-
dr mi je rekao da odmah prestanem s lijekovima pa sam tako i postupila,a s njim ću otvoreno razgovarati idući puta. razumijem ja i propuste i sve,u nekim situacijama nije smijanje najbolja obrana ali ok,jedino smatram ako vode evidenciju kako treba da je trebao raćunati na taj postupak ili makar uzeti telefon u ruke i javiti,toliko bi bilo uredu. ipak neka kaže tko šta hoće ali 600 kn dati za ništa nije malo a taj suprefact idući puta neću moći iskoristiti jer mu istjeće rok trajanja,znaći opet 500 kn. ponavljam da je jedna cura napisala kako joj je dr L rekao krajem 10 mjeseca da neće biti love. odrađivala sam ovaj mjesec po 12 sati na poslu tako da nisam iskreno imala vremena doći ovdje i pročitati,jer nisam slutila da može nešto biti loše i oslonila sam se na doktora. eto, ovo sam napisala tako da i drugi znaju što bi ih moglo dočekati. doktora krivim jedino zbog toga što je mogao otvoreno reći ili makar javiti,jer nisu hormoni bomboni ali krivim milinovića i naravno zakon koji je donjeo. toliko od mene ne želim da me netko krivo svati jer mislim da bi svaka od vas isto reagirala kao ja. čekate nešto godinu i pol dana,potrošite mnogo vremena na kontrole,preglede,nalaze.. znate da dr odugovlaći jer je gužva,šutite i strpljivo čekate svoju šansu i kada dođe i budete sigurni da je krenuo postupak,pijete ljekove,brojite dane i na kraju ništa. pozdrav cure
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma