Zovem magicni broj 2353907 danima. Mozda imam krivi broj ili im telefon ne radi... Ako je neka od vas bila naprimjer danas tamo, zanima me je li taj telefon uopce zvoni? Cisto da ne zovem bezveze, nego da se uputim 'cipelzugom' tamo...Thx!
Zovem magicni broj 2353907 danima. Mozda imam krivi broj ili im telefon ne radi... Ako je neka od vas bila naprimjer danas tamo, zanima me je li taj telefon uopce zvoni? Cisto da ne zovem bezveze, nego da se uputim 'cipelzugom' tamo...Thx!
priča se da jest i do 6 - 7, najsigurnije je ipak nazvati i najaviti se te eventualno zamoliti da pričeka (bilo je i takvih situacija)franka76 prvotno napisa
imaju gužve, telefon im ne radi jer naprosto ne stižu ništa. odi gore, opremi se strpljenjem i čekaj.marcelina prvotno napisa
Ko je ujutro gore ??? Ja dolazim na pikicu![]()
Amyx, cijela ekipa od jučer je gore!(Osim Ksene)
hvala ti sretna 35
i uživaj pri prvom susretu, sigurno najljepšem susretu u životu
Evo mala informacija koja će možda pomoći parovima koji trebaju izjavu da su u vezi kod javnog bilježnika.
Večina ih ima šprance koje samo trebate ispuniti...a možete ju i sami napisati doma ali obavezno u 2 primjera jer jedan ostaje njima u arhivi.
Nigdje nisam našla da li oba partnera trebaju dati izjavu...ili je dovoljna samo od jednog...
Ako daju oba, onda oba i idu kod JB, jer se moraju potpisati u "knjigu"...Nije bitno da li su izjave za svaku osobu posebno ili se nalaze na jednom obrascu. Potrebna je važeća osobna iskaznica ili putovnica, niti jedan drugi dokument NE PRIZNAJU...
Ovjera jednog potpisa je 46.90 kn, a oba potpisa su duplo... ako pravite i ovjereni preslik ODMAH po primjeru je cca 23 kn... a naknadno je preslika 46.90 kn ako ima 1 starnicu...![]()
Nadam se da će nekome pomoći.... najjednostavnije je napisati izjavu prosto i šturo...bez velikih filozofija....
Velike vibrice isvim curama i MM-ovima, kao i sestrama i doktorima na VV-u
![]()
pogreška u citiranju (tako je u žurbi), ponavljam:
Hvala, i još pitanje: da li moramo biti prijavljeni na istoj adresi?
evo odmah mi se popravilo raspoloženje!vikki prvotno napisa
ja sam u subotu na prvom UZV oko 11
ja sam sutra oko 13 sa svojom princezom gore![]()
joj pirice super, ja sam na kontroli na Merkuru pa možda i ja svratim da vidim ljepoticupirica prvotno napisa
uživo
ooooooooooo baš se veselim :Dsretna35 prvotno napisa
Bok cure.
Jel koja išla možda u postupak sa cistom?Ja jučer bila kod doc.A,pregledao me i rekao da imam cistu na desnom jajniku veličine 14 mm i ako ne pukne da vjerojatno ovaj ciklus neću u postupak.Jesam ja baksuz.Nabavila sam i klomifene i gonalfe.Ma,što da kažem![]()
ja sam išla, ali ovosi kakva je cista, moja nije ovarijska nego paraovarijska i evo i nakon trudnoće još je imamEla28 prvotno napisa
![]()
Capka, hvala ti!capka prvotno napisa
ja se isto nadam da sam samo otvorila niz iželim vam svima da brzo postanete trbušaste!
mmaslacak...ima li kakvih novosti?mmaslacak prvotno napisa
![]()
![]()
Curke, treba mi pomoc! Mi iz Ri potegnuli do Zg prosli mjesec da na VV napravimo spermiogram. Iskreno, nadala sam se da se nesto maklo s mjesta jer je MM prije 2 i kusur godine operirao varikokelu. E sad, jucer dosao nalaz. Nije bajan ali nije ni tako strasan. Na dnu papira pise da se javimo nakon nove godine da bi se obavile SPT i imunoloske pretrage, pretpostavljam kod MM jer je kod mene sve okej. Da li me tko moze prosvijetliti, sta u te pretrage spada, cisto da znamo sta da ocekujemo?
Hvala!
Bokić,samo da vam velim ,danas sam bila na uzv i opet se ništa nije vidjelo
...samo GM...u srijedu sa nalazom bete opet moram gore...kaj mislite ima li za mene još uvijek nade,inače danas je bila trudnoćA 6+3 tjedna....osjećam se katastofa![]()
![]()
draga romanica, baš mi je žaoromanica prvotno napisa
!
kaj doc veli? što se desilo?
Pa dr. je rekao da čekamo do srijede,ništa konkretno,možda mi je zbog toga još gore...taman se ponadaš i onda,ne znam dali sam višeili
![]()
romanica, na odbrojavanju su ti cure odgovorile da sve to jos moze biti super![]()
drzim fige![]()
![]()
![]()
Moram biti sutra ujutro gore na pregledu (2dc) - krenula u postupak. Da li je gužva i subotom?
ufff!!!
koliko sam ja uspjela pohvatat, ponedjeljak i subota su najgori...
ma bas te briga za guzvu - koncentriraj se na postupak![]()
Piše oba jajnika policističnog izgleda,desno PO uključenje 17 mm te koprenasto uključenje 28 mm.pirica prvotno napisa
Moram opet doći 3.dan ciklusa i ako ne pukne,moram čekati idući ciklus.
joj pirice, dok sam stigla i uptala žene da li je bila jedna mlada žena kratke kose s malenom curicom rekli su bila i otišla prije par minuta, baš mi je žaopirica prvotno napisa
dok sam po dvorištu Merkura simo tamo da pronađem prolaz izgubila sam vrijeme, abila sam i nešto kasnije gotova, šmrcc bit će valjda još neka prilika
Ela PO bi bila paraovarijska
sretnasretst ćemo se već
Meni isto bila cista ali nikako da pukne,počela sam sa sprejem i dr. ali smo sve obustavili jer je cista bila 3treći dan m.c. imala sam sve spremno ali sad čekam da dobim m. po da krenemo ispočetka.Samo da napomenem da je meni punktirao cistu.Ela28 prvotno napisa
Ako se radi o paraovariskoj cisti, onda nema potrebe za punktiranjem već samo praćenje. Ta vrsta ciste se brzo ponovnoo napuni tekućinom pa onda nema smisla niti evakuacija iste.Ela28 prvotno napisa
Slično, kako to nije tkivo jajnika (već ostatak embrionalnog tkiva, najčešće), nema niti sposobnost reagiranja na hormonsku stimulaciju u prvaom smislu (osim eventualno neizravno, putem akumulacije vode u čitavom tijelu, pa stoga i u samoj cisti).
Svejedno, trebate s Vašim liječnikom točno razjasniti o čemu se radi prije bilo kakve trerapije.
ovo je meni odgovorio dr. Ranončić
prije svega mora dr. bit 100% da je paraovarijska, kod mene je bilo sigurno jer ju je više ginekologa kao takvu dijagnosticiralo i bila je oko cca 18-20mm
e sad šta je koprenasto uključenje ne znam
danas je bio opći kaos gore, žena kao u priči, oko 20 punkcija...
vi koje nas čitate a ne postate: APELIRAM NA VAŠE MUŽEVE: prepustite ženama mjesto, pogotovo onima koje izlaze iz sale!![]()
potpisujem ksenu, iako znam da se radi najčeće o početnicima koji ne razumiju prirodu stvari i ne znaju što se događa u sali, vjerujete ženama koje izlaze otamo puno su potrebnije stolice na kojima vi sjediteksena28 prvotno napisa
Stara priča, samo mi se čini da sve više i više muževa gore sjedi i važno prkriveno čita novine, a žene još ni blizu postupka, došle samo na dogovor, počeli su se čak i svađati i raditi reda. Jedno jutro kad sam došla na pikicu mogu se kladiti da je više muževa nego žena bilo u sjedečem položaju...
![]()
U Vinogradskoj to sredi doktor, iziđe i sve ih istjera van!
Uostalom, žene su te koje trebaju da kažu svome muž da ustane.
Točno tako, ja sam svog uvijek slala dolje na kavicu......a nakon jednog transfera sam zamolila lika da mi se ustane, a on i njegova dama su me pogledali :? :? :? :? :? i rekli a koja si ti da ti se ja ustanem......bez brige, dobio je od ostatka okoline ono što zaslužuje!!!!!!
Pa trebale bi, da, ali one sretne, drže se za rukice i guguću...
ja svog dragog moram molit da sjedne pored mene i kad je pola stolaca prazno...rijetko, ali ne bi vjerovali zna se desiti![]()
šniki prvotno napisa
Stvarno svašta,počeli su si sve više dopuštati
I mi smo poslije transfera zamolili zenice za mjesto i razumjele su odmah bez problema.No dobro je i o tome malo pisati ovdje da se oni koji se tek spremaju gore znaju pripremiti za sve situacije.Koliko cujem guzve su stalno i jako puno punkcija i transfera bude svaki dan poslije cega zene zbog te iste guzve moraju jos satima cekati daljnje upute i otpusna pisma.Nije pozeljno ni sjediti toliko dugo psolije tih zahvata a kamoli stajati to znaju sve koje su to prosle pa zemske upoznajte unaprijed svoje muzeve sa situacijom i ako vam nisu neophodni gore saljite ih u restoran na kavicu da je manje guzve![]()
p.s. jos kad bi ona endokrinoloska ambulanta bila premjestena pa da nam se ne guraju tamo jos bakice i djedovi bilo bi super.![]()
e kad bi, kad bi....RuzicaSB prvotno napisa
![]()
istina je ovo da su najnoviji parovi postali malo zahtjevniji. to je razumljivo, ljudi su u posljednje vrijeme navikli na privatne doktore i poliklinike, pa očekuju barem slične standarde i u državnim bolnicama zaboravljajući da je naš odjel na VV-u specifičan po mnogočemu... naši doktori rade od 7 (čini mi se da Luči i prije gore) do 4 -5 h, sestre osim što nas pikaju, sređuju administrativne stvari još i rade u sali... dajmo im onda barem malo razumjevanja, znamo da to ne čine zbog novca i slave, tada bi bili na nekom drugom mjestu...
Cure molim vas info u koliko sati i do kada otprilike budu transferi kod dr. L?