Mislim da svi koji imaju sumnje u određene liječnike trebaju mijenjati kliniku.ivkica28 prvotno napisa
Prvi put do uspjeha je upravo povjerenje. Ukoliko ga nemate, nemojte trošiti svoje dragocjeno vrijeme na takvu vrstu doktora.
U ZG ima dovoljan broj liječnika i klinika pa možete potražiti one kojima vjerujete.
Oprostite, ali nije mi logično da netko ide u takvu gužvu, a na drugim klinikama se može doći prije na red i još sumnja u stručnost doktora....
Također, VV ima najveću gužvu i vjerojatno najmanje sredstava (u sklopu novog zakona) tako da dobro prosudite i odvažite što vam je bitno.
hele, što se tiče tvoje situacije, ja bi odmah riješila situaciju sa dr. a ne bih čekala neku novu situaciju ili dogovor u drugoj klinici pa da onda ideš doktoru na razgovor kako bi mu sve sasula u lice. Napravi to odmah i sad i bit ćeš mirnija. Ukoliko ti sve na povijesti bolesti piše crno na bijelo da napraviš kako si postupila, traži ponovno odgovor i termin odmah u 1 mj. Sad je manja gužva pa ćeš brže doći na razgovor.
Osobno kod prosudbe volim čuti obje strane.
Sretno svima u potrazi za stručnim lječnicima i klinikama![]()