Stranica 36 od 41 PrviPrvi ... 263435363738 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,751 do 1,800 od 2061

Tema: POTPOMOGNUTA NA VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Biene avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Koliko se čekaju nalazi hormona na VV-u? Idu li ti nalazi direktno umoj karton kod gin., ili im se može napomenuti da ću ih sama podići? Treba se naručiti i za hormone 3dc?
    Posljednje uređivanje od Biene : 04.03.2010. at 14:31

Gabi avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj Biene prvotno napisa Vidi poruku
    Koliko se čekaju nalazi hormona na VV-u? Idu li ti nalazi direktno umoj karton kod gin., ili im se može napomenuti da ću ih sama podići? Treba se naručiti i za hormone 3dc?
    Mislim da sam nalaz dobila za nekih 2 tjedna, cca. Meni su nalazi hormona trebali za Mb pa sam ih zamolila da mi pošalju poštom (treba platiti 5 kuna). Ako ti treba za liječenje na VV onda se ne trebaš naručiti i nalaz ide direktno u tvoj karton, u suprotnom se treba naručiti OBAVEZNO.

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj TOMISLAVA prvotno napisa Vidi poruku
    Oprosti na dezinformaciji ja mislila da ne treba .......
    nema frke!

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Cure, imate li informaciju da li su na godišnjem za Uskrs?

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Mia Lilly prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, imate li informaciju da li su na godišnjem za Uskrs?
    ja sam pitala drL dali je na GO a on je samo rekao da ga nazovem prvi dan M, nadam se da nije...a mislim da bi rekao da je...

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Nekak mi zvoni da su oni taj tjedan iza Uskrsa na GO

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

nadam se da nisu...jer ako jesu meni se onda sve prebacuje u svibanj...i opet čekanje, čekanje i tako u nedogled

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

svake godine uzmi godišnji tjedan iza uskrsa, ne vjerujem da će ovaj put bit drugačije

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj ksena28 prvotno napisa Vidi poruku
    svake godine uzmi godišnji tjedan iza uskrsa, ne vjerujem da će ovaj put bit drugačije
    Da, da..nekak mi je to ostalo u sjećanju...
    Snow.ml i kod mene je ista situacija. I meni se sve prebacuje za svibanj.

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

cure, pa tek ste izašle iz postupaka, trenutno nema ni sredstava za potpomognutu, pa vidite da su vraćale pacijentice koje su imale dogovorene postupke 03/2010. Kako se stvari sad čine bit će super ako i dođete prije ljeta na red.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

sad sam zvala dok. A. pa mi je reko da bi trebalo malo mirovati nakon klomifena.. ja ne mislim da je to istina nego je to zbog novo nastale situacije te da bi negdje oko 4, 5 mj mogla doći na red.
    mirovanje nakon 1 ciklusa klomifena ????

kiša avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj ivkica28 prvotno napisa Vidi poruku
    sad sam zvala dok. A. pa mi je reko da bi trebalo malo mirovati nakon klomifena.. ja ne mislim da je to istina nego je to zbog novo nastale situacije te da bi negdje oko 4, 5 mj mogla doći na red.
    mirovanje nakon 1 ciklusa klomifena ????
    ivkice, ja mislim isto da mulja, jer ja sam bila prije mjesec dana na klomifenima pa nisam trebala mirovati, a isto sam njegov pacijent, znači nema sredstava za daljnje postupke, pa on to malo ublaži

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Dobar dan
    A mi još nismo ni krenuli, moj suprug ima u glavi da nam se baš ne žuri pa eto već od 11 mjeseca čekamo da završi pretrage koje je dodatno trašio androlog gore pa da je mogu na dogovor, a kak sad vidim nema ni potrebe da se žurimo ili ipak ima nade

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ivkica, na kojem si postupku bila?
    Ja sam nakon svakog uzimanja klomifena (kod inseminacije) trebala čekati jedan ciklus i tek sljedeći ponovno.
    Meni je klomifen stanjivao endomentrij pa možda i zbog toga.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

na aih ( policistični ). A može biti da je i to..samo se bojim ove situacije u zemlji. Mada mislim da se kod policističnih treba uzimati za redom kako bi tjelo eventualno samo proizvelo jj. nakon uzastopnog uzimanja klomifena.. ne znam kaj da mislim

amariya avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Ivkica, ja sam nakon klomifenskog IVf jedan ciklus pauzirala pa sljedeđi u stimulirani Ivf (A mi je rekao da je to od klomifena). Imala sam cistu koju inače nikad nisam imala. Nemam policistične jajnike, A se brinuo, ali ipak na kraju je bilo, ok, mislim imala sam j.s. ali ipak do impalntacije nije došlo.

Maybe baby avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009
    258

Početno

Ja bi ovaj mjesec trebala krenuti u VV. Zvala sam u pon. da se naručim za dr.A i sestra je rekla da dođem 7,8,ili9. dan ciklusa. Inače imam PCOS i anovulaciju. Bila sam na laparoskopiji,HSG-u. Trošila sam Klomifene, Dabrostone,Duphastone,Utragestane i Glucophage.
    Ja ću uspjeti obaviti onda pregled ako je sad takvo stanje na VV?

amariya avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Pregled zvani "dogovor za postupak u sljedećem ciklusu" ćeš sigurno obaviti, ali kad ćeš ići...to je pitanje...Javi.

Mini3 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Ja sam cure naručena za p/p savjetovanje 10.03. Nadala sam se da je to dobar znak da ću uskoro u postupak, ali sada kad čitam vaše postove... čini se da se ne trebam nadati postupku prije jeseni?! Što vi mislite?? Jednostavno ne mogu vjerovati na koje smo niske grane spali. Pa to je užas! U komi sam totalno i to svaki put kad idem s VV. Sada uopće ne mogu očekivati išta dobro. Osim toga vučem neku cistu od 10. mjeseca koja nikako da ode.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

a kužimo te, svima nam je tako..
    ja sam čak razmišljala da odem privatno..jer kao rekao mi je da dođem u 4,5 mj. a šta če tada biti to nitko ne zna, ali mi se neda mjenjat doktora. ja sam sa dok. A. prezadovoljna i ne mogu si zamislit da idem kod nekog drugog.

Mini3 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

a kužimo te, svima nam je tako..
    ja sam čak razmišljala da odem privatno..jer kao rekao mi je da dođem u 4,5 mj. a šta če tada biti to nitko ne zna, ali mi se neda mjenjat doktora. ja sam sa dok. A. prezadovoljna i ne mogu si zamislit da idem kod nekog drugog.
    Ja sam kod dr.L. i isto ramišljam o privatnjaku... ali dr.L. je divan i imam isti problem kao i ti ivkice. Muči me ta neizvjesnost...

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ali dr.L. čula sam po novom radi privatno..negdje..pojma nema di..ali 100% radi, pa ga pitaj

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Nadam se da se to čekanje i odgađanje postupaka ne odnosi na FET.
    Ja se ovaj ciklus nadam postupku.

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj lberc prvotno napisa Vidi poruku
    Nadam se da se to čekanje i odgađanje postupaka ne odnosi na FET.
    Ja se ovaj ciklus nadam postupku.
    U 12 mj. 2009. su obustavili sve postupke osim FET-a i odmrz j.s. pa vjerujem da niti sad nećeš imati problema.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Iberc, jel se ti to spremaš na FET ili na postupak iz odmrznute jajne stanice?

AJoj, tko zna na što se odnosi odgađanje, najbolje bi bilo da nazoveš i pitaš sestre ili liječnika svog....

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    Iberc, jel se ti to spremaš na FET ili na postupak iz odmrznute jajne stanice?

AJoj, tko zna na što se odnosi odgađanje, najbolje bi bilo da nazoveš i pitaš sestre ili liječnika svog....
    Spremam se na FET,imam 4 embrija.
    Zvala budem drugi tjedan,prvi dan ciklusa,pa budem vidjela kaj mi bude sestra rekla.Kad sam zvala da se naručim,rekla mi je da zovem 1dc i da ću odmah ići isti ciklus u postupak,mislim 8dc.
    Nisam bila već godinu dana u nikakvom postupku...fale mi..VV,postupci....
    Nisam bila

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Curke pozdrav! Evo da se javim da sam ja danas bila na VV i počela sa gonalima! Bez ikakvih problema su mi ih dali! Čekaona je skoro pa prazna, gužvi nema! Vidi se da su ljudi masovno odlučiti okušati sreću vani gdje imaju normalne zakone!

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj micek prvotno napisa Vidi poruku
    Curke pozdrav! Evo da se javim da sam ja danas bila na VV i počela sa gonalima! Bez ikakvih problema su mi ih dali! Čekaona je skoro pa prazna, gužvi nema! Vidi se da su ljudi masovno odlučiti okušati sreću vani gdje imaju normalne zakone!
    Čekaonica je prazna jer ovaj mjesec ne rade prirodnjake. Moja prijateljica trebala jučer početi sa prirodnim i doktor ju vratio doma, te rekao da dođe krajem 4. mjeseca na dogovor, a u postupak bi krenula možda u 6. mjesecu, sve ovisi kakva će biti situacija .
    Što se tiče stimuliranih znam da ima puno više potrebe nego što ih je trenutno uzeto u postupak.
    Dakle situacija na VV je više nego zabrinjavajuća, a mislim da je tako i u ostalim bolnicama. To sve možemo zahvaliti novom zakonu i našem prekrasnom ministru Milinoviću

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Micek prije tjedan dana lijekova nije bilo i cure su vraćane kući jer dr. nisu imali s čim raditi, tako da nisu svi masovno prešli u inozemstvo nego se čekaju bolja vremena, evo ako su dobili lijekove vjerujem da će se početi polako raditi , no opet oko Uskrsa je pauza 10-ak dana, pa će mnogi i zbog toga izvisiti

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

lavko, evo link za Obiteljski centar http://www.roda.hr/forum/threads/465...98#post1562698
    5 puta savjetovanje kroz 2 tjedna, i sad, jel to ok?

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    lavko, evo link za Obiteljski centar http://www.roda.hr/forum/threads/465...98#post1562698
    5 puta savjetovanje kroz 2 tjedna, i sad, jel to ok?
    Ma vidjela u međuvremenu! To je katastrofa..meni je bio ok onaj dio da je besplatno i ne čekaš dugo...
    Ispravila sam se gore..

Reni76 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ja i muž bili neki dan na savjetovanju (trajalo pola sata, a možda i manje) u Obiteljskom centru (Slavonija)
    i odmah dobili potvrdu za pravno savjetovanje. Za psihološko savjetovanje moramo naći psihologa:
    privatno (neću jer moram platiti) ili u bolnici, ali nisam još zvala bolnicu.
    Možda će mi samo trebati uputnica (od doktora opće prakse), a možda ni to neće.

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Reni76 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja i muž bili neki dan na savjetovanju (trajalo pola sata, a možda i manje) u Obiteljskom centru (Slavonija)
    i odmah dobili potvrdu za pravno savjetovanje. Za psihološko savjetovanje moramo naći psihologa:
    privatno (neću jer moram platiti) ili u bolnici, ali nisam još zvala bolnicu.
    Možda će mi samo trebati uputnica (od doktora opće prakse), a možda ni to neće.
    Reni gdje ste obavili pravno savetovanje, imam osječaj da će mi to ovaj puta tražiti, ja sam iz Slavonije pa me zanima gdje to ima...jedan postupak mi je radio bez tih silnih papira ali mislim da će me sada poslati...

Reni76 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Imaš pp

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Što se tiče uputnica.. Išla sam ih pokupiti prošli tjedan . Dakla sve zajedno četiri.
    Od soc. ginekologa 1. za pregled i drugo mišljenje ( za Vinogradsku) i 2. za pregled na VV (iza savjetovanja se trebam javiti dr.A)
    Od dr. opće prakse 1. uputnica za p/p savjetovanje za mene i 2. za MM

naravno da sam probala od soc. ginegologa izvući uputnicu za p/p savjetovanje al ju nije htjeo dati..

Mini3 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Šiškice, ti si suzela uputnicu od dr.opće prakse? Jesu li ti na VV rekli tko ti treba dati uputnicu. Ja sam podazumijevala da je soc.gin. taj koji me mora uputiti, pa sam inzitirala na uputnici, iako se on nećkao.
    Meni na uputnici od soc.ginića ne piše svrha za p/p savjetovanje, već samo kompletan pregled. Sada me strah da me iz VV ne vrate doma zbog toga. Nisam sada sigurna da li da idem po drugu uputnicu. Koja je to zajeb....

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Mini3 mislim da su cure koje su već obavile p&p savjetovanje rekle da trebaju posebne uputnice, i to jedna za tebe i jedna za muža. Provjeri postove prije, a imaš i na pdf-u "Građani protiv MPO" temu "što očekivati od P&P savjetovanja"

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

kako su nam zakomplicirali život, ovo nije normalno. osjećam se kao građanin drugog reda dok ovo čitam. čovječe, prije je bilo tako dostojanstveno i ponosno, dođeš u odabranog doktora, pregleda te, jest da čekaš na postupak duže, ali barem znaš da neće biti zastoja zbog lijekova, igala, savjetovanja itd...

Biene avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ako idete na pp savjetovanje isti dan kad i na pregled kod dr. dovoljna vam je jedna uputnica na kojoj piše pregled. Ako taj dan ne idete na pregled, treba vam jedna uputnica za pp savjetovanje na kojoj piše pregled ( ne trebaju posebno 2 uputnice za vas i muža). Uputnice izdaje soc. gin.
    Ja sam na pp savjetovanje išla u siječnju, mislim da se što se uputnica tiće nije promijenilo. Ako se je promijenilo, nemojte se bojati sestre vas sigurno neće vratiti, donijet ćete naknadno sve što treba.

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

kod nas je prekrasno sunce i mami van...za sve koje piju kavu i čaj pozivam u slavoniju na druženje i da se pridružimo poljoprivrednicima na prosvjedu, zajedno smo jači...da Čobi ne dolazi sam na pregovore nego da povuče sa sobom i Milinovića ... sve u jednom trošku(pa recesija je)

Mini3 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Biene, kažeš da si bila u siječnju na savjetovanju. Kad očekuješ da ćeš ući u postupak? Ne mogu uopće pretpostaviti kada se mogu nadati početku postupka?

Biene avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Postupak u veljači, vidi potpis...

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Mini3 postupak se čeka oko godinu dana. Neki dođu i nešto ranije na red, ali mislim da je prosjek godinu dana koliko vidim što cure govore. Ja sam čekala dosta duže, ali to je neka druga priča....

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Na obje uputnice za p/p savjetovanje od dr. opće prakse piše:
    Uputna diagnoza :pretrage i testovi u vezi s oplodnjom
    Molim,traži se: psihološko savjetovanje

meni moj soc. ginekolog jednostavno nije htjeo dati uputnicu za p/p a dr. opće prakse nadobudno dala odmah dvije..
    Ovo samo pišem da se ne iznenadite kad vas otkantaju kao mene..

Mini3 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Ja hodočastim na VV već skoro godinu dana, tako da sam cijelo vrijeme u uvjerenju da je upravo to tih godinu dana. Znači li sada da ako se postupak čeka godinu dana da ću i nakon p/p savjetovanja morati čekati još nekoliko mjeseci na početak postupka? Upće nemam predožbu koliko bi to moglo potrajati, s obzirom da je na VV gužva!

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

draga Mini3 nažalost sada zbog novog zakona sve se poremetilo. Trenutno na VV-u imaju zabranu rada prirodnih postupaka (prijateljici rekli u petak, rekli joj da će je možda primiti u 6 mj) i rade samo stimulirane. E sad pitanje je do kada će raditi i stimulirane jer imaju ograničeni budžet, a nas je jako puno. Evo Šiškici je u polu-šali doktor rekao; ako naprave listu pacijenata da će u stimulirani postupak doći na red 2013. Sve smo u istom sr***.
    Zato vas pozivam cure ako ste nezadovoljne ovom situacijom da se pridružite na pdf "Građani protiv MPO" i uključite u neke akcije. Mi smo ovih dana pisali na ured predsjednika. Ako nas bude više velika je vjerojatnost da će nas podržati. Ako je to protest 5-6 ljudi ništa se neće promijeniti. Radi se o nama, o našim željenim bebicama, zato molim vas uključite se

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

dobro jutro cure...
    kolko god mi užasno padnu ova saznanja tolko mi je ipak puno lakše o stanju pročitat na forumu nego da puna optimizma dođem u bolnicu i da me tamo otkantaju..ovako se barem pripremiš i znaš na čemu si.
    Ne znam dal postoji mogučnost da si sam kupiš lijekove..?

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

dobro jutro cure...
    kolko god mi užasno padnu ova saznanja tolko mi je ipak puno lakše o stanju pročitat na forumu nego da puna optimizma dođem u bolnicu i da me tamo otkantaju..ovako se barem pripremiš i znaš na čemu si.
    Ne znam dal postoji mogučnost da si sam kupiš lijekove..?
    Koliko sam shvatila dr.A ne smiješ kupiti sama ljekove jer će oni onda imati problema kako to pravdati ..
    Sad je, navodno, u bilo kojem postupku sve plaćeno..

tanja.v avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

bok,cure
    čitam vas redovito pa da vam se pridružim,pacijentica sam kod dr.l od 2002 i još uvijek se borimo i ne odustajemo
    bez obzira na promjene u zakonu.Nadam se iz najgoreg najboljem i tako uspjevam ovo proživit a da ostanem normalna.imam termin za ivf 4/5 mj.
    nadam se da čemo svi jednom doči do cilja.....pozdrav

Mini3 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Slažem se s tobom Ivkice. Puno je lakše čekati kada znaš koliko dugo moraš čekati, a ne da se postupak stalno odugovlači. Zato stalno pokušavam saznati, i od VV, kada se uopće mogu nadati postupku... barem otprilike ... pa bilo to i za 1,5 godinu, ali barem znam na čemu sam... bolje i to nego stalno nešto iščekivati i biti u neiszvjesnosti... neizvijesnost me ubija ... uz sva ova sr.... koja nam je "dragi" ministar" pripremio. U svakom slučaju podržavam sve incijative ... i mislim da nikako ne treba odustajati, iako se na prvi pogled može činiti da smo bespomoćni i da će uvijet prevagnuti ministrom "ego", a ne boljitak žena i obitelji u Hrvatskoj.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •