Stranica 36 od 42 PrviPrvi ... 263435363738 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,751 do 1,800 od 2061

Tema: POTPOMOGNUTA NA VUKU VRHOVCU

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

masovni prosvijedi jer nezadovoljstvo je u svim poručjima udružiti i se i sa ostalim udrugama koji imaju nesuglasice s vladom i možda uputiti neki dopi do strazbura radi ljudskih prava koji milinović i hdz uveliko ih gaze i svi oni koji griju fotelju i prodali su svoj glas protiv nas

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Šiškica prvotno napisa Vidi poruku
    Puževim korakom prema naprijed se krećem

Naručena sam u Vinogradsku po drugo mišljenje 12.3. (u 10:40 baš me zanima jel taj termin pro forme ili stvaran termin)..
    pa još tri tjedna i p/p savjetovanje dolazi na red.. (MM me ugodno iznenadio jer nije ništa protestiro..)

Zapravo cijela ova situacija je prava katastrofa...bolje da niš više ne komentiram..

I ja sam u Vinogradskoj 12.03. oko 11 mi je rekla sestra da dođem...vidimo se

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Mimimuc, Siskica, Amix ~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba i nazad!
    I jos malo za sve suborke i cuborce sa VV ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!

TOMISLAVA avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Gdje dr.A radi privatno, ja prvi put cujem za to ?????

molu avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Citiraj TOMISLAVA prvotno napisa Vidi poruku
    Gdje dr.A radi privatno, ja prvi put cujem za to ?????
    U poliklinici Nemetova, ali ne kao MPO vec kao "obicni" ginekolog
    Posljednje uređivanje od molu : 03.03.2010. at 19:53

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj ivkica28 prvotno napisa Vidi poruku
    upravo sam sad malo čitala..šta zabrana klomifena... šta to znači i zašto zabrana.od kud sad to
    Ivkica ja sam trebala ići u novi ciklus sa klomifenima i dr L mi je rekao da me ne smije primiti ovaj mjesec ,vjerovatno ne smije naručivati nikog novog da se počne postupak...nego koga je naručio prije sastanka u ponedjeljak on ulazi, koga nije on nek čeka...
    mislim da L ne radi nigdje privatno ali sam čula da bi trebao početi negdje ali neznam gdje...neka netko javi ako zna...

stalno razmišljam kako bi trebali istupiti sa našim problemom ali mi ne pada ništa konkretnog na pamet osim zainteresirati nekog dobrog novinara da to sve stavi u javnost...kako bi bilo ona emisija sa Zuberom...što ide posljepodne, znam da on da malo više zalaganje za sve što je problem, a nama će to postati ,mislim, veliki problem...eto to je prvo što sam smislila

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj amyx prvotno napisa Vidi poruku
    I ja sam u Vinogradskoj 12.03. oko 11 mi je rekla sestra da dođem...vidimo se
    super, baš se veselim !!!

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj molu prvotno napisa Vidi poruku
    U poliklinici Nemetova, ali ne kao MPO vec kao "obicni" ginekolog
    da ja sam ga u Nemetovoj upoznala kad sam išla na sisitematski..
    Istina radi po potrebi i kad ga pacijenti traže ..

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj lavko prvotno napisa Vidi poruku
    Ajde jedno glupo pitanje, malo off topic, al ja sam teški početnik, pa se nemojte ljutit..
    Jel ikome ikada uspjelo otprve? Došli na kliniku, probali i uspjeli? Jel ima takvih slučajeva ili je too good to be true?
    Nije da računam s tim, znam da ne ide lako,ali eto čisto me zanima jel ima takvih slučajeva ili je uvijek puno muke i truda prije rezultata?

ja isto, iako su mi žene dok sam čekala prvi put i kad sam im rekla da je prvi put samo su odmahnule rukom u smislu:" a, tek si došla"...kad eto čuda, prva stimulacija i puf! rodila se Anja

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

zbog svega ovog što se događa u državnim bolnicama silno imam želju iči privatno..
    ima netko nekakva iskustva o tome..

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

imaš pdf potpomognuta u sloveniji, a imaš negdje (pokušaj sa pretražnikom) iskustva i iz vilija, škvorca.... imaš naravno i "omiljenu" IVF polikliniku...

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

kako misliš " omiljenu " zbog šimunića?

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj nataša prvotno napisa Vidi poruku
    ja isto, iako su mi žene dok sam čekala prvi put i kad sam im rekla da je prvi put samo su odmahnule rukom u smislu:" a, tek si došla"...kad eto čuda, prva stimulacija i puf! rodila se Anja
    prvi stimulirani i eto nam Lucija (AIH i ne računam kao postupak)

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

kako misliš " omiljenu " zbog šimunića?

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

zbog svega ovog što se događa u državnim bolnicama silno imam želju iči privatno..
    ima netko nekakva iskustva o tome..
    drL će izgleda osim na VV ,raditi i sam negdje , tako mi je netko rekao,ali trebalo bi njega pitati. ako si kod njega.. a osim te mogućnosti za Zagreb i škvorc,vili..

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj inani prvotno napisa Vidi poruku
    drL će izgleda osim na VV ,raditi i sam negdje , tako mi je netko rekao,ali trebalo bi njega pitati. ako si kod njega.. a osim te mogućnosti za Zagreb i škvorc,vili..
    da to sam čula..rekla mi moja soc. ginekologica koja njega zna.. samo ja sam kod A. pa sad ne znam kaj to znači. Inače sam zadovoljno sa doktorom, nisu oni krivi za to što se događa. Ako bi išla privatno najradije bi kod L. Ma ponekad mi je svega dosta..pogotovo sad nakon neuspjelelog aih, tko zna kad ču doč na red za ivf......ali svi prolazimo te faze.

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

cure, dobila sam uputnicu za VV da obavim OGTT i insulin na tašte.
    zovem ih, ali se nitko ne javlja.
    može li se to obavit bez naručivanja? samo dođem tamo?

TOMISLAVA avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj bucka prvotno napisa Vidi poruku
    može li se to obavit bez naručivanja? samo dođem tamo?
    mislim da se za to ne narucuje

TOMISLAVA avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Trebala bi se naruciti za dogovor oko postupka posto sam napravila sve nalaze, pa me zanima da
    li koja zna koji dan ciklusa se treba naruciti jer mi doktor nije nista rekao i da li je taj dan i pregled ???

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Trebala bi se naruciti za dogovor oko postupka posto sam napravila sve nalaze, pa me zanima da
    li koja zna koji dan ciklusa se treba naruciti jer mi doktor nije nista rekao i da li je taj dan i pregled ???
    možeš koji hoćeš dan, po mogućnosti da nisi baš pod M, ali ni to nije problem.
    Moguće da će te gledati, mada je sve to individualno. I ja sam mu nosila sve nalaze neki dan pa me nije gledao, samo pregledao papire i rekao da se javim u 4. mjesecu.

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

može li se to obavit bez naručivanja?
    dobila sam VV!
    ipak se treba naručiti i to na tel 2353-904 (od 13-15h).
    naručena sam za 2 tjedna!

TOMISLAVA avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

dobila sam VV!
    ipak se treba naručiti i to na tel 2353-904 (od 13-15h).
    naručena sam za 2 tjedna!
    Oprosti na dezinformaciji ja mislila da ne treba .......

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj nataša prvotno napisa Vidi poruku
    Vidiš..već je nekoliko cura reklo da je uspjelo otprve. Stvarno ne moš znat.

Biene avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Koliko se čekaju nalazi hormona na VV-u? Idu li ti nalazi direktno umoj karton kod gin., ili im se može napomenuti da ću ih sama podići? Treba se naručiti i za hormone 3dc?
    Posljednje uređivanje od Biene : 04.03.2010. at 13:31

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj snow.ml prvotno napisa Vidi poruku
    Ivkica ja sam trebala ići u novi ciklus sa klomifenima i dr L mi je rekao da me ne smije primiti ovaj mjesec ,vjerovatno ne smije naručivati nikog novog da se počne postupak...nego koga je naručio prije sastanka u ponedjeljak on ulazi, koga nije on nek čeka...
    mislim da L ne radi nigdje privatno ali sam čula da bi trebao početi negdje ali neznam gdje...neka netko javi ako zna...

stalno razmišljam kako bi trebali istupiti sa našim problemom ali mi ne pada ništa konkretnog na pamet osim zainteresirati nekog dobrog novinara da to sve stavi u javnost...kako bi bilo ona emisija sa Zuberom...što ide posljepodne, znam da on da malo više zalaganje za sve što je problem, a nama će to postati ,mislim, veliki problem...eto to je prvo što sam smislila
    Pa bilo bi sigurno još zainteresiranih novinara, to je vruća tema, mislim da bi svaki pristao, pitanje je tko bi od forumašica pristao..

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Oprosti na dezinformaciji ja mislila da ne treba .......
    nema frke!

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

[QUOTE=snow.ml;1560109]Ivkica ja sam trebala ići u novi ciklus sa klomifenima i dr L mi je rekao da me ne smije primiti ovaj mjesec ,vjerovatno ne smije naručivati nikog novog da se počne postupak...nego koga je naručio prije sastanka u ponedjeljak on ulazi, koga nije on nek čeka...

ne kužim ,kakav sastanak i o kojem ponedjeljku je riječ?Ja sam bila 25.2. gore ,samo je rekao da dođem 9 dam ciklusa i ništa više

Gabi avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj Biene prvotno napisa Vidi poruku
    Koliko se čekaju nalazi hormona na VV-u? Idu li ti nalazi direktno umoj karton kod gin., ili im se može napomenuti da ću ih sama podići? Treba se naručiti i za hormone 3dc?
    Mislim da sam nalaz dobila za nekih 2 tjedna, cca. Meni su nalazi hormona trebali za Mb pa sam ih zamolila da mi pošalju poštom (treba platiti 5 kuna). Ako ti treba za liječenje na VV onda se ne trebaš naručiti i nalaz ide direktno u tvoj karton, u suprotnom se treba naručiti OBAVEZNO.

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

[QUOTE=romanica;1561119]
    Citiraj snow.ml prvotno napisa Vidi poruku

ne kužim ,kakav sastanak i o kojem ponedjeljku je riječ?Ja sam bila 25.2. gore ,samo je rekao da dođem 9 dam ciklusa i ništa više
    ponedjeljak,01.02.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj lavko prvotno napisa Vidi poruku
    Vidiš..već je nekoliko cura reklo da je uspjelo otprve. Stvarno ne moš znat.
    Pozdravljam sve na forumu. Prvi puta se javljam iaoko vas pratim već tri godine.
    Istina je da se ponekad uspije od prve i ja sam dokaz za to. Dr. mi je rekao da napravim jedan AIH iako se on ne nada ničemu s obzirom na nalaze MM pa ćemo za mjesec-dva odmah na IVF. Iznenadili smo se oboje s rezultatima. Pozitivna beta.
    Sada sam u 17. tjednu i dalje vas pratim i želim svima puno sreće.
    Čuda se ipak događaju

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Cure, imate li informaciju da li su na godišnjem za Uskrs?

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Mia Lilly prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, imate li informaciju da li su na godišnjem za Uskrs?
    ja sam pitala drL dali je na GO a on je samo rekao da ga nazovem prvi dan M, nadam se da nije...a mislim da bi rekao da je...

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Nekak mi zvoni da su oni taj tjedan iza Uskrsa na GO

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

nadam se da nisu...jer ako jesu meni se onda sve prebacuje u svibanj...i opet čekanje, čekanje i tako u nedogled

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

svake godine uzmi godišnji tjedan iza uskrsa, ne vjerujem da će ovaj put bit drugačije

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj ksena28 prvotno napisa Vidi poruku
    svake godine uzmi godišnji tjedan iza uskrsa, ne vjerujem da će ovaj put bit drugačije
    Da, da..nekak mi je to ostalo u sjećanju...
    Snow.ml i kod mene je ista situacija. I meni se sve prebacuje za svibanj.

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

cure, pa tek ste izašle iz postupaka, trenutno nema ni sredstava za potpomognutu, pa vidite da su vraćale pacijentice koje su imale dogovorene postupke 03/2010. Kako se stvari sad čine bit će super ako i dođete prije ljeta na red.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

sad sam zvala dok. A. pa mi je reko da bi trebalo malo mirovati nakon klomifena.. ja ne mislim da je to istina nego je to zbog novo nastale situacije te da bi negdje oko 4, 5 mj mogla doći na red.
    mirovanje nakon 1 ciklusa klomifena ????

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Dobar dan
    A mi još nismo ni krenuli, moj suprug ima u glavi da nam se baš ne žuri pa eto već od 11 mjeseca čekamo da završi pretrage koje je dodatno trašio androlog gore pa da je mogu na dogovor, a kak sad vidim nema ni potrebe da se žurimo ili ipak ima nade

kiša avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

sad sam zvala dok. A. pa mi je reko da bi trebalo malo mirovati nakon klomifena.. ja ne mislim da je to istina nego je to zbog novo nastale situacije te da bi negdje oko 4, 5 mj mogla doći na red.
    mirovanje nakon 1 ciklusa klomifena ????
    ivkice, ja mislim isto da mulja, jer ja sam bila prije mjesec dana na klomifenima pa nisam trebala mirovati, a isto sam njegov pacijent, znači nema sredstava za daljnje postupke, pa on to malo ublaži

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ivkica, na kojem si postupku bila?
    Ja sam nakon svakog uzimanja klomifena (kod inseminacije) trebala čekati jedan ciklus i tek sljedeći ponovno.
    Meni je klomifen stanjivao endomentrij pa možda i zbog toga.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

na aih ( policistični ). A može biti da je i to..samo se bojim ove situacije u zemlji. Mada mislim da se kod policističnih treba uzimati za redom kako bi tjelo eventualno samo proizvelo jj. nakon uzastopnog uzimanja klomifena.. ne znam kaj da mislim

amariya avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Ivkica, ja sam nakon klomifenskog IVf jedan ciklus pauzirala pa sljedeđi u stimulirani Ivf (A mi je rekao da je to od klomifena). Imala sam cistu koju inače nikad nisam imala. Nemam policistične jajnike, A se brinuo, ali ipak na kraju je bilo, ok, mislim imala sam j.s. ali ipak do impalntacije nije došlo.

Maybe baby avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009
    258

Početno

Ja bi ovaj mjesec trebala krenuti u VV. Zvala sam u pon. da se naručim za dr.A i sestra je rekla da dođem 7,8,ili9. dan ciklusa. Inače imam PCOS i anovulaciju. Bila sam na laparoskopiji,HSG-u. Trošila sam Klomifene, Dabrostone,Duphastone,Utragestane i Glucophage.
    Ja ću uspjeti obaviti onda pregled ako je sad takvo stanje na VV?

amariya avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Pregled zvani "dogovor za postupak u sljedećem ciklusu" ćeš sigurno obaviti, ali kad ćeš ići...to je pitanje...Javi.

Mini3 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Ja sam cure naručena za p/p savjetovanje 10.03. Nadala sam se da je to dobar znak da ću uskoro u postupak, ali sada kad čitam vaše postove... čini se da se ne trebam nadati postupku prije jeseni?! Što vi mislite?? Jednostavno ne mogu vjerovati na koje smo niske grane spali. Pa to je užas! U komi sam totalno i to svaki put kad idem s VV. Sada uopće ne mogu očekivati išta dobro. Osim toga vučem neku cistu od 10. mjeseca koja nikako da ode.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

a kužimo te, svima nam je tako..
    ja sam čak razmišljala da odem privatno..jer kao rekao mi je da dođem u 4,5 mj. a šta če tada biti to nitko ne zna, ali mi se neda mjenjat doktora. ja sam sa dok. A. prezadovoljna i ne mogu si zamislit da idem kod nekog drugog.

Mini3 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

a kužimo te, svima nam je tako..
    ja sam čak razmišljala da odem privatno..jer kao rekao mi je da dođem u 4,5 mj. a šta če tada biti to nitko ne zna, ali mi se neda mjenjat doktora. ja sam sa dok. A. prezadovoljna i ne mogu si zamislit da idem kod nekog drugog.
    Ja sam kod dr.L. i isto ramišljam o privatnjaku... ali dr.L. je divan i imam isti problem kao i ti ivkice. Muči me ta neizvjesnost...

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ali dr.L. čula sam po novom radi privatno..negdje..pojma nema di..ali 100% radi, pa ga pitaj

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Nadam se da se to čekanje i odgađanje postupaka ne odnosi na FET.
    Ja se ovaj ciklus nadam postupku.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •