Stranica 15 od 42 PrviPrvi ... 5131415161725 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 701 do 750 od 2061

Tema: POTPOMOGNUTA NA VUKU VRHOVCU

nata avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    123

Početno

Ja hodam otprilike godinu dana na VV, većinom stojim. A kada sjedim zna mi se desiti, da mislima negdje odlutam ili nekaj čitam, tako da zaista možda ne primjetim da je nekom drugome sjedeće mjesto potrebnije. U takvim slučajevima, ne vidim ništa lošeg ako žene koje izlaze iz sale zatraže mjesto jer ja bi se svakoj/svakome tko se osjeća lošija digla.

Osoblje foruma BHany avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Nene2 prvotno napisa
    Cure molim vas info u koliko sati i do kada otprilike budu transferi kod dr. L?
    u zadnje se vrijeme nikad ne zna da li prvo idu punkcije ili transferi - tako da ti punkcije mogu biti negdje od cca 9 - 10/11, a onda transferi od cca 10/11 - 12/13 - sve to se nekada produži ako je velika gužva...
    ako idu prvo transferi onda je obratno dakle od oko 9 transferi, a poslije 10/11 punkcije
    isto za oba doktora

sve u svemu, ako imaš bilo transfer, bilo punkciju trebala bi biti gore oko 7,30 - ili ideš kod doca, tm u lab. i primaš injekcije (za punkciju) ili te zovu iz laba da kažu što ima za transfer

beba38 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

bog cure ja bih sutra trebala kod dr.Lučingera na dogovor za sljedeči postupak ,mada ga ja planiram za 3 mj.iduće godine , jer mi je zadnji bio u 6mj.i mogu vam reći malo me strah doći da ne pokupim virus svinjske gripe , kako se vi nosite s tim ?, malo se bojim te boleštine ,i razmišljam da odgodim sutra i da dođem koji drugi dan , znam da su velike gužve i da dolazimo sa svih strana , molim vas utješite me i recite da se ne moram brinuti ni plašiti ,jer ako budem kasnije došla koji mj. ne vjerujem da će pristat na postupak u 3mj.,i da li će koja od vas biti sutra gore na VV ,bilo bi mi drago da nekog upoznam

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Draga ne znam kako bih te utjesila u vezi svinjske gripe ako se bojis ne dolazi jer guzve su strahovite a ako dolazis samo na razgovor mogla bi se nacekati.Jbg stavi masku peri ruke i nadaj se da nece bas tebe zahvatiti.

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ja sam sutra gore, beba, ali samo kratko, nadam se, ujutro oko 7 na folikulometriji. Što se gripe tiče, na to ne mogu utjecati pa se i ne bojim (ako je nisam dobila jučer nakon one gužve na VV, obilaska Kike, i cijelog poslijepodneva na Interliberu u naguravanju s ostalima, onda i neću ).

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj ksena28 prvotno napisa
    Citiraj RuzicaSB prvotno napisa
    p.s. jos kad bi ona endokrinoloska ambulanta bila premjestena pa da nam se ne guraju tamo jos bakice i djedovi bilo bi super.
    e kad bi, kad bi....

istina je ovo da su najnoviji parovi postali malo zahtjevniji. to je razumljivo, ljudi su u posljednje vrijeme navikli na privatne doktore i poliklinike, pa očekuju barem slične standarde i u državnim bolnicama zaboravljajući da je naš odjel na VV-u specifičan po mnogočemu... naši doktori rade od 7 (čini mi se da Luči i prije gore) do 4 -5 h, sestre osim što nas pikaju, sređuju administrativne stvari još i rade u sali... dajmo im onda barem malo razumjevanja, znamo da to ne čine zbog novca i slave, tada bi bili na nekom drugom mjestu...
    Moram opet potpisati Ksenu, puno puta se pokusam staviti na njihovo mjesto i zaista im se divim.Kad samo pomislim koliko nas gore prodje, kroz onaj maleni prostor....i sve stignu odraditi temeljito, stvarno svaka cast.Da ne pominjem koliko mi znaci sto svog doktora mogu dobiti na mobitel kad god sam u nekoj dilemi a nije privatnik i nije za to placen, ma to se i ne moze platiti novcem.

Strumpfica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Zar doktori na VV često pacijenticama daju brojeve mobitela?

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Strumpfica prvotno napisa
    Obično da al kad si u postupku da im javiš za betu i sl. Mislim stvarno jesu susretljivi i simpatični i puno rade ali ima tu i nedostataka koji mi sve više dižu živce i mislim da mi je vrijeme da promjenim kliniku

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Strumpfica prvotno napisa
    Kad si u postupku , da, ja sam ga nakon punkcije zvala svako jutro da mu javim kako sam jer je očekivao HS pa je rekao da mu se obavezno javljam

Strumpfica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno čekanje

Meni na živce ide čekanje, čekanje da se dođe do sestre, čekanje da se naručiš telefonski, čekanje da se uopće uđe u postupak i čekanje pred ordinacijom da te doktor prozove. I ako nisi jako blizu vrata niti ne čuješ da te je prozvao i onda propustiš svoj red ..pa onda čekanje da opet dođeš na red....
    Da bar onda postoji neka malo veća čekaonica, sa više klupa, sa zvučnikom da čujemo da li smo prozvane, kad već toliko čekamo, da svi možemo kao ljudi sjesti i dočekati da dođemo na red (i muževi i žene, jer muževi su, pogotovo onima koje su gore prvi put i nikoga ne poznaju niti ne poznaju postupak, velika podrška u tom procesu)...

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ja se slažem da su muževi velika podrška ali činjenica je da ne moraju sjediti...cure poslije punkcije pdaju u nesvjest a oni sjede

A što se tiče čekanja, hvala Bogu pa imamo slobodu izbora i možemo birati kliniku u kojoj se možda ne čeka...

molu avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

a onda cure mijenjajte kliniku i odite privatno

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj molu prvotno napisa
    a onda cure mijenjajte kliniku i odite privatno
    X

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Uopče mi nije jasno zašto se stalno ponavlja ista priča oko tog čekanja na VV...jako dobro se zna da se dugo čeka, velike su gužve, samo su dva doktora,sestre su mislim 4, na postupak se čeka godinu dana i to je to, pa ko voli nek izvoli, kome smeta...
    U Petrovoj ima mislim ipak malo više doktora pa se isto čeka jako dugo na postupak

Strumpfica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Nemaju svi financijskih mogućnosti da odu privatno.

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Upravo zato se i moramo pomiriti sa situacijom koja je na VV i prihvatiti je takvom...ali nije sve ni u financijama.
    Mislim da Leonarda Boban i žena od Šole imaju jako velike financijske mogučnosti da odu bilo kojem privatniku u bilo koju zemlju, ali ipak su izabrala VV...mislim da i to nešto govori o njihovim uspjesima i stručnosti

molu avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

amyx sklazem se u potpunosti. Ono sto je meni puno vaznije od cekanja je odnos cijelog osoblja prema pacijentima... i taj ljudski odnos dr.ova i sestara mi je neprocjenjiv

nokia avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

za transfer moras biti u 7.30 gore, cekas da te prozovu iz labosa i da ti kazu da li je transfer taj dan. Ako je, onda opet cekas da te prozovu sestre dr.L , a kada, to ovisi da li je doktor odlucio da prvo idu transferi ili punkcije. Obicno prvo idu punkcije , pa zatim transferi, negdje oko 10.30-11h. Gotova si iza 12h. To ti je sve odprilike, nema tocnog vremena.

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

U zadnje vrijeme ja kada sam god bila gore prvo su išli transferi...navodno zato da se oslobodi mjesto za nove js u inkubatorima ...ali nije pravilo

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

I ja se slažem da je osoblje na VV od neprocjenjive ljubaznosti, srdačnosti, susretjivosti, a o stručnosti da i ne govorim. Međutim, u zadnje vrijeme su neobjašnjive gužve kod sestara (jučer, u subotu, provela sam puna 2 sata u redu čekajući na inekciju) i zbilja mi nije jasno zašto se to događa. Kažu da imaju puno više administracije, a kada sam kod njih, nisam primjetila ništa drugačije u odnosu na zadnjih 5 godina što sam gore. Tako mi nije jasno što druge cure rade unutra po 15 minuta (mjerila sam), a ja izletim za 2-3 minute :? Ipak, to još uvijek nisu razlozi za mijenjanje klinike.

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ja ponekad izađem za 2-3 minute a neki dan sam bila kod sestre 10 min sigurno jer nijje mogla naći moj papir s terapijom...i tako je ona to tražila i tražila a ja sam čekala

A što se tiće pikica apeliram na sve cure da se nauče same pikati kako bi se što manje stvarala gužva gore...stvarno nije teško

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Pridružujem se apeliranju da se cure same pikaju. Inače to sama radim i ne znam što mi je jučer bilo da sam išla po najobčniju pikicu Valjda sam samo htjela mao izići nakon 3 dana odmaranja i izležavanja. Zato sam se naoružala za današnje i za nekoliko dana pikanje jer stvarno nema smisla stvarat nepotrebnu gužvu i trošiti živce.

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj vikki prvotno napisa
    Ja sam sutra gore, beba, ali samo kratko, nadam se, ujutro oko 7 na folikulometriji. Što se gripe tiče, na to ne mogu utjecati pa se i ne bojim (ako je nisam dobila jučer nakon one gužve na VV, obilaska Kike, i cijelog poslijepodneva na Interliberu u naguravanju s ostalima, onda i neću ).
    vikki sretno

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Cure,
    gužva na VV je stara tema zato se radije skoncentrirajte na savjete koji se odnose na postupak i koji su korisni.
    Gužva znači da i pored novog zakona puno parova ima mogućnost doći do željenog cilja.
    Svima koji su u postupku ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da su im dobitni.

bubble_71 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Bok cure,evo mene nakon poduže stanke.Sutra sam na VV jer mi je 3DC pa krećem u polustimulirani IVF klomifenski s kojim gonalom.Imala sam stimulirani u maju i ovo mi je drugi pokušaj.Radujem se što krećem :D ...Ovdje sam pročitala da više ne daju štopericu na VV.Ja iznajmim sobu blizu bolnice kad sam u postupku.Iz Istre sam i ne poznajem Zagreb.Gdje otići za štopericu eto sad me to mući.Uzeti taxi za najbližu bolnicu ili hitnu...pliz help 8)

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Hvala, Bebel Kupila sam Choragon u ljekarni na VV jutros i kad sam stigla na posao vidim da su to 2 ampule, ali nema nikakve injekcije, tj. šprice :? Je l' moram i to kupiti ili ćemi na Hitnoj dati?

mmaslacak avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Vikki ja nisam za Choragon kupila šprice i iglu (iako sam imala od Menopura), na Hitnoj su mi sa njihovim dali.

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj mmaslacak prvotno napisa
    Vikki ja nisam za Choragon kupila šprice i iglu (iako sam imala od Menopura), na Hitnoj su mi sa njihovim dali.
    Hvala ti

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

bubble_71

možeš probati na merkuru ili čak u petrovoj - cure su dobile, ali ne uz neko oduševljenje - to ti je najbliže

ili na hitnu u heinzlovu - to isto nije predaleko

najbolje da pitaš sestru na vv-u na dan štoperice što ona preporuča, a porazgovaraj i s drugim curama gore kakva su svježija iskustva od mog prošlotjednog

ni ja nisam imala špricu i igle - koristile oni svoje na hitnoj

bubble_71 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Hvala ti puno

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Da li netko ima informacije iz prve ruke (od strane dr-a ili sestara) zbog čega više na daju štoperice na 3. katu Wa, jeli to možda privremeno (možda preventiva radi gripe?)... ili :?
    Da li na hitnoj (ako se tamo ode na štopericu) uvažavaju važnost tajminga (23 sata, npr) ili se čeka, ...?
    Evo i ovdje koristan link (hvala Ini33) za one kojima treba:
    http://www.neplodnost.info/ziva/port...50711191023244
    Svim curama koje hodočaste na W, pogotovo onima koje su u postupku
    želim puno strpljenja, sreće i uspjeha

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ja ti samo mogu odgovoriti da su meni u heinzlovoj uvažili tajming - ja došla ranije za svaku sigurnost (ako budem morala juriti na neku drugu hitnu) i svi smo skupa čekali 23 sata

mmaslacak avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ja sam bila na Hitnoj, naravno da tamo piše da se pacijenti primaju po hitnosti, pa kad sam pozvonila upitali su me dal znam čitati
    Ja kažem: Ovo se prima u 22h i ni minut prije il kasnije te ako ne mogu neka mi daju vate i alkohola da ću sama, onda me je primio i propitivao zašto je to, da li sam to platila, da li je to preko HZZO-a itd.Pita jesam li alergična? Reko gospodine sve ću vam reći samo vi mene bocnite.
    Tako i bi..fino im objasnite, neki ne znaju što je štoperica, al znaju dati intramuskularno, to je važno.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Samo da mahnem i pozdravim sve cure na VV i naravno posaljem pregrst vibrica za strpljenje i uspjesne postupke.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~

jane79 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Cure, samo mala provjera, Hyramicin se pije 5 ili 10 dana?

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj jane79 prvotno napisa
    5

jane79 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Hvala, nisam više bila sigurna da li 2 kutije koje sam dobila trebaju dostajati za nas oboje.

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Mi smo pili 10 dana, svaki dan (večer) po jednu (20 kom, oboje).

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj pirica prvotno napisa
    5
    x i mi smo 5 dana po jednu dnevno pili prosli put u stimuliranom.

mimimuc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

cureeeee... nemogu ih dobiti na telefon da se naručim za 3. dan ,hoćeli me primiti ako ih ne uspijem dobiti i pojavim se gore 3. dan , ???????????

puuusssaaaaa....

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

hoće. tak je i meni bilo, samo ponesi papir od doca di ti piše da moraš doći 3dc (i ponesi sestrama čokoladu i dražestan smiješak )

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Jutro svima
    Čekalicama bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Svima ostalima

mimimuc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ksena- hvala...

sada je bila gore jo ,pa me naručila , oko 10???? kaj nije bilo da 3. dan dolazimo odmah ujutro? Bar sam ja tak dolazila.

U petak sam gore oko 7 (tak imam prevoz , pa budem čekala ) , jel ima koga ?

NOVO- naručivanje je samo od 13-14 sati u međuvremenu se nebude nitko javljao na tel.- informacija od danas

pusa od mene - javite se ako ima netko za druženje

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

Citiraj zelimo_bebu prvotno napisa
    Jutro svima
    Čekalicama bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Svima ostalima
    I od nas ..a sto se čekanja tiče mene je ona čekaonica podsječala na ogromni dnevni boravak,tako sebi zacrtam i lakse m je čekati i da uvijek s nekim pričam trkeljam

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Osim ako te ja ne odvedem u slastičarnu

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

cure, trebam vašu pomoć...naručila sam se 27.11. (6. dan menstruacije) za pregled i obradu za TESA-ICSI. i naravno pehist kakav jesam menga mi urani i sad mi taj 6. dan pada 23.11. Jučer cijeli dan zovem sestre od dr. ALebića i cijeli dan je zauzeto...ne znam šta da radim...postoji li neki termin tokom dana da ih mogu napokon dobiti i na koji ih vi broj uspjevate uloviti??...htjela bi samo promjeniti termin, ako je to moguće..ŠTA DA RADIM????????? :? :? :? :? :? :? :?

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

par postova iznad ti pise da se od sad narucuje od 13-14h..

a i ako ih ne dobijes, slobodno dodji na 6. dan ako ti je tako receno...

sretno!!

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

znači primili bi me ako se pojavim ranije nenaručena, iako su me naručili za 27.11. s obzirom da mi je tada trebao biti 6. dan??? hvala ti na pomoći...probat ću zvati u tom terminu

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj anE prvotno napisa
    znači primili bi me ako se pojavim ranije nenaručena, iako su me naručili za 27.11. s obzirom da mi je tada trebao biti 6. dan??? hvala ti na pomoći...probat ću zvati u tom terminu
    Nazovi ih i reci im tako, primit će te.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

hvala vam...ZLATNE STE!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •