Citiraj amariya prvotno napisa
Žao mi je što se dogodilo Hele. U ovih godinu dana shvatila sam da mi ovaj forum puno znači što se tiče informiranja i utjehe. A što se tiče dr. A. mogu samo reći sve naj. istina da baš puno ne priča, ali uvjerena sam da je to zbog gužve. Njegov smjeh je njegov obrambeni mehanizam, jer ono što podnose on i dr. L je stvarno izvan ljudskih mogućnosti. Takav pritisak posla i stresne situacije...
Jednom sam se šokirala...Nakon prve punkcije...ležimo ja i još jedna suborka...izađe dr.A i kaže:"vas dvije 1 jajna stanica, 50-50 hehehe". A ja u šoku, upitnik iznad glave. A onda me suborka"utješi: "ne brini se, ja nemam jajnu stanicu, već mi se to i prije događalo", a ja prokomentiram "pa kako se mogao nasmijati, pa to nije uredu", a ona odgovori da se ona navikla na njega da se ne ljuti. Osim ovog događaja, imam samo dobre utiske, tješio me je i šalama opuštao. Cmok doktoru!
Ja sam kod njega nešto privatno obavljala i isto je tako smješan.. uglavnom radila sam HSG i bolilo me, naravno da je..pa sam čak malo i zavrištala a on i njegova sestra su umirali od smjeha... Bilo je to stvrano simpatično ja vrištim a oni hehehe!!!! Ali stvarno sve pohlave doktoru nije njima lako...Mene više brine njihova stručnost..nadam se da će se pokazat.