-
evo cure da vam ispričam svoju priču jer sam još uvijek u šoku. 27.10. sam bila na kontroli kod dr. A. Tada smo se dogovorili da krečemo u postupak u 12 mj,nitko sretniji od mene,na prvi postupak sam čekala godinu i pol. Nabavila sam gonale,kupila suprefact spray i yaz tablete što me izašlo oko 610 kn počela koristiti to sve u 11 mj kako sam se dogovorila s doktorom da bi danas 3 d.c došla na kontrolu s uputnicom za ivf prvo je sestra iznenađeno reagirala zašto sam počela sprejati,kad sam je pitala što nije uredu rekla je da će mi doktor reći. sjedila sam u čekaonici i razmišljala što bi moglo biti. kada me doktor zvao rekao mi je nema ništa od postupka nemamo novaca,nisam znala što bi rekla pitala sam kako? njemu je to bilo smješno... ostala mi je knedla u grlu mislim si jel mi se nije moglo javiti jer i ja sam potrošila svoje novce,tražila slobodni 12 mj na poslu i stvorila si probleme. šnjofala taj sprej i pila tablete.. kaže on meni nije ovo švicarska..
mislila sam ako smo se već dogovorili za postupak i ako sam koristila terapiju da je valjda trebao računati na mene.. sve ovo mi je previše jer sad nakon godinu i pol razmišljam da sam bezveze gubila vrijeme na vv radila svaka 3 mjeseca papu i briseve i sve ostalo. toliko sam se razočarala što u takvom postupanju s pacjentom i naravno da ne izostavim milinovića. da ne spomenem 8 mjesec ove godine kada sam trebala klomifen i nigdje ga u Hr nije bilo,jedna kutija je bila u PŽ u privatnoj ljekarni i tako sam došla do lijeka 200 km daleko. razmišljam makniti se s vv i krenuti privatno ali tako da iskoristim ove gonale. svima informacija da su na vv na godišnjem od 18.12 do 11.1.
Sreća da nam ministar zdravstva zagorčava iovako tešku borbu,nemam komentara. i zanima me ako plačam dopunsko zašto plačam suprefact 500 kn,to nije moja stvar što nije na popisu besplatnih lijekova ali čemu dopunsko osiguranje??
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma