Stranica 18 od 42 PrviPrvi ... 8161718192028 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 851 do 900 od 2061

Tema: POTPOMOGNUTA NA VUKU VRHOVCU

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Biene prvotno napisa
    Strumfica plan ti je super, sretno u Ljubljani
    Meni mirisi na dobro ovaj tvoj dogovor s Resom.Zelim ti od srca najljepsi poklon za Bozic.

Gabi avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Strumfica, super si ti to izorganizirala . Sretno, ~~~~~~~~

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Gabi u kojoj si ti fazi ?

Jel te dr. ipak primio u postupak ?

Gabi avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj Šiškica prvotno napisa
    Gabi u kojoj si ti fazi ?
    Jel te dr. ipak primio u postupak ?
    Šiškice draga nisam u postupku. I ja sam izvisila . Idem u srijedu gore na vađenje krvi i šaljem nalaze u Mb, a i Reš mi je jedna od opcija...ne znam.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Cure, čitam i mogu jedino reći da mi je žao. Mogu misliti kako li je tek doktorima koji su uvijek nalazili neki put za sve nas, ovo je kao u slijepoj ulici ...

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Zašto mi se čini da im baš hoće srezati uspješnost, još uz odredbe novog zakona

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

drage moje imam jedno pitanjce. Da li na kraju smrzavaju JS na VV-u ili ne? Moja prijateljica neki dan bila na punkciji, imala brdo JS, ali joj nisu zamrznuli pa mi sada ništa nije jasno....
    Znam da uspješnost odmrzavanja JS je jako mala, ali sad se držimo i za slamku kad nemamo izbora zbog ovog usr... zakona.

Svim curkama šaljem veliki poljubac

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Koliko ja znam ne zamrzavaju...

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Beta 0.86, u sijecnju idemo dalje.

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj RuzicaSB prvotno napisa

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

ružicaSB

Gabi avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

O neee,

molu avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

A joj vidimo se onda u sijecnju draga

sbonetic avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

RuzicaSB žao mi je draga!

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ružice SB žao mi je , ali brzo će siječanj

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

RužiceSB doći ćemo i mi do tog plusa kad tad

Kaća avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Hy curke, trebam informaciju. Ako netko zna od kad do kad je dr Lucinger na godisnjem ovo oko Bozica / Nove Godine. Rekao mi je da dođem iza Nove Godine, pa da znam napraviti plan. Thanks unaprijed.

Kaća avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

ajme sorry taj post di je odgovor mi je promaknuo, dakle od 18.12 - 12.01. je GO. Mislim i da zaslužuju...

Ela28 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Curke stigla ja doma,dobra vijest je da više nemam cistu,loša da je i moj postupak odgođen do iz 11.01.2010.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ruzice

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Ružice

Strumpfica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Neću se onda sad niti javljati na VV treći dan ciklusa kad kažete da su sve otkazali do siječnja. Osim toga, dr. Reš me danas primio, idemo u postupak u petak .
    Pa sam, da budem fer, nazvala sam svog soc ginekologa da otkažem tih 10 gonala -kad ono ljutnja i srdžba kako sad ja to otkazujem a on je to već samo za mene naručio?!?! Ne bih ja ništa otkazivala da ovi na VV nisu otkazali sve postupke do sredine siječnja i da mi na pamet nije pala ova alternativa (da li i vama soc ginekolozi prave probleme?)
    Ovako tih 10 gonala možda dobro dođe nekom drugom pacijentu (rekle ste da to treba posebno čuvati na hladnome...ne vidim smisla da ih sad podignem a ne trebaju mi)

Osoblje foruma BHany avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ružice, tako mi je žao, nadala sam se zajedno s tobom... da ćemo svi zajedno biti uspješna ekipa s transfera

Biene avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ruzice SB baš mi je žao.
    Strumpfice, to što si nazvala gin i otkazala gonale je baš fer od tebe i nisi ti kriva kaj na VV ne rade više postupke ove godine. Dobro da nisi ipak podigla gonale kao za postupak na VV sljedeće godine jer ti neće trebati kad ćeš već ove postati trudnica

molu avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

cure, podigla sam topic s hormonima, al ovo je ipak frekventnije mjesto, pa samo kratko: htjela bih ponoviti neke nalaze, izmedju ostalog i spolne hormone, pa me zanima dal to mogu vec ovaj ciklus, nakon kaj procurim od utrica, ili bi ipak bilo pametnije da pricekam moj slijedeci "normalni" ciklus?

Ja se bacila odmah u planiranje, bilo cega - tako mi lakse - zato zurim

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj molu prvotno napisa
    cure, podigla sam topic s hormonima, al ovo je ipak frekventnije mjesto, pa samo kratko: htjela bih ponoviti neke nalaze, izmedju ostalog i spolne hormone, pa me zanima dal to mogu vec ovaj ciklus, nakon kaj procurim od utrica, ili bi ipak bilo pametnije da pricekam moj slijedeci "normalni" ciklus?

Ja se bacila odmah u planiranje, bilo cega - tako mi lakse - zato zurim
    ja bih pričekala bar jedan mjesec, iako si ti uzimala čini mi se samo klomifene, jel tako? Onda :/

molu avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Tocno, samo sam na klomifenima bila. I meni pamet govori da bi bilo bolje da pricekam, al reko nije na odmet pitati nekog iskusnijeg, pa da vidim. Trenutno sam u fazi da me planiranje drzi na povrsini, pa kad vec postupak nemrem planirati, a ono krenula ja po pretragama

pepy26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Je li tko sutra na punkciji?

Strumpfica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Nikad nemam redovitu M tak da brojim fiktivne dane od M za hormone. znači pričekaj slijedeću M, ako je ne bude za nekih 30-32 dana (ili ovisno koliki ti je ciklus) broji ko da je bila i onda koji ono dan ciklusa se ide vaditi te hormone.(3-5?)..a sve sam zaboravila, no uglavnom nisam dobila M a opet mi je dr A rekao da tak izvadim hormone tj da tak brojim ko da je bila iako je nije bilo.
    a nadam se da kužiš kaj je pisac htio reći....

molu avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Strumpfica kuzim fala

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

sad me baš zvala kolegica,danas je bila na VV i dr. L je rekao da je zadnji dan u ovoj godini 11.12 i počnu opet 11.1

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

O bože pa trebali su ići 18.12. a sad odu već 11.12. A šta će jadni kad nemaju para... frendica koja je danas bila ujutro provjerit gore za transfer kaže da je sve bilo prazno a lučinger je stajao na vratima svoje ordinacije prekriženih ruku :shock: S T R A Š N O !!!!!!!!!!!

Ja sam bila oko 13 h i bila je neka gužvica ali mislim da su to sve neki novi ljudi koji se tek upučuju na vađenje raznih nalaza i tako

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

hm, jedino ako je bilo prazno rano ujutro jer ja sam došla u 10 i bilo je sve krcato, a na red kod dr. L sam došla tek u 14:30...

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Pa to je bilo oko pola 8 kad se ide na folikulometrije i čekaš transferi punkciju...tako da vjerojatno sad ima jako malo postupaka

Biene avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ako rade do 11. 12. onda meni FET ove godine očito nije bio suđen.
    Strašan mi je taj osjećaj stajanja na mjestu, na IVF sam trebala ići u veljači ove godine a zbog raznoraznih razloga išla tek u lipnju. Naravno HS, pa ništa od transfera, FET trebao biti na jesen....
    Zbog FET- a naravno nismo planirali Sloveniju, a tako bih se rado pomaknula s mjesta
    Možda druge godine sve dođe na svoje mjesto...

cerise avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

.....hej cure...ja sam bila na IVF-u prosli tjedan i ispala sam u prvom krugu nisam imala ni jednu Js te mi je dr A.rekao doci u drugom mjesecu(ajme kako je to daleko )...i sada neznam kad krenuti odmah pocetkom mjeseca ili ....kako vi to radite kad Vam vele tako :?

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

ceres, zao mi je...
    ako moze par pitanja - koja vam je dijagnoza, koliko god. i kakav si protokol dobila?

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

oops, Cerise - ispricavam se

cerise avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj frka prvotno napisa
    ceres, zao mi je...
    ako moze par pitanja - koja vam je dijagnoza, koliko god. i kakav si protokol dobila?
    ja imam 34,suprug 35,na bebi radimo 3 godine,imala sam spontani i nakon toga nikako da se primi,na VV hodamo od prosle godine 10-og mjeseca,bili smo na inseminaciji al nista i sad taj IVFi opet nista moji nalazi su dobri sve stima a kod supruga je problem astenozospermija....pila sam klomifene i dobila 8 gonala al ih je izgleda bilo premalo i sad u 2-om mjesecu neznam sto i koliko cu dobiti,nadam se vise toga nego sad

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

bit ce bolje sigurno...

ja sam imala isti protokol kao i ti i 1js - nazalost, u potpisu se vidi rezultat... ali ja se moram javiti tek u 3. ili 4. mjesecu...

cerise avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

...zasto trebas cekati tako dugo? :? kad si bila na zadnjem protokolu? oprosti na radoznalosti

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

ne znam zasto. u pon sam vadila betu... znaci postupak je bio prije tvog - poceo 27.10.

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj frka prvotno napisa
    ne znam zasto. u pon sam vadila betu... znaci postupak je bio prije tvog - poceo 27.10.
    mi smo paralelno bile u postupku, 9.11. je bila punkcija ..
    rekao je dr. A da dođem 8 dc u drugom mjesecu da dogovorimo protokol za dalje..

Opet je netko ranije neko kasnije naručen.. kojom logikom ne znam :?

Tješim se da to i nije tako dugo čekanje , samo 12, 1, 2 mjesec pa u trećem akcija..

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

ma joj, mene samo brine sto sam hormone vadila 4./5. mj. ove godine tak da ce u 3. ili 4. (kad vec dodjem na red) trebati sve to ponoviti... tak da mislim da cu se i ja uredno pojaviti u 2. mjesecu ili pocetkom 3. ako mi tako ciklus padne...nije mi bas jasno po kojem kriteriju to ide, ali vjerovatno ima veze s tim da sam ja bar dosla do transfera...

jos nesto, curke - zadnja M mi je bila 24.10. i evo tek danas mi je nesto pocelo brljaviti, a inace su mi ciklusi 25-26 dana. ali ovo fakat brljavi -to nije M! inace su mi full obilne i bolne 1. i 2. dan, a sada samo neki smedji iscjedak - kao na kraju M. vidim da je M vecini nakon postupka obilnija, a meni evo obratno.. je l to normalno i ok?

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

frka meni je isto nakon postupka tj nakon utrica menga na pocetku samo brljavljenje smedje a onda tek krene.I isto tako mi se ciklus produzi jer preko utrica nikad ne procurim, tako da mislim da je i to kod tebe normalno nista ne brini.

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Šiškica prvotno napisa

mi smo paralelno bile u postupku, 9.11. je bila punkcija ..
    rekao je dr. A da dođem 8 dc u drugom mjesecu da dogovorimo protokol za dalje..

Opet je netko ranije neko kasnije naručen.. kojom logikom ne znam :?

Tješim se da to i nije tako dugo čekanje , samo 12, 1, 2 mjesec pa u trećem akcija..
    Družimo se u veljači...budemo se ko mice mace

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

frka meni je isto nakon postupka tj nakon utrica menga na pocetku samo brljavljenje smedje a onda tek krene.I isto tako mi se ciklus produzi jer preko utrica nikad ne procurim, tako da mislim da je i to kod tebe normalno nista ne brini.
    hvala, Ruzice
    evo mene u 4 ujutro za kompom cekajuci da ketac pocne djelovat - mislim da prava samo sto nije krenula...

maya3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

pozz curke bez obzira na moj već sad podugi staž u MPO ja nikada nisam vadila potrebne hormone (Dr.L. mi ih nije ni propisao) zanima me koje sve hormone treba vaditi i koji liječnik mi daje uputnicu opća praksa ili ginić? molim ako netko ima taj nalaz neka mi napiše tražene hormone Može i na pp hvala unaprijed

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

spolni hormoni
    FSH
    LH
    Prolaktin
    Progesteron
    Estradiol
    Testosteron
    +hormoni stitnjace
    FT3
    FT4
    TSH

Uputnicu ti moze dati soc.gin. iako su meni znali raditi problem oko hormona stitnjace i slati me doktoru opce prakse po tu uputnicu ali ni to mi nije bio problem odem ja i do njega

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •