Ja hodam otprilike godinu dana na VV, većinom stojim. A kada sjedim zna mi se desiti, da mislima negdje odlutam ili nekaj čitam, tako da zaista možda ne primjetim da je nekom drugome sjedeće mjesto potrebnije. U takvim slučajevima, ne vidim ništa lošeg ako žene koje izlaze iz sale zatraže mjesto jer ja bi se svakoj/svakome tko se osjeća lošija digla.

bog cure ja bih sutra trebala kod dr.Lučingera na dogovor za sljedeči postupak ,mada ga ja planiram za 3 mj.iduće godine , jer mi je zadnji bio u 6mj.i mogu vam reći malo me strah doći da ne pokupim virus svinjske gripe , kako se vi nosite s tim ?, malo se bojim te boleštine ,i razmišljam da odgodim sutra i da dođem koji drugi dan , znam da su velike gužve i da dolazimo sa svih strana , molim vas utješite me i recite da se ne moram brinuti ni plašiti ,jer ako budem kasnije došla koji mj. ne vjerujem da će pristat na postupak u 3mj.,i da li će koja od vas biti sutra gore na VV ,bilo bi mi drago da nekog upoznam
).

Valjda sam samo htjela mao izići nakon 3 dana odmaranja i izležavanja. Zato sam se naoružala za današnje i za nekoliko dana pikanje jer stvarno nema smisla stvarat nepotrebnu gužvu i trošiti živce.
Kupila sam Choragon u ljekarni na VV jutros i kad sam stigla na posao vidim da su to 2 ampule, ali nema nikakve injekcije, tj. šprice :? Je l' moram i to kupiti ili ćemi na Hitnoj dati?