Citiraj legal alien prvotno napisa
draga suborke, pratim vas vec duze vrijeme ali se evo tek sad aktiviram na forumu. moram priznat da bih bez svih informacija na koje sam ovdje naisla bila totalno izgubljena. zato velika hvala.
molim za pomoc. s obzirom da sam u stimuliranom IVF postupku (trenutno 4 dan menopura) zanima me koliko dana iz vaseg iskustva je potrebno lezati nakon transfera (naravno pod uvjetom da do njega dodje). nisam iz zg tako da sam morala uzeti bolovanje i dok sam na menopuru. pa samo da znam poslodavca obavijestiti.
draga suborko, drago mi je da si nam se pridružila i želimo ti da nas što prije napustiš .
to je dosta individualno, ovisi što radiš. ja imam uredski posao i doktor mi je rekao da nakon 4 dana mogu ići raditi. zadnji put sam ostala 12 dana doma jer sam uzela godišnji, a ovaj puta 5 uključujući dan ET. doduše simulirani postupci su puno naprorniji za ženu. sada sam bila na klomifenima i to mi je puno bolje bilo. najbolje je posavjetovati se sa liječnikom i slušati svoje tijelo, jel u pravilu na otpusnom sa vv dobiješ na pismeno mirovanje do bete.