ja sam imala spontani u osmom tjednu, meni je rekao tek za tri četiri mjeseca,romanica prvotno napisa
ja sam imala spontani u osmom tjednu, meni je rekao tek za tri četiri mjeseca,romanica prvotno napisa
prije svega pozdrav svima..
ja sam isto na VV od 09 mj. i obavila sam papirologiju da bi mogla krenuti u postupak negdje 02 ili 03 mj 2010.
idem kod dr.L.
za sada toliko od mene..
ima li još netko za 02 ili 03 mj tu?
ja idem u drgom dr Ltanjack36 prvotno napisa
super..
ja krajem prvog idem na dogovor..kad ću početi sa gonalima
ja još jednom poslala istu poruku..upsfranka76 prvotno napisa
krajem prvog idem na pregled i počinjem sa gonalima
tanjack možeš li mi reći nakon što si predala papire jesi li još trebala obavljati kakve nalaze u međuvremenu ... znači od 9 mjeseca čekaš za postupak? S obzirom da ću ja tek predati papire u veljači, znači da ja do ljeta sigurno nisam u postupku ...tanjack36 prvotno napisa
Pozdrav svima,imam jedno pitanje cure koje ste "stare" pacijentice na VV-u a bile ste u postupku po novom zakonu dali ste trebali one famozne potvrde pravnik,psiholog itd.
Svima želim sve najbolje u novoj godini i da nam se ispuni naša najveća želja!
Ne, za stare pacijentice ne treba nikakva dodatna administracija niti potvrde.anastazija1 prvotno napisa
Ja sam na vv od 3.2009.i još nisam imala postupak.Nadam se u 1.2010![]()
Drage cure,
trebala bi mi jedna informacija. Trebala bi vaditi hormone 3. dan ciklusa, a to mi pada u subotu, da li netko zna je li laboratorij radi subotom i da li se treba naručivati?
Imam pitanje za rodice...
Možete mi savjetovati kada je najbolje doći za vađenje bete i za koliko su gotovi nalazi?
Vadim betu u ponedjeljak i prvi mi je put. :?
Vadiš ujutro oko 8, a po rezultate dođeš kod doktora od 12-13.pepy26 prvotno napisa
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pozitivnu ß![]()
Najbolje da nazoves i pitas, ako slucajno ne rade izvadi ih u petak ili ponedjeljak.Hormoni se mogu vaditi izmedju 2-og i 5-og dc.mazica79 prvotno napisa
Ja ću samo dodati, da mi je neobično i tužno istovremeno gledati trenutno danima prazne stranice VV-a na kojoj se ništa ne događa... Čak i za ovo vrijeme, prerano...O razlozima je ionako suvišno pisati.
potpisujem andream i navijam iz sveg srca za dobra stara vremena na VVandream prvotno napisa
iako danima saznajem privatno za nove trudnice s VV-a
Gore je stvarno sablasno prazno. Skroz neobična slika za VV.
Ali istina je za trudnice. Evo ja danas vadila betu - 483,2.
Jedna cura prije mene 600 i nešto.
valentine prvotno napisa
Valentine ČESTITAM, mogu li pitati čija si ti i ova cura prije tebe pacijentica? Lučinger ili Alebić? I kakvu si stimulaciju primala ali i ona cura?
HVALA I JOŠ JEDNOM ČESTITKE OD SRCA :D :D :D :D :D :D
Valentine ČESTITAM, mogu li pitati čija si ti i ova cura prije tebe pacijentica? Lučinger ili Alebić? I kakvu si stimulaciju primala ali i ona cura?
HVALA I JOŠ JEDNOM ČESTITKE OD SRCA :D :D :D :D :D :D[/quote]
Ta cura je od dr. L. Primila je 28 gonala i dobila 6 js.
Tri embrija vraćena a tri js zamrznute.
Ja sam isto od dr. L (sad - naslijedio me je od dr. J![]()
Imala sam FET (stumulacija sa 20 gonala, 16 js, sve oplođene, prvi ET - biokemijska trudnoća, 2 FET uspješan-curka od 4,5 godine i evo ovaj drugi FET).
Čestitke svim trudnicama i veseli blagdani ,a što se tiće dr. naravno da su od dr.L. ,čini mi se da je dr. A. nešto fulao u svojim protokolima s pacijenticama, ova godina nije bila njegova ,nadam se da će sljedeća biti bolje dobitna jer sam i sama u postupku u veljači ,pa očekujem veliki +.
Na žalost, nije ni jednom ni drugom lako u ovom vakuum prostoru.
Kako je meni dr A rekao, najveći problem im je upravo oplodnja samo tri js, pa sve ide prema tom cilju što je naravno nedovoljno u MPO vodama i sve se onda tome podređuje, i protokol i sve drugo. Nadamo se da je ovakvo uhodavanje samo kratkog vijeka i da će se opet sve vratiti na staro jer naravno da su onda i rezultati porazniji.
Cure koje ste bile nedavno u postupcima ne zaboravite popuniti onu anketu, ako već niste![]()
Valentine tebi i frendici čestitam :D :D
A što se tiče dr. A nadam se da će se ipak okrenuti jačim stimulacijama jer izgleda da ovog nema uspjeha
Pitanjce suborke sa Petrove: trebam drugo mišljenje pa sam mislila iskoristiti vašeg dr. L - kako se kod njega naručuje - evo, zovem ali samo se javlja sekretarica. Postoji li koji termin kad se javlja sestra na telefon?![]()
Da obično se javi od 13-14 ako nisu već na kolektivnom odmoru jer sad bi trebali imati pauzu mjesec dana
nisu na kolektivnom sad sam razgovarao sa sestrama...rade do petka 18.12. (u petak malo skraćeno radi domjenka)...
znaći zvati od 13 do 14 , jel imam dobar br 235 3893 ?
ja hodočastim na VV od 1998. g. i ovakvu pustoš još nisam imala prilike vidjeti. Stvarno je tužno.
Rade do petka 18.12., a počinju opet 11.01.
valentine čestitam.
tebi stvarno idu smrzlići. Ja bi pisala g. ministru o tvom slučaju da promijeni tu pogrešku i da nam bude još FET-usića
xMimek prvotno napisa
![]()
Hvala curke![]()
Možda bi i trebala pisati ministru.
A kaj se tiče VV, prijavljujem još jednu trudnicu, isto FET.
Bila je danas sa mnom na vađenju bete.
cure čestitam svim novim trudnicama, ja sam prošle godine 20.12. vadila svoju prvu betu i saznala da sam trudna. tako mi je tužno čitati kako su čekaonice poluprazne i tužne...
evo mi smo jučer ispratili doktore i sestre na domjenak i dogovorili start u siječnju :D
baš super milivoj da si ih ispratio, prošlih nekoliko godina ja sam ispraćivala na godišnje i isto tako dočekivala među prvima nakon godišnjih, a sada konačno i ja imam pune ruke posla :D :D :Dmilivoj73 prvotno napisa
od sveg srca vam želim uspješan postupak u siječnju
milivoj73 bravo za dogovor :D Odmilivoj73 prvotno napisa
vam želim da je dobitni.
x :D :D :DBebel prvotno napisa
Sretan i blagoslovljen Božić svom osoblju VV a posebno našem dr A !!!
I naravno svim pacijentima sretan Božić i ispunjenje najveće želje
Sretan i blagoslovljen Božić svom osoblju VV-a a posebno našem dragom dr Lučingeru!!!
Cure i vama Sretan i Blagoslovljen Božić!!!![]()
Sretan Božić svima.![]()
![]()
Sretan Božić dragoj ekipi VV bez kojih ne bi dočekali naš prvi Božić utroje![]()
nela. prvotno napisa
![]()
Sretan Božić ekipi s Vuka koja je prošle godine očito jako dobro pročitala moje pismo djedu Mrazu.
sretna35 prvotno napisa
![]()
PRIDRUŽUJEM SE ČESTITKAMA U NADI DA ĆE 2010 SVIMA NAMA DONIJETI MIR I ZADOVOLJSTVO
Svima s VV-a...divnim doktorima, sestrama, ekipi iz laba...![]()
Sretan Božić, ugodne blagdane...odmora u ugodnom i opuštenom ozračju...sretnu i uspješnu Novu godinu.
Sretno i svim suborkama i suborcima s VV-a ... s nadom u ostvarenje najveće želje, ali i svih drugih stvari koje vam obilježavaju život![]()
Sretan Božić svima!
Evo mi smo očito bili na VV taj zadnji dan jer je bilo svega nekoliko parova i taj dan mi se činio sretnim jer su dvije djevojke saznale sretne vijesti - nije se moglo ne primjetiti
Kako smo mi tek početnici, taj dan smo dali uzorak za spermiogram i imamo prvi dogovor u Novoj g. 8 dan ciklusa.
E, da, Valentine - čestitam!!!!!!!!!!!!!! :D :D