vaugh super betan&a prvotno napisa
![]()
od srca ti želim super vijesti za 2 tjedna i vibram za njihamyx prvotno napisa
hvala sretna35! ponosni smo na našeg borca![]()
danas mi je 19 dpt, betu sam vadila jučer na 18 dpt. bila je samnom još jedna koja je imala 2135 :shock: ! njoj su vratili 3, a i kasnije je imala transfer od mene. ja sam bila drugi dan nakon punkcije.mmaslacak prvotno napisa
kako se ti držiš? beta 17.11., hoćeš li ići ranije?
ma jašta nego ranije! idem u petak 13-i
to mi pada 15 dana od punkcije.
Simptomi me napustili, prokleti bili![]()
Siskicenavijat cemo za 3.mjesec.
Amyx :D :D :D bravo za tri mrvice, dobro ih cuvaj trudnicice moja, vec zamisljam onaj tvoj osmijeh i sjaj u ocima.![]()
![]()
![]()
![]()
Gabi, Andy, BHani Ksena28, Mimimuc, Mali Mimi, i sve cure koje sam upoznala gore a nisu registrirane ovdje te sve one registrirane a nismo se na vrijeme skuzile gore.![]()
![]()
i sretno u svim fazama.
amyx bravo..drago mi je da je sve dobro prošlo
mmaslačak...pukla sam od smjeha na tvoj potpis i moram potpisati to za utriće![]()
![]()
Kod mene opet situacija jadna kaže dr. da je punktirao 5,6 folikula i na kraju samo 1 jajna stanica, al nadam se da će dalje sve teći kako treba
Cure Miki76, Amyx i ostale sa današnjeg postupka![]()
Bit ce sve kako treba! Ja sam imala samo jedan folikul i na moje cudjenjeMali Mimi prvotno napisa
'Zar samo jedan?!!' doc mi je optimisticno rekao 'Pa i jedan je dovoljan!'.
Zato, samo hrabro!![]()
tako je meni bilo, ali nakon 36 menopura, želim ti isti rezulat kao kod sebe, vidi avatarMali Mimi prvotno napisa
![]()
Evo kratko ću...samo da se javim i posebno da pozdravim sve one s kojima sam se susrela i upoznala ovih dana gore.
Kadauna, frka, Ružice, Mali Mimi, sretna35![]()
POsebno mi je žao što nisam upoznala neke od vas koje su izgleda bile gore iste dane kad i ja...molu, šiškica, čini mi se?
Pozdrav i svim drugima - škicalicama - s kojima sam popričala gore.
Svima puno, puno dobrih želja za dobre bete i uspješne postupke![]()
Posebno surama sa transferai onima koji nisu imale bilo js, bilo embrio za transfer
![]()
Ja sam na štopericu išla u Heinzlovu - hitna. Bilo nas je to veče tri i dobile smo je bez većih problema, ali i oduševljenja :/ . Neke cure su išle na merkur, neke u petrovu...nigdje baš nije vladalo oduševljenje :/
Vraćena mi tek jedna mrvica ...eto. :/
Pa dobro jel se zna zasto su ukinuli stoperice na VV?!? :?
Evo i mog izvještaja s današnje punkcije: 4 folikula -> 2 js!
Malo mi je žao što nije bar 3 js pa da se popuni barem novozakonski limit, ali eto, to su ove nove blage stimulacije pa se možemo tješiti time što smo uopće dobile jajne stanice...
Veliki pozdrav današnjem veselom društvu:
Mali Mili, probaj ne brinut za 1 js, cure su ti već navele primjere kad je i jedna jedina bila dovoljna!
Amyx...već znaš što mislim o tvojim smrzlićima!Ako se to ostvari, nabavit ću si staklenu kuglu i u slobodno vrijeme se baviti proricanjem uspješnosti postupaka!
![]()
Ksena i Kadauna...![]()
Dobili su takvu naredbu od nadređenih...ne znam od koga točno. Ali znam da sestra s kojom sam pričala nije sretna zbog toga i da to nije odluka naših doktora i sestara...molu prvotno napisa
MaliMimi bit ce to jedna ali vrijedna vidjet ces!Vibram da se oplodi i pravilno dijeli.~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
![]()
![]()
n&a :D :D prekrasno velika beta (nadam se da si ti otvorila niz nas iz 5 mj) čekam i ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za zuzu i najbolje vijesti
amyx~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
rikikiki hvala ti na ponudti. Ja sam na Chriagonu. Dakle preostaje mi Sv Duh. Bila sam gore na hitnom ginekoloskom oko 18:30 da bi mi rekli da ih nazovem na telefon i dogovorim se sa sestrom. Nema mi druge nego da se pojavim oko 22:30 i trazim da me bocnu. Ako ne budu htjeli jos stignem uzeti taxi i u Petrovu na hitnu. Nadam se da ce mi se smilovati... Ne bi htjela da mi se sad nesto zbrka.rikikiki Postano: uto stu 10, 2009 2:40 pm Naslov: Re: help!
--------------------------------------------------------------------------------
legal alien (napisa):
evo opet mene s pitanjima? nepresusni izvor
veceras mi je stoperica, pokusavam dobiti nekoga na svetom duhu da vidim mogu li tamo jer mi ja najblize. naravno nitko se ne javlja. ima li netko pozitivna/negativna iskustva s njima? malo je nezgodno sto nisam njihov pacijent pa me zapravo mogu odpiliti...
molu je napisala da je ona svoju stopericu primila na VV na 3. kat? zar je VV otvoren u 23:00?
e, i jos samo jedno, trebam li nastaviti sa vaginaletama veceras ili je to gotovo? zaboravila sam pitati sestru a ona je bila u strci...
Možeš otići na SD na hitnu ginekološku u prizemlju ... jedino je stvar u tome da se tamo štoperice daju u 22.00. Jel trebaš primiti Chiragon ili Ovitrelle? Ako je u pitanju Ovitrelle, možeš navratiti do mene pa ću ti ju ja dati, ali ako je u pitanju Choragon, to ne bih jer se daje u mišić ... to mi je bed!
A zasto su prestali sa stopericom na VV nemamo pojma. Parola za sada je "snadji se druze". Da sam bar iz ZG mozda bih i znala nekog medicinara ovako sam stvarno lost in space
cestitike svim curama na pozitivnim betama!!!
Miki76 drržim te za riječ, ako se ostvari ja ti kupim 3 staklene kugle, ma ustvari onda možeš i bez kugle. Pa danas je nisi imala![]()
Što se tiče štoperica pazite da se sestra na hitnoj ne zezne meni je isto skoro dala 1 umjesto 2
BHany s nestrpljenjem sam čekala tvoj izvještaj
drago mi je da sam te upoznalai bilo mi je vrlo ugodno razgovarati s tobom
![]()
želim ti puno sreće s tvojom mrvom ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
sretna35![]()
i meni je drago ...i baš smo se dobro napričale![]()
a ja tebi želim predivan skori susret![]()
a meni je žao što te ja nisam upoznalaBHany prvotno napisa
![]()
čini se da smo se uvijek mimoilazile u danima :/
hvala svim curama na odgovorima. dogovorila sam se sa sestrom na Sv Duhu i idem u 23:00 po stopericu. Sa dvije ampule. Hvala jos jednom na napomeni.
Meni se cesto dogodi da u doktora ili kod sestara od uzbudjenja i panike zaboravim pitati sto me zanima i onda se naravno sjetim kad sam vecu kuci.
jeste li vi nastavljale sa onim prozirnim vaginaletama i nakon stoperice ili ne?
cure, a da si ipak dajete stopericu kod kuce? Meni je MM davao sve injekcije (one koje su isle u guzu, ove u trbuh sam sama). Nikad nismo isli u kliniku na injekcije... neke zenske su si cak i same davale ako nisu imale nikoga da si da, evo jednog filmica (za progesteron, koji ovdje u Americi ide intramuskularno)
http://www.youtube.com/watch?v=FGjZm5uXwy4
U guzu je zbilja najlakse dati injekciju, jer je taj misic, gluteus maximus, jedan od najvecih u tijelu i tesko ga je fulat, i nema kostiju blizu - tesko je bilo sta krivo napravit...
znaci, gornja vanjska cetvrtina guze... kao ova zenska na filmicu... zbilja nije komplicirano - puno bolje nego ici na hitnu...To locate the correct area for intramuscular injections, divide the buttock into four parts. The injections should be given in the upper, outer portion of the buttock.
a da organizirate malu skolu davanja injekcija na kavici? Ili pitate sestru da vam oznaci dio guze gdje ide injekcija?
BHany - ja mislim da sam te skužila u pon gore... Upoznale smo se jednom kratko...ako se sjećaš...nisam htjela uletavat, jer nisam bila ziher, a i imala si društvo![]()
![]()
dobra ideja pino. super filimic. sve izgleda tako jednostavno.
sama sam si davala menopur. s obzirom da se inace bojim igle i nije bilo tako strasno. ipak ova igla za stopericu mi se cini veeeelika. da mi je m tu ili bar sestra (koja je btw medicinska sestra po struci) ne bi mi bio problem. ovako idem na sv duh.
eh, pa zato postoje muzicibar oni koji se ne boje igle ("zato" = zato da ne moras niti vidjeti kako je igla dugacka)
trebao bi MM napisat upute za muski dio populacije
imao je stvarno njeznu ruku![]()
Oprostite sto upadam,ali ne znam gdje da postavim pitanje.Dali je netko od vas trebao potvrdu o izvanbracnoj zajednici?Dr.A mi je rekao da se potvrda izdaje kod javnog biljeznika.Napominjem da sam na VV 3 godine.Hvala na odgovoru
upoznale smo se jednom ispred vv-a...ima tome... bila si trudna, sjećam se...andiko prvotno napisa
ajme, ajme...ne mogu vjerovati da te nisam skužila
žao mi je što se nisi javila
I meni je tako rečeno, mislim da je to minut posla kod javnog bilježnika (ja je nisam izvadila, a krenula sam u postupak, niti su me pitali niti sam se ja sjetila).Watson prvotno napisa
cure, jel neka od vas danas bila popodne? kako ja nikako ne mogu izaći ujutro s posla, planiram drugi utorak popodne na preled kod dr L i krenuti polako u postupak, pa me zanima da li je još uvijek tamo do sest?
hvala vam i sretno svima puno, puno
Vec sam pomislila da sam jedina...Ne znam dali trebaju svjedoci,dali moramo biti prijavljeni na istoj adresi ili ne.Sto upitnika mi je nad glavom :?
Opet ja o štoperici![]()
Ja sam bila nazvala u Vinogradsku i žicala da me prime..
jedva su pristali jer nisam njihov pacijent..
Tamo sam išla jer im pripadam po mjestu stanovanja..
Mislim da ću se inače naučiti sama jer ovo traženje bolnice stvarno umara..
Amxy super za mrvice :D :D :D
Amyx :D :D :D bravo za tri mrvice, dobro ih cuvaj trudnicice moja, vec zamisljam onaj tvoj osmijeh i sjaj u ocima.![]()
![]()
![]()
![]()
samo da potpišem našu RužicuSB i da i ja vidim našu Amyx već sada s tim sjajem u očima.
Amyx ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cure,bokić.Za prošli petak kad sam bila na uvz dr.L mi je rekao nek samo pokucam kad dođem,da se ne moram javljati sestrama,sad opet idem u petak pa neznam kaj da napravim ;da kucam ili da čekam-kaj vi mislite :?
Svima velike~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Ništa od toga, samo izjava da ste u vezi.Watson prvotno napisa
još malo pa će i onaj trudnički glow! ja uopće ne sumnjam amyx, ni najmanjeKadauna prvotno napisa
![]()
miki76 i mali mimi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lumtu u labu, lana je dj, mediji to prate, mogle bi dobiti nove celebrityije![]()
amyx za sjaj u očima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i još k tome sedefastu micu da smo ziher![]()
![]()
mali mimi, na kraju smo u istom sosu... steta sto je samo 1js, ali to na kraju ne treba znaciti nista negativno...
i sretno!
cure koje cekate ß a koje ste iz Zagreba, koja od vas ima 15.11 u nedjelju za primiti choragon? Gdje cete ici? Vidim da su sa stopericom imale curke natezanja, pa sad nisam pametna :? Malo mi bed ici na hitnu samo radi injekcije :?
Ja pogledala filmic - hvala Pino, ali to me jos vise sve uvjerilo da ja fakat nisam za to, a jos manje MM.
Kadauna, Ksena, Ružica...sad ste me rasplakale. hvala vam što toliko vjerujete u moje mrvice
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i ja moram... ne znam sto cu, ali vjerovatno cu udavit nekog poznanika od poznanikamolu prvotno napisa
nije da imamo bas nekog izbora, a hitne su sad pune i radije bih preskocila sve bolnice ako ikako mogu...
frka fala. Ja na zalost nikog poznatog, ni 3 koljenu. Razmisljala sam da odem u dom zdravlja u Sigetu. Oni su cini mi se dezurni u nedjelju?
to ti je mozda i najbolje...
je l ti mozda osjecas pritisak na jajnik? mene od jucer jos vise boli i pritisce... nekako me to brine :/ curke, je l ikome tako? ET je bio u subotu, punkcija u cetvrtak. paranoizira me da je neka bakterija prenesena punkcijom do jajnika... jako slabo reagiram na antibiotike, a ostao mi je samo ovaj jedan... znam da sizim bez cvrstog temelja, ali imam tako grozno iskustvo![]()
Ružica SB, Amyx, Frka i sve ostale čekalice na ovom pdfu, vibrrrr za vas i vaše mrve, i želim vam bingo!![]()