mislim da idu negdje oko badnjaka 23,24. prosinca, pa sve do najranije 10. siječnja, tako je bilo prosle godine..
mislim da idu negdje oko badnjaka 23,24. prosinca, pa sve do najranije 10. siječnja, tako je bilo prosle godine..
Ja od sutra startam s klomifenima (6.dc) u ponedjeljak sam gore (12.dc) pa cemo vidjeti hoce li sta biti ovaj put od nas.Drzite mi fige i javite se ako me prepoznate gore![]()
![]()
Sjećam se da su prošle godine bili na godišnjem do 19.01. Kako će biti sada, možda je još rano za tu informaciju iako i mene to jako zanima jer smo se dr. A i ja dogovorili za 1.mj, a sad ako bude kao ove godine, mogu slobodno si računati 2.mj.
vidimo se u ponedjeljak najvjerojatnije, mogla bi i na neku kavuRuzicaSB prvotno napisa
![]()
Ksena bas se radujem tome. :D
i ja :D (tražila sam dan godišnjeg od šefa, valjda me neće zaribat)RuzicaSB prvotno napisa
ja sam gore sutra, a postoji za ponedjeljak - moguće
ksenu vjerujem da ću prepoznati...
BHany obavezno me cimni ako budeš gore![]()
I ja cu biti gore najvjerojatnije petak i onda srijedu (8 dc) pa se možda vidimoRuzicaSB prvotno napisa
Mozda me naruci u srijedu ponovo vidjet cemo, bilo bi mi drago ponovno vas vidjeti, pretpostavljam da dolazis s tm.![]()
bila danas na VV, dobila estrofem i uskoro po smrzliće kad endometrij bude optimalne debljine :D :D :D
baš mi nedostajete sve vi sa VV, ali, kao što vidite, redovno vas obilazim...
ja sam na KBO, manje je burno, ali nas ima..
puno sreće svima...
amyx-~~~~~~~~~~~~~~~~odza tvoje smrzliće :D :D
amyx, rszveseli nas sa beticom! evo jedna moja curka je ostala t, beta joj je 200 pa 400 i nesto i sad preko 1000, vratili joj dvije blastice u citu, tako volim te lijepe vijesti :D
I ti nama draga nedostaješ na ovoj temiDodirko prvotno napisa
![]()
amyx...i ja bila , žao mi je što se nismo prepoznale...amyx prvotno napisa
za tvoje smrzliće~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja sam jutros bila na VV-u, endometrij je optimalan nakon 8 dana uzimanja Estrofema, sve je drugo o.k. tako da sam sljedeći četvrtak na transferu... :D Nadam se samo da će biti sve o.k. sa smrzlićima![]()
Bok cure, ja dolazim ili sutra (petak) ili u ponedjeljak i možda ću nositi masku. Nisam bolesna, ali sam u 7.mj T, pa da nešto ne pokupim. Samo najavljujem da ne umrete od straha ako vidite da imam masku. Želim vam svima najbolju betu i taj najljepši osjećaj u životu! Kad vam se to dogodi vidjet ćete koliko su muški zakinuti jer ne mogu to osjetiti kao mi. Zbilja vam se isplati trud! Samo hrabro u nove pobjede i sretno vam bilo! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Hvala ljubica....marta26 prvotno napisa
Jesi ti skovala planove za dalje?
ma nisam ti jos, ni sama ne znam di cu i sta cu. malo me vuce ljubljana, malo priv kod nas, malo vv, malo da cekam mbsva sam nikakva, zato sam i uzela pauzu do nove g. pa cemo onda vidjeti sta cemo.
zuzu...držimo fige da sve prođe okzuzu prvotno napisa
![]()
Hvala draga! I ja tebi držim fige....n&a prvotno napisa
![]()
amyx i ja tebi šaljem puno vibricaamyx prvotno napisa
! Vidim da si isto na Estrofemu kao i ja..nije ništa strašno i prilično se dobro podnosi!!Jel imaš info koliko te slamćica smrzlića čeka!?
samo da se malo pojadam... danas vadila betu, nažalost ništa...
prvi IVF nije uspio.. danas tugujem ali od sutra krećemo u nove pobjede..
svima velika![]()
svim curama ~~~~~~~~~~~~~~![]()
moji su svi u istoj slamčici a imam ih 4. Kako je kod tebe ?zuzu prvotno napisa
moji su svi u istoj slamčici a imam ih 4. Kako je kod tebe ?[/quote]
ja ih imam 6kom i svi su isto u jednoj slamčici :/ Ufff, da barem upali...današnji dan me je opet poljuljao![]()
draga sany22sany22 prvotno napisa
![]()
slijedeči je tvoj![]()
:? :? :? Izgleda da sam opet nešt propustila :?vezano uz naručivanje subotom.
Jutros sam dobila M, zovem gore da se naručim za ponedjeljak kad mi je 3 dc i nitko se ne javlja..
I što sad napraviti :? zvati u ponedjeljak pa se naručiti za utorak(4dc) :?
jel znate za taj 3dc (idem u IVFpostupak) jel se mora doći ranije ili može i oko 12 sati?
probaj zvat dr.na mob.i reci da se nisi uspjela naručiti,jer ako ideš u posupak mislim da moraš doći 3dc,ali netreba rano ujutro,
šiškice samo dođi i reci sestrama da ti je 3dc i da se nisi uspjela naruciti, mozes oko 12
šiškice, obavezno odi gore 3. dan jer bi 4. dan moglo biti prekasno....
Sretno!
Meni su rekle sestre oko 10 da dođem, nemoj kasnije da te ne odbiju, dođi tamo i objasni kako ih nisi mogla dobiti da se naručiš i kako ulaziš u postupak, mislim da neće raditi problemeŠiškica prvotno napisa
svratila sam da poželim sreću svim curama s VV ,mi smo lani bili na danasnji dan imala sam stopericu a 3.11 punkciju ostalo je poznata priča,koju zelim i svima vama![]()
Sjecam se baby svake zajednicke sekunde gore prije godinu dana.laky prvotno napisa
tebi i Lu i hvala ti na lijepim zeljama.
MaliMimi, Ksena, vidimo se sutra.![]()
hej cure pa i tinky tonky i ja smo sutra gore :D :D :D
A ja se sjećam isto tako kako smo čekale strpljivo u punom hodniku...ja na pregled, a Laky na inekcije...i vidi ti sad...Lu nam se priključila.......svima na VVu strpljenja i sreće želim...pa se možda vidimo uskoro....
Ružice...kako napreduješ??
Pozdrav svima,priključujem se ovom forumu u nadi da ćete mi pomoći sa svojim iskustvima budući da tek sada krećem u postupak. može li mi netko objasniti kakav je postupak TESA-ICSI? Unaprije hvala
Dobrodašla ili dobrodošao.
Najbolje ti je pitati na ovoj temi, cure su nabolje upoznate upoznate sa tim postupkom.
http://www.roda.hr/forum/viewtopic.php?t=82133
Puno hvala
Pozdrav svima,mene nije bilo punu godinu dana,al škicnem svako malo.
U srijedu imam punkciju,a danas sam morala vadit krv za estradiol.
Jel netko zna zašto? :?
Moze bit vise razloga za vadit estradiol. Trebas reci koliko imas folikula, i da li ima nesto neobicno u tvom ciklusu. Jedan razlog je da se provjeri da li je estradiol u skladu s brojem folikula - trebao bi biti oko 200 za svaki folikul (ako su iste jedinice kao i u Americi).
Jedan je da se provjeri da li ce mozda biti hiperstimulacije - sto veci estradiol, to veca sansa za hiperstimulaciju (iako je prag individualan za zenu). Npr. u Americi se radi tzv. prolonged coasting ako postoji sansa za hiperstimulaciju - znaci ako je estradiol visok, ne dobivas nikakve hormone osim supresije sve dok estradiol ne padne na tocku na kojoj je rizik puno manji. Tako da se u tom slucaju pa i svakodnevno vadi estradiol da se prekontrolira, a tek onda radi punkcija.