Citiraj jane79 prvotno napisa
evo, ja sam kod dr. L. pa nije mi se činilo tih 7 mjeseci predugo, pogotovo nakon što sam se već pripremila na čekanje od god. dana. Bilo bi i kraće da nije bilo u međuvremenu nekih drugih peripetija i ljetne pauze. No, dr. svaki mj. naručuje na kontrole, ne stoji se na mjestu, npr. u svibnju sam bila sa svojim nalazima, u lipnju sa 2. spermiogramom, tada mi je napisao - kontorola u rujnu- planirati postupak, u rujnu mi je napisao koje lijekove da naručum za stimulaciju, u listopadu uputu da 1. dan idućeg ciklusa krenem sa Suprefactom i 3 . dan da dođem s uputnicom za IVF. Ni u jednom trenutku nisam imala osjećaj da stojim na mjestu i zato mi je sve to brzo brošlo. Jest da je moglo i brže, ali naši dr.i imaju takve gužve i rade u takvim uvjetima da se stvarno ne može očekivati nešto drugačije.
Ovo mi je utješno čuti..ne očekujem ja sad sutra postupak, ali upravo to, osjećaj da nešto radiš.

Mi idemo na spermiogram onaj tjedan od 7.12. jer je MM na putu. Jel i u laboratoriju idu na go ili rade normalno pretrage...kak to ide?