Meni mirisi na dobro ovaj tvoj dogovor s Resom.Zelim ti od srca najljepsi poklon za Bozic.Biene prvotno napisa
![]()
Meni mirisi na dobro ovaj tvoj dogovor s Resom.Zelim ti od srca najljepsi poklon za Bozic.Biene prvotno napisa
![]()
Strumfica, super si ti to izorganizirala. Sretno, ~~~~~~~~
![]()
Gabi u kojoj si ti fazi ?
Jel te dr. ipak primio u postupak ?
Šiškice draga nisam u postupku. I ja sam izvisilaŠiškica prvotno napisa
. Idem u srijedu gore na vađenje krvi i šaljem nalaze u Mb, a i Reš mi je jedna od opcija...ne znam.
Cure, čitam i mogu jedino reći da mi je žao. Mogu misliti kako li je tek doktorima koji su uvijek nalazili neki put za sve nas, ovo je kao u slijepoj ulici ...![]()
Zašto mi se čini da im baš hoće srezati uspješnost, još uz odredbe novog zakona![]()
drage moje imam jedno pitanjce. Da li na kraju smrzavaju JS na VV-u ili ne? Moja prijateljica neki dan bila na punkciji, imala brdo JS, ali joj nisu zamrznuli pa mi sada ništa nije jasno....
Znam da uspješnost odmrzavanja JS je jako mala, ali sad se držimo i za slamku kad nemamo izbora zbog ovog usr... zakona.
Svim curkama šaljem veliki poljubac![]()
Beta 0.86, u sijecnju idemo dalje.
ružicaSB![]()
RužiceSBdoći ćemo i mi do tog plusa kad tad
Hy curke, trebam informaciju. Ako netko zna od kad do kad je dr Lucinger na godisnjem ovo oko Bozica / Nove Godine. Rekao mi je da dođem iza Nove Godine, pa da znam napraviti plan. Thanks unaprijed.
ajme sorry taj post di je odgovor mi je promaknuo, dakle od 18.12 - 12.01. je GO. Mislim i da zaslužuju...
Curke stigla ja doma,dobra vijest je da više nemam cistu,loša da je i moj postupak odgođen do iz 11.01.2010.
Ruzice![]()
Neću se onda sad niti javljati na VV treći dan ciklusa kad kažete da su sve otkazali do siječnja. Osim toga, dr. Reš me danas primio, idemo u postupak u petak .
Pa sam, da budem fer, nazvala sam svog soc ginekologa da otkažem tih 10 gonala -kad ono ljutnja i srdžba kako sad ja to otkazujem a on je to već samo za mene naručio?!?! Ne bih ja ništa otkazivala da ovi na VV nisu otkazali sve postupke do sredine siječnja i da mi na pamet nije pala ova alternativa (da li i vama soc ginekolozi prave probleme?)
Ovako tih 10 gonala možda dobro dođe nekom drugom pacijentu (rekle ste da to treba posebno čuvati na hladnome...ne vidim smisla da ih sad podignem a ne trebaju mi)
Ružice, tako mi je žao, nadala sam se zajedno s tobom... da ćemo svi zajedno biti uspješna ekipa s transfera![]()
Ruzice SB baš mi je žao.
Strumpfice, to što si nazvala gin i otkazala gonale je baš fer od tebe i nisi ti kriva kaj na VV ne rade više postupke ove godine. Dobro da nisi ipak podigla gonale kao za postupak na VV sljedeće godine jer ti neće trebati kad ćeš već ove postati trudnica![]()
cure, podigla sam topic s hormonima, al ovo je ipak frekventnije mjesto, pa samo kratko: htjela bih ponoviti neke nalaze, izmedju ostalog i spolne hormone, pa me zanima dal to mogu vec ovaj ciklus, nakon kaj procurim od utrica, ili bi ipak bilo pametnije da pricekam moj slijedeci "normalni" ciklus?
Ja se bacila odmah u planiranje, bilo cega - tako mi lakse - zato zurim![]()
ja bih pričekala bar jedan mjesec, iako si ti uzimala čini mi se samo klomifene, jel tako? Onda :/molu prvotno napisa
Tocno, samo sam na klomifenima bila. I meni pamet govori da bi bilo bolje da pricekam, al reko nije na odmet pitati nekog iskusnijeg, pa da vidim. Trenutno sam u fazi da me planiranje drzi na povrsini, pa kad vec postupak nemrem planirati, a ono krenula ja po pretragama![]()
Nikad nemam redovitu M tak da brojim fiktivne dane od M za hormone. znači pričekaj slijedeću M, ako je ne bude za nekih 30-32 dana (ili ovisno koliki ti je ciklus) broji ko da je bila i onda koji ono dan ciklusa se ide vaditi te hormone.(3-5?)..a sve sam zaboravila, no uglavnom nisam dobila M a opet mi je dr A rekao da tak izvadim hormone tj da tak brojim ko da je bila iako je nije bilo.
a nadam se da kužiš kaj je pisac htio reći....
sad me baš zvala kolegica,danas je bila na VV i dr. L je rekao da je zadnji dan u ovoj godini 11.12 i počnu opet 11.1
O bože pa trebali su ići 18.12. a sad odu već 11.12. A šta će jadni kad nemaju para... frendica koja je danas bila ujutro provjerit gore za transfer kaže da je sve bilo prazno a lučinger je stajao na vratima svoje ordinacije prekriženih ruku :shock: S T R A Š N O !!!!!!!!!!!
Ja sam bila oko 13 h i bila je neka gužvica ali mislim da su to sve neki novi ljudi koji se tek upučuju na vađenje raznih nalaza i tako
hm, jedino ako je bilo prazno rano ujutro jer ja sam došla u 10 i bilo je sve krcato, a na red kod dr. L sam došla tek u 14:30...
Pa to je bilo oko pola 8 kad se ide na folikulometrije i čekaš transferi punkciju...tako da vjerojatno sad ima jako malo postupaka
Ako rade do 11. 12. onda meni FET ove godine očito nije bio suđen.
Strašan mi je taj osjećaj stajanja na mjestu, na IVF sam trebala ići u veljači ove godine a zbog raznoraznih razloga išla tek u lipnju. Naravno HS, pa ništa od transfera, FET trebao biti na jesen....
Zbog FET- a naravno nismo planirali Sloveniju, a tako bih se rado pomaknula s mjesta![]()
Možda druge godine sve dođe na svoje mjesto...
.....hej cure...ja sam bila na IVF-u prosli tjedan i ispala sam u prvom krugu nisam imala ni jednu Jste mi je dr A.rekao doci u drugom mjesecu(ajme kako je to daleko
)...i sada neznam kad krenuti odmah pocetkom mjeseca ili ....kako vi to radite kad Vam vele tako :?
ceres, zao mi je...![]()
ako moze par pitanja - koja vam je dijagnoza, koliko god. i kakav si protokol dobila?
ja imam 34,suprug 35,na bebi radimo 3 godine,imala sam spontani i nakon toga nikako da se primi,na VV hodamo od prosle godine 10-og mjeseca,bili smo na inseminaciji al nista i sad taj IVFi opet nistafrka prvotno napisa
moji nalazi su dobri sve stima a kod supruga je problem astenozospermija....pila sam klomifene i dobila 8 gonala al ih je izgleda bilo premalo
i sad u 2-om mjesecu neznam sto i koliko cu dobiti,nadam se vise toga nego sad
![]()
bit ce bolje sigurno...![]()
ja sam imala isti protokol kao i ti i 1js - nazalost, u potpisu se vidi rezultat... ali ja se moram javiti tek u 3. ili 4. mjesecu...
...zasto trebas cekati tako dugo? :? kad si bila na zadnjem protokolu? oprosti na radoznalosti![]()
ne znam zasto. u pon sam vadila betu... znaci postupak je bio prije tvog - poceo 27.10.
mi smo paralelno bile u postupku, 9.11. je bila punkcija ..frka prvotno napisa
rekao je dr. A da dođem 8 dc u drugom mjesecu da dogovorimo protokol za dalje..
Opet je netko ranije neko kasnije naručen.. kojom logikom ne znam :?
Tješim se da to i nije tako dugo čekanje, samo 12, 1, 2 mjesec pa u trećem akcija..
ma joj, mene samo brine sto sam hormone vadila 4./5. mj. ove godine tak da ce u 3. ili 4. (kad vec dodjem na red) trebati sve to ponoviti... tak da mislim da cu se i ja uredno pojaviti u 2. mjesecuili pocetkom 3. ako mi tako ciklus padne...nije mi bas jasno po kojem kriteriju to ide, ali vjerovatno ima veze s tim da sam ja bar dosla do transfera...
jos nesto, curke - zadnja M mi je bila 24.10. i evo tek danas mi je nesto pocelo brljaviti, a inace su mi ciklusi 25-26 dana. ali ovo fakat brljavi -to nije M! inace su mi full obilne i bolne 1. i 2. dan, a sada samo neki smedji iscjedak - kao na kraju M. vidim da je M vecini nakon postupka obilnija, a meni evo obratno.. je l to normalno i ok?
frka meni je isto nakon postupka tj nakon utrica menga na pocetku samo brljavljenje smedje a onda tek krene.I isto tako mi se ciklus produzi jer preko utrica nikad ne procurim, tako da mislim da je i to kod tebe normalno nista ne brini.![]()
Družimo se u veljači...budemo seŠiškica prvotno napisa
ko mice mace
hvala, RuziceRuzicaSB prvotno napisa
![]()
evo mene u 4 ujutro za kompom cekajuci da ketac pocne djelovat - mislim da prava samo sto nije krenula...
pozz curkebez obzira na moj već sad podugi staž u MPO ja nikada nisam vadila potrebne hormone (Dr.L. mi ih nije ni propisao) zanima me koje sve hormone treba vaditi i koji liječnik mi daje uputnicu opća praksa ili ginić? molim ako netko ima taj nalaz neka mi napiše tražene hormone Može i na pp hvala unaprijed
![]()
spolni hormoni
FSH
LH
Prolaktin
Progesteron
Estradiol
Testosteron
+hormoni stitnjace
FT3
FT4
TSH
Uputnicu ti moze dati soc.gin. iako su meni znali raditi problem oko hormona stitnjace i slati me doktoru opce prakse po tu uputnicu ali ni to mi nije bio problem odem ja i do njega![]()