Citiraj Zvjezdica__1 prvotno napisa
Drage moje,
danas su došli nalazi sa VV....nekrozoospermija....uputa liječnika:mikrobiološka analiza ejakulata i uretre i liječenje oba partnera...nije mi jasno. Sve što sam pročitala na internetu kaže da su uzroci ovog stanja nepoznati. Je li moguće da su bakterije uzrok ovome? Jer nije bila nekrozoospermija u KBO, već teža asthenozoospermija....pa odkud sada da baš ništa nema niti jednog plivača? Zna li netko nešto o ovome?
Mi smo na Petrovoj imali normo, a na VV astenoteratozoospermiju(u razmaku 1ili2 mjeseca ) -rekla bih da zbog toga oni ni ne priznaju spermiograme radene u drugim ustanovama-mozda ipak imaju malo "stroze" kriterije, ili vrse vise analiza ili... ne znam, ali s jos par cura sam to komentirala i to je moj zakljucak. E sad, ako ste se oducili lijeciti tamo-slusaj upute, napravite pretrage i ..oni ce vas vec voditi.

Moje pitanje-buduci da nisam iz Zga moj gin mi je sugerirao da hormonalne pretrage (sve ono sto sad trebamo prije postupka, ne znam ni nabrojati) obavim u svom gradu i napisao mi uputnicu (puno nam je brze i jednostavnije), ali ne znam hoce li VV to priznati-mozda mi je ipak najbezbolnije napraviti tamo. Imate li iskustava/informacija o tome?Unaprijed hvala!