ma joj, mene samo brine sto sam hormone vadila 4./5. mj. ove godine tak da ce u 3. ili 4. (kad vec dodjem na red) trebati sve to ponoviti... tak da mislim da cu se i ja uredno pojaviti u 2. mjesecuili pocetkom 3. ako mi tako ciklus padne...nije mi bas jasno po kojem kriteriju to ide, ali vjerovatno ima veze s tim da sam ja bar dosla do transfera...
jos nesto, curke - zadnja M mi je bila 24.10. i evo tek danas mi je nesto pocelo brljaviti, a inace su mi ciklusi 25-26 dana. ali ovo fakat brljavi -to nije M! inace su mi full obilne i bolne 1. i 2. dan, a sada samo neki smedji iscjedak - kao na kraju M. vidim da je M vecini nakon postupka obilnija, a meni evo obratno.. je l to normalno i ok?

ili pocetkom 3. ako mi tako ciklus padne...nije mi bas jasno po kojem kriteriju to ide, ali vjerovatno ima veze s tim da sam ja bar dosla do transfera...
, samo 12, 1, 2 mjesec pa u trećem akcija..
...javit cu!! Za sada znam da dr A nema skoro cijeli 10mj,ali to vec vjerojatno znate i da se nama koje smo kod njega opet sve pomice ...a ja ionako jos nikuda nisam stigla (ni na 1 postupak,PCOS- nisam reagirala ni na klomifene ni na femaru), a sada cu citam jos biti i pokusni kunic...Eh, da je meni i te tri stanice (ovo je stvarno crni humor,oprostite). Zelim nam svima svu srecu, trebat ce nam! Pozdravi, drzmo se!!
jer ionako mi je veljaca taaaaako daleko