Točno tako, ja sam svog uvijek slala dolje na kavicu......a nakon jednog transfera sam zamolila lika da mi se ustane, a on i njegova dama su me pogledali :? :? :? :? :? i rekli a koja si ti da ti se ja ustanem......bez brige, dobio je od ostatka okoline ono što zaslužuje!!!!!!

bog cure ja bih sutra trebala kod dr.Lučingera na dogovor za sljedeči postupak ,mada ga ja planiram za 3 mj.iduće godine , jer mi je zadnji bio u 6mj.i mogu vam reći malo me strah doći da ne pokupim virus svinjske gripe , kako se vi nosite s tim ?, malo se bojim te boleštine ,i razmišljam da odgodim sutra i da dođem koji drugi dan , znam da su velike gužve i da dolazimo sa svih strana , molim vas utješite me i recite da se ne moram brinuti ni plašiti ,jer ako budem kasnije došla koji mj. ne vjerujem da će pristat na postupak u 3mj.,i da li će koja od vas biti sutra gore na VV ,bilo bi mi drago da nekog upoznam
Valjda sam samo htjela mao izići nakon 3 dana odmaranja i izležavanja. Zato sam se naoružala za današnje i za nekoliko dana pikanje jer stvarno nema smisla stvarat nepotrebnu gužvu i trošiti živce.
Kupila sam Choragon u ljekarni na VV jutros i kad sam stigla na posao vidim da su to 2 ampule, ali nema nikakve injekcije, tj. šprice :? Je l' moram i to kupiti ili ćemi na Hitnoj dati?