Citiraj pino prvotno napisa
Citiraj Strumpfica prvotno napisa
Ne, citirala sam ono što mi je rekao 06.10.2009.

Dakle nakon tj bolje rečeno ako oni uspiju uhvatiti stanice mi odlučujemo koliko želimo da ih probaju oploditi (1-3). Što se uspije oploditi oni moraju vratiti jer nema zamrzavanja niti bacanja embrija. A da li ima zamrzavanja jajnih stanica, to sam zaboravila pitati, bum drugi put
Znaci, rekao ti je bas tako - da ces ti odluciti koliko ce ti oploditi? I da obavezno vracaju SVE? Provjeravam jos jednom, jer je takav stav takodjer krsenje zakona, kao sto sam citirala, i to je razlog zasto netko tko bude povrijedjen takvim ponasanjem (u smislu zatrudni s trojkama koji onda imaju komplikacije, a npr. 90% trojki se rodi prijevremeno) ima razloga za tuzbu. Jer tada se moze dokazati da je ovim zakonom pricinjena materijalna (i neprocjenjiva) steta.
Nema šanse da bace oplođeni embrij koji se može razviti u bebača. To sigurno ovaj "konzerva" zakon ne dopušta, mislim to bi trebalo biti gore od smrzavanja jer smrznuti embriji ipak imaju šansu da prežive. E sad budući da meni još nisu uspjeli dohvatiti stanicu, nisam baš doma s onim dijelom priče da su neki zameci bolji i jači od drugih...što i kako to ide i kako je bilo i išlo prije ovog zakona s tim slabijim zamecima, e to ne znam...
Al ajd neka za svaki slučaj to još netko provjeri s doktorom, netko tko bu uskoro u postupku jer će sigurno i ta tema morati doći na red...
Ovaj zakon je grozan, možeš ga tumačiti kak god želiš, no ja nisam pravnik , nisu ni doktori i oni su pored zakona dobili i upute što smiju raditi a što ne (a da li su te upute javne to ne znam , samo čujem da ih se stalno negdje spominje i ako se sjećate početkom rujna nas nisu htjeli niti naručivati jer nisu dobili te upute)