cure, vrti se nekoliko dezinformacija na forumu: odmarzavanje se na klinici VV plaća već jako dugo jer se za zamrzavanje koristi potrošni materijal koji im HZZO ne plaća i to bez obzira da li ima transfera ili nema jedina razlika je i tome da ja cijena kompleta za dmrzavanja cca 1000 kn, a kateter za ET cca 300 pa je cijena odrzavanjanja oko 1300 kn ako je došlo do transfera ili 1000 kn ako do transfera nije došlo

to je vrlo logično jer biolog čim pokuša odmrznuti embrije mora potrošiti medije i posudu u kojoj ih čuva i to nažalost, košta bez obzira koliko nam je bolna činjenica da transfera niti nema

kao svoj nacrnji dan u životu pamtim dan kada sam morala platiti 4500 kn za neuspješni ICSI u prirodnom ciklusu u kojem nije došlo do transfera, još je bolja fora da su prirodnjaci nakon toga postali besplatni i išli na teret HZZO-a, to je bio moj slučaj i nitko zbog toga nije kriv ja sam znala da se na drugim klinikama u to vrijeme nisu plaćali priordnjaci, ali je moj izbor bio da ostanem tu gdje jesam

na sreću nedugo nakon toga upravo sam u prirodnom ICSI-u ostala trudna i sada nosim svog Vedrana, a nisam platila niti kune, dakle, nema muljanja samo se dobro informirajte o svemu i vidjet ćete da pravila postoje, a mi vrlo često zbog naše napetosti i uzbuđenosti ne možemo slijediti što nam govore...