Citiraj ksena28 prvotno napisa
Citiraj RuzicaSB prvotno napisa
p.s. jos kad bi ona endokrinoloska ambulanta bila premjestena pa da nam se ne guraju tamo jos bakice i djedovi bilo bi super.
e kad bi, kad bi....

istina je ovo da su najnoviji parovi postali malo zahtjevniji. to je razumljivo, ljudi su u posljednje vrijeme navikli na privatne doktore i poliklinike, pa očekuju barem slične standarde i u državnim bolnicama zaboravljajući da je naš odjel na VV-u specifičan po mnogočemu... naši doktori rade od 7 (čini mi se da Luči i prije gore) do 4 -5 h, sestre osim što nas pikaju, sređuju administrativne stvari još i rade u sali... dajmo im onda barem malo razumjevanja, znamo da to ne čine zbog novca i slave, tada bi bili na nekom drugom mjestu...
Moram opet potpisati Ksenu, puno puta se pokusam staviti na njihovo mjesto i zaista im se divim.Kad samo pomislim koliko nas gore prodje, kroz onaj maleni prostor....i sve stignu odraditi temeljito, stvarno svaka cast.Da ne pominjem koliko mi znaci sto svog doktora mogu dobiti na mobitel kad god sam u nekoj dilemi a nije privatnik i nije za to placen, ma to se i ne moze platiti novcem.