Stranica 29 od 42 PrviPrvi ... 19272829303139 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,401 do 1,450 od 2061

Tema: POTPOMOGNUTA NA VUKU VRHOVCU

Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

ela28 ne tuguj brzo će 5. mj.

Ela28 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    A joj baš mi je žao Ela28:sad:
    Draga moja a što se može.Nije mi drago,ali valjda je tako moralo biti!

Ela28 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Mimek prvotno napisa Vidi poruku
    ela28 ne tuguj brzo će 5. mj.
    Nije da tugujem nego tome se zaista nisam nadala kad pročitam kod nekih cura po 12 ili 13 jajnih stanica.To me zbunjuje

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

cure zna li tko koje sestre rade kod dr.Lučingera HITNO mi treba ta info

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj laky prvotno napisa Vidi poruku
    cure zna li tko koje sestre rade kod dr.Lučingera HITNO mi treba ta info
    Radi Ivanka(ona nova što je zamjenila Mariju) sigurno i mislim Sonja ali za nju nisam siguran...pozdrav tm i LU

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj milivoj73 prvotno napisa Vidi poruku
    Radi Ivanka(ona nova što je zamjenila Mariju) sigurno i mislim Sonja ali za nju nisam siguran...pozdrav tm i LU
    Meni se čini da se one stalno mjenjaju bar dok sam ja bila gore

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Ela28 prvotno napisa Vidi poruku
    Nije da tugujem nego tome se zaista nisam nadala kad pročitam kod nekih cura po 12 ili 13 jajnih stanica.To me zbunjuje
    Da ako idu sa ful stimulacijom a ova kombinacija na kojoj si ti bila nije baš dobitna, ja sam isto bila u 11 mj. i primila 10 komada goanala i klomifene i samo 1 j.s. koja se nije ni oplodila, druge cure su imale 2 - 6 njaviše s ovom kombinacijom ljekova

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Bok cure.
    Evo ja se jučer vratila sa punkcije.Dosta boli bar mene.Nažalost nema ništa ni jedna jajna stanica.Od nas 6 kod 3 nije bilo ništa.Tako da ja nisam ni stigla do toliko očekivanog svog prvog postupka.Baš sam tužna.Potrošila sam 10 klomifena i 6 gonalfa.Sad iduća šansa tek u 5.mjesecu.

oprosti, draga Ela, pretpostavljam kako ti je, jednom sam ja na samom klomifenu imala folikul u kojem nije bilo jajne stanice. Ali daj mi reci kod kojeg si liječnika na Vuk Vrhovcu i kod kojeg su ove druge dvije bez j.s. ? Kod kojeg su liječnika ove druge dvije djevojke kod kojih je nađeno j.s. i kakve su stimulacije imale?

Bilo bi također dobro da ispuniš upitnik u mom potpisu jer je svaka informacija o uspješnosti bitna u fazi kad skupljamo te podatke.

Ela28 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    oprosti, draga Ela, pretpostavljam kako ti je, jednom sam ja na samom klomifenu imala folikul u kojem nije bilo jajne stanice. Ali daj mi reci kod kojeg si liječnika na Vuk Vrhovcu i kod kojeg su ove druge dvije bez j.s. ? Kod kojeg su liječnika ove druge dvije djevojke kod kojih je nađeno j.s. i kakve su stimulacije imale?

Bilo bi također dobro da ispuniš upitnik u mom potpisu jer je svaka informacija o uspješnosti bitna u fazi kad skupljamo te podatke.
    U mojoj grupi je bilo nas 7 sve kod doktora Alebića.Nas tri nismo imale ništa,ostale cure su imale po 1,2,5 i za jednu curu neznam...E sad za stimulaciju baš ne znam znam da su spominjale klomifene,menopur i dalje se ne sjećam.Nama 4 je to bila prva punkcija.Ok,idem ispuniti taj upitnik.

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

I meni se isto dogodilo. Kutija Klomifema i + čak 2 Gonala.. jedan folikul bez jajne stanice..
    Znam da nije smak svijeta , al nema šanse da više tako trošim vrijeme , živce i sve ostalo..
    M mi se tek sad s trećim ciklusom vratila u normalu..
    Od sad idem samo na jače stimulacije..
    i da kod dr. A. sam... i isto taj dan nisam bila jedina bez js.

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Cure bok,
    redovno vas pratim, mada se ne javljam. Idem u 2/10 na prvi IVF, kod dr L. Zanima me vaša iskustva s bolovanjima kod IVFa. Koliko obično dana to bude, da li ti dr. napiše preporuku ili ti odredi primarni doktor, itd. Naime , moram to dobro zakamuflirat u firmi, pa čisto da znam kak da se izorganiziram.

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj TroYa prvotno napisa Vidi poruku
    Cure bok,
    redovno vas pratim, mada se ne javljam. Idem u 2/10 na prvi IVF, kod dr L. Zanima me vaša iskustva s bolovanjima kod IVFa. Koliko obično dana to bude, da li ti dr. napiše preporuku ili ti odredi primarni doktor, itd. Naime , moram to dobro zakamuflirat u firmi, pa čisto da znam kak da se izorganiziram.
    Dobrodosla draga TroYa i brzo se prebacila na trudnicki podforum.

Bolovanje otvara ljecnik opce prakse prema naputku specijalista. Ja sam samo dosla sa uputnicom i nalazima (povijest bolesti sam morala kopirati i ostaviti docu kopiju). Duljina bolovanja propisana je pravilnikom (N97, zenska neplodnost 14 dana, N98 komplikacije pri MPO 21 dan) ali naravno doktor moze produljiti bolovanje ukoliko to specijalist preporuci. Ja sam konkretno bila 4 tjedna na bolovanju ali samo iz razloga sto sam iz Du pa nisam mogla putovati Du-Zg svako dva-tri dana na folikulometriju tijekom stimulacije. Inace bi mi dva tjedna bila skroz dovoljna.
    Neka ti veljaca bude plodna! SRETNO! :wink:

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno smjestaj u zg

Zna li netko za zgodan (i povoljan naravno) smjestaj u blizini VVa? Nesto sto bi mogla iznajmiti na 3 tjedna, mozda cak i neki B&B, pansion.... Prvi put sam koristila smjestaj kod rodbine ali ovo proljece bi pokusala naci nesto gdje bi bila sama. Nisam nezahvalna da me ne shvatite krivo ali treba mi mir...
    Mozete kontakt na PP.

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Na VV imaju adrese osoba koje iznajmljuju-pitaj sestre one će ti dati

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj legal alien prvotno napisa Vidi poruku
    Zna li netko za zgodan (i povoljan naravno) smjestaj u blizini VVa? Nesto sto bi mogla iznajmiti na 3 tjedna, mozda cak i neki B&B, pansion.... Prvi put sam koristila smjestaj kod rodbine ali ovo proljece bi pokusala naci nesto gdje bi bila sama. Nisam nezahvalna da me ne shvatite krivo ali treba mi mir...
    Mozete kontakt na PP.
    Naslov: smještaj
    • Gotesmann Nada 01 2431 003; 0915046874 Dugi dol 24
    80 kn dan po osobi, dijeli se kuhinja i kupatilo.

• Kovač Vlatka 01 2431 205 Dugi dol 28

• Babić Vlatka 01 2431 109 Dugi dol 32a
    neka starija žena sama je.. živi s gostima u istom stanu..100 kn dan po osobi cijena.

• Benić Đurđa 01 2431007, Dugi dol 6.
    100 kn dan po osobi, dijeli se kupatilo i kuhinja.

• MIhalko Katarina 01 2330 -891,0981828707 Pokornoga 14.
    220 kn dan po apartmanu, kuhinja se dijeli.

• Maksimir, novonamješteni apartmani, parking, blizina bolnica, cijena dnevnog najma 250 kn/dan, Oboj.
    telefon: 091/2342-335

• ZAGREB superkomf. luks sobe i apart. tuš WC sat klima internet parking TV bazen, već od 195kn + doručak. (350 KN/dan DVOKREVETNA)
    http://www.vila-marija.info, Potočka 18 Dubrava,telefon: 01/2917-928

• Zagreb, apartman kompletno opremljen izvrsna lokacija, tramvajska zona od 3 na više dana . Jordanovac 3.
    telefon: 098/9009-432
    Jedna lukava stranica :
    http://www.hellotourist.net/keresese...e.php#eredmeny

valjda smijem ovdje staviti da i ostale cure vide ovo mi stoji u INBOX-u odavdu

SRETNO

TOMISLAVA avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Danas sam dobila nalaze od pretraga, Hbs i anti Hbc je negativno a kod anti Hbs piše <5 mUI/ml, da li netko zna šta to znači. Malo me kopka

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

haj svima...eto nas u postupku na VV...danas 5.dc...sami smo se piknuli i preživjeli
    ...gore je dosta gužva ali na to smo se već navikli...
    ~~~~~~~~~~svima u postupku

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

zelim se zahvaliti curama koje su u prosli pon samnom cekale betuako su na forumu, prekrasne ste i nadam se da ce i vama netko donijeti srecu kao sto je jedna od vas meni

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

haj svima...eto nas u postupku na vv...danas 5.dc...sami smo se piknuli i preživjeli
    :-d
    sretnoooo

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

pa dobro ketty, jel se to tebi može čestitati? Pričaj, draga Ketty, pričaj.....

dubicanac1 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

haj svima...eto nas u postupku na VV...danas 5.dc...sami smo se piknuli i preživjeli
    drzimo vam fige i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da u 11-om.mjesecu mirisete jednu malu smrdavu guzu sretnooo...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ketty28 cestitam od srca to je prekrasno. daj malo vise detalja molim te, kod koga si bila na postupku, koju stimulaciju si imala, koliko si JS dobila?

Od ti zelim mirnu i skolsku trudnocu!

slavonka2 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Bravo Milivoj73 za pikanje

A mi šaljemo puno vibrica za sve naše rodice, za što god da vam treba....

I čekamo nove trudice u ovom najkraćem mjesecu u godini...

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

curke je li netko od vas bio na pravno-psihološkom savjetovanju na VV-u? Kako to izgleda i koliko dugo se čeka za termin? Hvala unaprijed.

Svima puno vibrica do neba za uspješne postupke, velike bete, pozitivan duh ~~~~~~~~~~~~~~~~

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

milivoj73 bravo i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i za vas u vaš postupak

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ketty čestitam

Biene avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

[QUOTE=Tibi;1531987]curke je li netko od vas bio na pravno-psihološkom savjetovanju na VV-u? Kako to izgleda i koliko dugo se čeka za termin? Hvala unaprijed.

Svima puno vibrica do neba za uspješne postupke, velike bete, pozitivan duh ~~~~~~~~~~~~~~~~ [/QUOTE
    Za pp savjetovanje se naručiš kod sestre, ne znam koliko se dugo čeka, mislim da ide dosta brzo. Savjetovanje je od 11,30 do 12,30. Psihologica je ok, uđete ti i TM, ona vas pita o dosadašnjim postupcima, uglavnom ugodan razgovor od 15 min.
    Pravnica govori ono što mora, o zakonu i još svašta, no ja nju baš iskreno i nisam slišala.
    Dobijete njihove potpise na formulare i to ide u karton.
    Sretno.

mimimuc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Bokić, curke , trebam pomoć i savjet .

Pitam u ime cure koja nije na forumu. Na povijesti bolesti joj je pisalo naručiti 10 Menopura , ali ona je potrošila 13 , 3 su joj dali na VV , i rekli su da ta 3 mora vratiti , da njen gin. naruči ako će joj HZZO to odobriti , ako ne mora ih kupiti . Kakva je inače bila gore praksa , jel se moralo vračati to kaj su oni pikali kome je falilo ?

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ja nisam morala vratiti. 30 sam dobila od prim. gin. i dva su mi dali gore. Ne znam da je netko morao vraćati. Nešto novo sad?

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj vikki prvotno napisa Vidi poruku
    Ja nisam morala vratiti. 30 sam dobila od prim. gin. i dva su mi dali gore. Ne znam da je netko morao vraćati. Nešto novo sad?
    30 je bilo max koliko smo mogle dobit na račun HZZO-a, a sad se situacija promjenila
    ovo šta je mimimuc napisala ima logike i mislim da sam čak ja upozorila da bi se to u ovim blagim stimulacijama moglo događat

mimimuc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

I ja sam u prošloj stimulaciji potrošila 29 kom. i kad me uhvatila panika kaj sad ako nebudem imala dosta (predzadnje pikanje) sestra veli , kaj se sekiram dali mi budu oni ako bude falilo, nitko nije spominjao vračanje.

Zato pitam , malo mi je bilo čudno jer ona mora vratiti . I nekima je prepisano 15 , a nekima 10 . Sve mi je to bljak..... i onda kao rade na natalitetu.

Hvala cure na odgovoru, ona se sljedeći tjedan mora javiti gore i donijeti ta 3 komada, ako joj ne odobri HZZO , mora kupiti (ili ćemo nešto skemijati , ja ih tak imam viška )

Jedna velika pusa mojim suborkama sa VV

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ovo što pišeš Minimuc mi je ful čudno i ja sam u predzadnjem postupku spucala 32 menopura a sad mi je isto napisao 10 i to mi se računa pod postupak isto ko i za 1. put a ovo mi uopće nije uredu da su curi rekla da sama kupuje i vraća još 3 komada kad bi u biti mogla dobiti i 30 ako joj dr. tako prepiše i kako će joj sad so.gin. naručiti još samo 3... znam da bi moj poludio da mu tako dođem iovako traži sve moguće potvrde od specijaliste da ne bi još on morao nešto platiti.
    Čitava pomutnja

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Bokić curke
    ja sam ovdje nova što se tiče javljanja ali vas redovno čitam...
    inače sam na liječenju na VV i to već godinu dana...
    ovaj tjedan sam završila sa klomifenima...kako su mi se napravile najmanje 10 stanica drL mi ne želi raditi inseminaciju nego odmah IVF.koji nisam očekivala...malo me strah ...
    zanima me kolko ih sada može oploditi i vratiti i dali se mogu zamrzavati samo jajne stanice...kod supruga je sve OK...

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Oplodit će u dogovoru s tobom - najviše 3 stanice - i toliko ti ih i vratiti (budu li se razvijale). Kako je sa zamrzavanjem, ne znam.

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

jučer sam bila kod njega i spomenio mi je da bi postupak mogao već biti u ponedjeljak...tek sam sada pročitala da moram imati svu onu dokumentaciju ali ju mi nismo napravili...jer nismo znali...koja je vjerovatnost da mi zbog toga neće moći sve to raditi...

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Zamrzavaju samo jajne stanice i to samo koje biologica ocjeni kao najbolje (da će preživjeti odmrzavanje), pogledaj malo postove na Građanima protiv Mpo zakona tamo se stvarno dosta pisalo o novostima vezanima uz novi zakon
    U svakom slučaju to što ideš na IVF je bolje, veće su šanse za uspjeh nego sa AIH

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ako ti je rekao da će ti napraviti IVf onda bi mu ja vjerovala bez obzira što nemaš potvrde koje inače zahtjevaju, mislim da je suludo raditi AIH sa 10 folikula, opasnost od višestruke trudnoće se povećava i vjerujem da dr. ne želi eksperimentirati, tako se i meni jednom desilo samo sam imala 5 folikula

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mimi kako si to izdržala...dali boli punkcija?
    kolko to sve ukupno traje...sorry na pitanjima ali sada ne mogu dočekati subotu da vidim što će mi na kraju reći....jako sam nestrpljiva...

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Bolnost punkcije je dosta individualna, mene prvi put nije jako bolilo ali tada nisam imala endo. cistu poslije me bolilo na jajniku gdje se nalazi cista jer su folikuli teško dostupni, no izdržala sam i to, ne traje tako puno

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj mimimuc prvotno napisa Vidi poruku
    Bokić, curke , trebam pomoć i savjet .

Pitam u ime cure koja nije na forumu. Na povijesti bolesti joj je pisalo naručiti 10 Menopura , ali ona je potrošila 13 , 3 su joj dali na VV , i rekli su da ta 3 mora vratiti , da njen gin. naruči ako će joj HZZO to odobriti , ako ne mora ih kupiti . Kakva je inače bila gore praksa , jel se moralo vračati to kaj su oni pikali kome je falilo ?
    meni je u prošlom postupku falilo dva gonala(moja krivica,razbila ampule).
    posudile mi sestre a dr.mi je napisao da smo iskoristili 14 a ne 12 gonala kolko je bilo naručeno,to sam odnesla svom gin.i bez problema mi izdao još dva gonala koja sam vratila na VV.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Bok cure.
    Evo ja se jučer vratila sa punkcije.Dosta boli bar mene.Nažalost nema ništa ni jedna jajna stanica.Od nas 6 kod 3 nije bilo ništa.Tako da ja nisam ni stigla do toliko očekivanog svog prvog postupka.Baš sam tužna.Potrošila sam 10 klomifena i 6 gonalfa.Sad iduća šansa tek u 5.mjesecu.
    ej..užasno mi je žao..i bojim se da ču i ja biti jedna od vas..
    koja je vaša dijagnoza nisam čitala ranije postove i kod kojeg ste doktora.

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Evo nisam već dugo na VV (najviše zbog daljine) i malo sam bila u fazi stagnacije, dok nisam riješila polip.
    Sad sam dogovorila ciklus na CITO u Splitu (pridoni), pa mi treba drugo mišljenje sa VV, jer mi je to najjednostavnije kad sam već bila.
    E sad pitanje, ako netko zna, kada, kako, na koji način, mora li se osobno doći ili može netko drugi?
    Imam broj mob. od dr. L. ali mi ga je glupo zvati za to na mob. - možda bolje na telefon sestre. Imaju li drugi br. s obzirom da su sad njegove sestre u drugom officu.
    I bi li mi dali da kopiram nalaze od HIV-a i hepatitisa da se još s tim ne zezam, jer moram sve riješiti ovaj mj., budući sam u ožujku u pogonu
    Hvata me nostaligja za hodnicima VV

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

snow.ml, cure su ti sve rekle, sa toliko folikula bolje da ti radi IVF a i veće su sanse da ce uspjeti. Sretno u svakom slucaju! Nego, koliko si popila klomifena kad si dobila tako velik broj folikula? I javi nam se i dalje, koliko ces imati JS i koliko ce se oploditi

Vesnare, broj od sestre dr. L je 2353-893, mislim da ces se moci dogovoriti da kopiras nalaze . e sad dali ti moze netko drugi ici po drugo misljenje, mozda ako tako dogovoris sa doktorom mozda i moze to nisam bas sigurna

u svakom slucaju sretno!

jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

vesnare, ne znam od kad su ti ti nalazi (HIV, Hepatitis..), provjeri vrijede li ti jos. meni moji ne vrijede (istina, stari su, od prije trudnoce, znaci iz 2004)

sretno na CITU

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

jadro je li znaš možda koliko dugo vrijede nalazi HIV, hepatitis... Moji su iz 04.2008...
    Naime rekao mi je samo da ponovim papu i briseve, a sad ako mi slijedeći put kaže i ovo poludit ću jer htjela bih čim prije u postupak....

jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Tibi prvotno napisa Vidi poruku
    jadro je li znaš možda koliko dugo vrijede nalazi HIV, hepatitis... Moji su iz 04.2008...
    Naime rekao mi je samo da ponovim papu i briseve, a sad ako mi slijedeći put kaže i ovo poludit ću jer htjela bih čim prije u postupak....
    ne znam kad se radi o istoj klinici, mene na VV nisu trazili nove, i 2009 su bili dovoljni ovi iz 2004 (samo me uvijek pitao za papu), ali na drugoj klinici mi traze da je sve frisko (nisam na CITU, mozda oni priznaju stare)

valentine avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj jadro prvotno napisa Vidi poruku
    ne znam kad se radi o istoj klinici, mene na VV nisu trazili nove, i 2009 su bili dovoljni ovi iz 2004 (samo me uvijek pitao za papu), ali na drugoj klinici mi traze da je sve frisko (nisam na CITU, mozda oni priznaju stare)
    Točno je za VV. Moji nalazi HIV, hepatitis su iz 2004. Nisam trebala nove.
    Samo noviji papa test (moj je bio 5 mjeseci star) i briseve (sasvim novi).

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

joj cure fala puno, sad ste me utješile
    svima puno vibri do nema za štogod vam treba ~~~~~~~~~~~~~~~

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

ah moje brzo tipkanje
    nema = neba

dakle svima vibre do neba za štogod vam treba ~~~~~~~~~~~

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moji su nalazi iz 2002.g. i dok sam bila na VV nisam morala donositi nove. Zadnji put sam išla 2008.g. na VV.
    A dr. na CITO mi je rekao da mogu donijeti i te nalaze sa VV, ali me nije pitao od koje godine su,pa sad ne znam...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •