem u 23:00 po stopericu. Sa dvije ampule. Hvala jos jednom na napomeni.
    Meni se cesto dogodi da u doktora ili kod sestara od uzbudjenja i panike zaboravim pitati sto me zanima i onda se naravno sjetim kad sam vecu kuci.

jeste li vi nastavljale sa onim prozirnim vaginaletama i nakon stoperice ili ne?

pino avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

cure, a da si ipak dajete stopericu kod kuce? Meni je MM davao sve injekcije (one koje su isle u guzu, ove u trbuh sam sama). Nikad nismo isli u kliniku na injekcije... neke zenske su si cak i same davale ako nisu imale nikoga da si da, evo jednog filmica (za progesteron, koji ovdje u Americi ide intramuskularno)
    http://www.youtube.com/watch?v=FGjZm5uXwy4
    U guzu je zbilja najlakse dati injekciju, jer je taj misic, gluteus maximus, jedan od najvecih u tijelu i tesko ga je fulat, i nema kostiju blizu - tesko je bilo sta krivo napravit...

To locate the correct area for intramuscular injections, divide the buttock into four parts. The injections should be given in the upper, outer portion of the buttock.
    znaci, gornja vanjska cetvrtina guze... kao ova zenska na filmicu... zbilja nije komplicirano - puno bolje nego ici na hitnu...

a da organizirate malu skolu davanja injekcija na kavici? Ili pitate sestru da vam oznaci dio guze gdje ide injekcija?

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

BHany - ja mislim da sam te skužila u pon gore... Upoznale smo se jednom kratko...ako se sjećaš...nisam htjela uletavat, jer nisam bila ziher, a i imala si društvo

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

dobra ideja pino. super filimic. sve izgleda tako jednostavno.

sama sam si davala menopur. s obzirom da se inace bojim igle i nije bilo tako strasno. ipak ova igla za stopericu mi se cini veeeelika. da mi je m tu ili bar sestra (koja je btw medicinska sestra po struci) ne bi mi bio problem. ovako idem na sv duh.

pino avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

eh, pa zato postoje muzici bar oni koji se ne boje igle ("zato" = zato da ne moras niti vidjeti kako je igla dugacka)
    trebao bi MM napisat upute za muski dio populacije
    imao je stvarno njeznu ruku

Watson avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Oprostite sto upadam,ali ne znam gdje da postavim pitanje.Dali je netko od vas trebao potvrdu o izvanbracnoj zajednici?Dr.A mi je rekao da se potvrda izdaje kod javnog biljeznika.Napominjem da sam na VV 3 godine.Hvala na odgovoru

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj andiko prvotno napisa
    BHany - ja mislim da sam te skužila u pon gore... Upoznale smo se jednom kratko...ako se sjećaš...nisam htjela uletavat, jer nisam bila ziher, a i imala si društvo
    upoznale smo se jednom ispred vv-a...ima tome... bila si trudna, sjećam se...

ajme, ajme...ne mogu vjerovati da te nisam skužila

žao mi je što se nisi javila

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Watson prvotno napisa
    Oprostite sto upadam,ali ne znam gdje da postavim pitanje.Dali je netko od vas trebao potvrdu o izvanbracnoj zajednici?Dr.A mi je rekao da se potvrda izdaje kod javnog biljeznika.Napominjem da sam na VV 3 godine.Hvala na odgovoru
    I meni je tako rečeno, mislim da je to minut posla kod javnog bilježnika (ja je nisam izvadila, a krenula sam u postupak, niti su me pitali niti sam se ja sjetila).

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

cure, jel neka od vas danas bila popodne? kako ja nikako ne mogu izaći ujutro s posla, planiram drugi utorak popodne na preled kod dr L i krenuti polako u postupak, pa me zanima da li je još uvijek tamo do sest?
    hvala vam i sretno svima puno, puno

Watson avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Vec sam pomislila da sam jedina...Ne znam dali trebaju svjedoci,dali moramo biti prijavljeni na istoj adresi ili ne.Sto upitnika mi je nad glavom :?

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Opet ja o štoperici

Ja sam bila nazvala u Vinogradsku i žicala da me prime..
    jedva su pristali jer nisam njihov pacijent..
    Tamo sam išla jer im pripadam po mjestu stanovanja..

Mislim da ću se inače naučiti sama jer ovo traženje bolnice stvarno umara..

Amxy super za mrvice :D :D :D

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Amyx :D :D :D bravo za tri mrvice, dobro ih cuvaj trudnicice moja, vec zamisljam onaj tvoj osmijeh i sjaj u ocima.

samo da potpišem našu RužicuSB i da i ja vidim našu Amyx već sada s tim sjajem u očima.

Amyx ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno uzv

Cure,bokić.Za prošli petak kad sam bila na uvz dr.L mi je rekao nek samo pokucam kad dođem,da se ne moram javljati sestrama,sad opet idem u petak pa neznam kaj da napravim ;da kucam ili da čekam-kaj vi mislite :?

Svima velike~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Watson prvotno napisa
    Vec sam pomislila da sam jedina...Ne znam dali trebaju svjedoci,dali moramo biti prijavljeni na istoj adresi ili ne.Sto upitnika mi je nad glavom :?
    Ništa od toga, samo izjava da ste u vezi.

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa

samo da potpišem našu RužicuSB i da i ja vidim našu Amyx već sada s tim sjajem u očima.

Amyx ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    još malo pa će i onaj trudnički glow! ja uopće ne sumnjam amyx, ni najmanje

miki76 i mali mimi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lumtu u labu, lana je dj, mediji to prate, mogle bi dobiti nove celebrityije

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

amyx za sjaj u očima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i još k tome sedefastu micu da smo ziher

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Hvala Ksena nadam se da ćemo imati sreće

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

mali mimi, na kraju smo u istom sosu... steta sto je samo 1js, ali to na kraju ne treba znaciti nista negativno...

i sretno!

molu avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

cure koje cekate ß a koje ste iz Zagreba, koja od vas ima 15.11 u nedjelju za primiti choragon? Gdje cete ici? Vidim da su sa stopericom imale curke natezanja, pa sad nisam pametna :? Malo mi bed ici na hitnu samo radi injekcije :?

Ja pogledala filmic - hvala Pino , ali to me jos vise sve uvjerilo da ja fakat nisam za to, a jos manje MM.

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Kadauna, Ksena, Ružica...sad ste me rasplakale . hvala vam što toliko vjerujete u moje mrvice

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

cure koje cekate ß a koje ste iz Zagreba, koja od vas ima 15.11 u nedjelju za primiti choragon? Gdje cete ici? Vidim da su sa stopericom imale curke natezanja, pa sad nisam pametna :? Malo mi bed ici na hitnu samo radi injekcije :?

Ja pogledala filmic - hvala Pino , ali to me jos vise sve uvjerilo da ja fakat nisam za to, a jos manje MM.
    i ja moram... ne znam sto cu, ali vjerovatno cu udavit nekog poznanika od poznanika nije da imamo bas nekog izbora, a hitne su sad pune i radije bih preskocila sve bolnice ako ikako mogu...

molu avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

frka fala. Ja na zalost nikog poznatog, ni 3 koljenu. Razmisljala sam da odem u dom zdravlja u Sigetu. Oni su cini mi se dezurni u nedjelju?

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

to ti je mozda i najbolje...

je l ti mozda osjecas pritisak na jajnik? mene od jucer jos vise boli i pritisce... nekako me to brine :/ curke, je l ikome tako? ET je bio u subotu, punkcija u cetvrtak. paranoizira me da je neka bakterija prenesena punkcijom do jajnika... jako slabo reagiram na antibiotike, a ostao mi je samo ovaj jedan... znam da sizim bez cvrstog temelja, ali imam tako grozno iskustvo

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Ružica SB, Amyx, Frka i sve ostale čekalice na ovom pdfu, vibrrrr za vas i vaše mrve, i želim vam bingo!

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj gričanka prvotno napisa
    Ružica SB, Amyx, Frka i sve ostale čekalice na ovom pdfu, vibrrrr za vas i vaše mrve, i želim vam bingo!

molu avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Mene ti zna strecnut, malo lijevi, malo desni. I znam imati osjećaj onog grčenja, kao kad trebam dobiti, ali me prođe. Ne znam, valjda je to sve normalno. Ja inace nisam dobila poslije punkcije antib. I jos jedna cura nije, ostali uglavnom jesu... Ne znam, iscitala sam sve zive topike nakon ET i sve zive simptome i nesimptome i zakljucila da me to previse sve opterecuje - at nije dobro Zato ja, udri brigu na veselje i ne razmisljam. Nis me jako ne boli, piskim normalno, disem normalno i smatram se trudnom dok teta ß ne dokaze suprotno

Inace, ovaj put sam full nekako u pozitivi. I to nije vezano uopce uz to da sam uvjerena da cu sada uspijeti nego sam uvjerena da cu uspjeti jednom.

i

da ne zachatavamo dalje, mogli bi nastaviti dalje na poslije ET-a

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

... nije vezano uopce uz to da sam uvjerena da cu sada uspijeti nego sam uvjerena da cu uspjeti jednom...
    That`s a spirit! I tako treba... sretno !!!

maya3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

hej cure škicnem vas svaki dan da vidim kako napredujete kao što je sretna35 napisala stvarno mi nedostaje ona gužva i naš dragi,predragi dr. L. svim curama u postupku i svim čekalicama bete želim svu sreću (kad je ja već nemam)

maya3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

eh da ja sam uvijek išla na hitnu(u Gospiću) na štopericu ali i na one injekcije poslije transfera i nikada nisam imala problema :/ samo ih zamolim (čak i ne objašnjavam zašto mi trebaju)

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Sjećam se prošle godine kad sam ja išla na prvu inekciju Gonala na našu PŽ hitnu...thničar skoro pripremio sve, uletila sestra sa: NEEEE...ne smijemo mi više to ...on ostao :shock: ...kao kako ne kad je jučer jednoj ženi dao štopericu!! Uglavnom kod nas nema teorije na Hitnoj, samo na ginekološkom odjelu u Bolnici...koliko ja znam...
    BHany...ovaj put neka ti je ta jedna mrvica dovoljna
    RužiceSB....~~~~~~~~~~~~~~
    Svim ostalim maratonkama na VVu velika pusa da izdržite sve ovo...
    Meni se prijateljica jutros javila ....TRUDNA je...iz prvog IVFa.... ...do sada 5 inseminacija i niš, sada IVF i 10i dan nakon transfera - test pozitivan...samo još beta kako treba i veselje :D
    Možda vam se svima i ja ponovno pridružim...još sam na stand byu...čekam nalaze hormona, brisevi svi uredni, nadam se i papa..pa uputnica za VV...možda...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •